geld verdienen vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis is makkelijker dan je denkt maar het is niet even snel geld verdienen waar je niets voor hoeft te doen.

Nu zoveel mensen graag thuis willen werken omdat ze bijvoorbeeld graag voor de kinderen thuis willen zijn. Of je hebt een droom en je zou graag overal ter wereld kunnen werken en je geld verdienen met internet. Er is nog nooit zoveel vraag geweest om thuis geld te kunnen verdienen en het liefst online zodat je je eigen tijd kan indelen.

Wat de reden ook is waarom je geld vanuit huis wilt gaan verdienen let goed op dat je een betrouwbare manier kiest voor geld verdienen vanuit huis.

De vraag Hoe geld verdienen vanuit huis wordt steeds vaker gesteld. Helemaal nu het zo’n dure tijd is waar iedereen wel iets bij wilt verdienen. Online is de makkelijkste manier om vanuit je eigen huis te verdienen.

Je ziet zoveel manieren als je gaat zoeken op internet. Zoals bijvoorbeeld inpakwerk maar je ziet ook verkooptechnieken waarvoor je eerst geld moet betalen voordat je aan de slag kunt.

Om je op weg te helpen heb ik hieronder 12 betrouwbare manieren op een rijtje gezet voor je waar je ook echt online geld mee kan verdienen.

Hoe kan je betrouwbaar geld verdienen vanuit huis?

Om je op weg te helpen heb ik 12 manieren om geld te verdienen op een rijtje gezet.1. Geld verdienen met bloggen

Heb je altijd al een passie gehad om te schrijven over dingen wat je leuk vind en waar je veel vanaf weet? Dan is bloggen de manier om online geld te kunnen verdienen. Lekker vanuit huis werken en schrijven over dingen waar je interesse in hebt.

Hoe wordt je blogger?

Dit is eigenlijk heel simpel. Als je geld wilt verdienen met bloggen zal je wel moeten kiezen voor een blog met eigen domeinnaam. Dit hoeft niet veel te kosten. Je kunt al zelf eenvoudig je website maken voor € 5,90 per maand met wordpress bij Yourhosting.

Denk goed na over je domeinnaam want deze kan je later niet meer veranderen als je je blog eenmaal begonnen bent.

Hoeveel kan je verdienen met bloggen?

Dit is afhankelijk van hoeveel tijd je besteed aan goede en relevante artikelen schrijven voor je bezoekers. Je zal jezelf moeten verdiepen in SEO oftewel hoe kom je hoger in Google zodat mensen je kunnen vinden.

Om geld te kunnen verdienen met bloggen moet jezelf aanmelden als affiliate. Zo kan je artikelen promoten tegen een bepaalde commissie.

Zelf doe ik dit bij Tradetracker, Awin en het bol.com partnerprogramma. Aanmelden is gratis. Je blog zal gekeurd worden dus zorg dat er een aantal goede artikelen al op staan voordat je jezelf gaat aanmelden.

Wil je ook een blog wilt maken en daarmee online geld verdienen dan kan je hier alle artikelen vinden over bloggen en affiliate marketing.

2. Webshop beginnen

Een webshop kan je op verschillende manieren beginnen. Het beste is om je eigen domeinnaam en hosting te nemen. Je kan simpel een webshop opzetten met Woo-commerce.

Je kan je zelf gemaakte creaties verkopen, artikelen inkopen maar natuurlijk ook een e-commerce webshop opzetten met affiliate marketing. Met een affiliate webshop heb je zelf geen voorraad nodig en verwijs je klanten naar de bedrijven welke de artikelen verkopen en zo ontvang je commissie over de verkochte producten. Op deze manier kan je online geld verdienen vanuit huis met je webshop.

De keuzes zijn oneindig.

Als je jezelf goed verdiept in SEO en Online Marketing kan je van je webshop een succes maken en online geld verdienen. Of zoals veel mensen het noemen passief inkomen krijgen. Hoewel een passief inkomen nooit helemaal passief is maar als het goed gaat lopen is een affiliate webshop een goede manier. Net zoals bloggen.

Als je een affiliate webshop wilt beginnen kan ik je aanraden om eens te kijken naar een hele goede online marketing cursus zoals deze. Zo kan je snel van start zonder uren internet af te speuren hoe je aan goede promotie van je blog of website doet.3. E book maken

Heb je altijd een schrijver willen worden dan is dit je kans. Het is tegenwoordig heel makkelijk om een e-book te maken. Je kan bijvoorbeeld je eigen kinderboek, kookboek of welk soort boek je altijd hebt willen schrijven nu maken.

Dit boek kan je verkopen via bijvoorbeeld bol.com of je eigen website.

4. Geld verdienen met enquetes invullen

Een simpele manier om geld te verdienen vanuit huis is met het invullen van enquetes.

Al eerder schreef ik hier een artikel over omdat ik zelf ook een leuke bijverdienste heb met het invullen van enquetes. Ik vul deze enquetes in bij Toluna, Lifepoints en  

Het inschrijven is bij al deze enquetes gratis en uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat deze in ieder geval betrouwbaar zijn en je mee verdient.

Wil je meer lezen over het invullen van enquetes om bij te verdienen lees dan mijn eerdere artikel:

5. Geld verdienen met klikken

In plaats van de hele avond voor de tv zitten kan je makkelijk geld verdienen met het klikken op advertenties. Zelf doe ik dit bij Euroclix.

Je zal er niet rijk van worden maar het is een leuke bijverdienste die je makkelijk thuis kunt doen.

6. Verdien geld als fotograaf

Kan je mooie foto’s maken dan kan je je foto’s verkopen via internet.

Dit kan je doen via Kunstaandemuur.

Ook kan je natuurlijk je eigen webshop opzetten om je foto’s te verkopen.

7. Geld verdienen vanuit huis als online coach

Kan je goed met mensen omgaan en heb je een opleiding als coach? Kies dan voor online coachen. Zo kan je mensen helpen waarvoor de drempel te groot is om naar een coach toe te gaan. Je helpt mensen met hun problemen en begeleidt ze naar de oplossing.

Heb je interesse in een opleiding als coach kijk dan eens bij NHA, Laudius of de LOI en vraag een gratis proefles aan om te kijken welk soort coaching bij je past.

8. Geld verdienen op Marktplaats

Ik heb hier al eerder over geschreven in mijn artikel: Geld verdienen online

Marktplaats is de ideale manier om spullen die je niet meer gebruikt te verkopen.

Tegenwoordig heb je ook op facebook bijvoorbeeld groepen om je gebruikte spullen die nog goed zijn via je regio te verkopen. Ook dat is natuurlijk een goede optie om bij te verdienen en zo extra inkomen te krijgen.

9. Geld verdienen met je hobby

Zeg nou zelf wat is nou leuker dan met je hobby geld te kunnen verdienen.

Heb je interesse in hoe je geld kan verdienen met je hobby dan raadt ik je aan om mijn uitgebreide artikel hierover te lezen.

10. Vanuit huis geld verdienen met je naaimachine

Tegenwoordig zijn er steeds minder mensen die met een naaimachine overweg kunnen. Je kan bijvoorbeeld via marktplaats of facebook groepen aanbieden om kleding te repareren.

Ook kan je natuurlijk leuke dingen maken met je naaimachine en deze verkopen. Ben je heel goed dan kan je ook kleding maken voor anderen en dit verkopen. Of leuke woonaccessoires.

Zelf maak ik in mijn vrije tijd tassen en lingerie.

11. Biedt een strijkservice aan

Heel veel mensen zullen je dankbaar zijn als je wilt strijken voor een vergoeding. In veel huishoudens werken vaak beide mensen en dan schiet strijken er vaak bij in. Als gevolg liggen er hele bergen strijkgoed te wachten. Als jij een strijkservice aanbiedt voor particulieren zal je aardig wat klanten binnen kunnen halen.

12. Taarten maken

Ben je heel goed in taarten maken of koekjes bakken dan kan je hiermee ook een leuk centje verdienen. Biedt dit aan via facebook groepen in je regio en je hebt je klanten dichtbij.

Ik hoop dat ik je op ideeën heb gebracht en je aan de slag kan om geld te verdienen vanuit huis.

Meer manieren om geld te verdienen vanuit huis

Er zijn nog meer manieren om geld te verdienen van uit je eigen huis. Voor sommige manieren moet je investeren en andere manieren zijn echt gratis.

Manieren welke echt gratis zijn kan je vinden in mijn artikel: Geld verdienen zonder investeren.

Conclusie

Geld verdienen vanuit huis kan op heel veel verschillende manieren. Ik hoop dat ik met deze tips je op weg heb kunnen helpen. Geld verdienen vanuit huis is het beste met een blog. Zo werk je aan een passief inkomen voor de langere duur.

Wat doe jij om geld te verdienen vanuit huis?

Heb je nog leuke en betrouwbare tips om geld te verdienen vanuit huis geef ze dan gerust in een reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *