Bouw aan je doelen en dromen

Online geld verdienen zonder investeren

Wil je online geld verdienen zonder investeren? In dit artikel neem ik je mee naar manieren om geld te verdienen online zonder dat het je iets kost en waarmee je vandaag nog kan beginnen. Gratis geld verdienen online is toch mooi meegenomen in deze dure tijd.

Als je online geld wilt verdienen zonder investering zijn er verschilende manieren. Eén van de bekendste manieren is om met affiliate marketing te beginnen. Hierbij heb je een grote keuze om producten te kiezen welke jij denkt dat mensen willen kopen. Dan ga je deze promoten via sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest, Tiktok en YouTube. Zodra je een product hebt gevonden waarvan jij gelooft dat potentie heeft om te verkopen en waar je achter staat kan je een gratis account aanmaken bij bijvoorbeeld Tradetracker en Awin en je kan beginnen met het promoten van producten.

Gelukkig zijn er nog meer manieren om geld te verdienen zonder te investeren.

Hieronder geef ik je 8 manieren om online te verdienen die echt gratis zijn, dus echt zonder investeren zodat je gelijk van start kan gaan. De ene manier verdient meer dan de andere maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat het online werk is. Het enige wat het je kost is je tijd.

  1. GratisYouTube beginnen kanaal.
  2. Bloggen
  3. ebook maken en verkopen
  4. AI inspreken
  5. enquetes invullen voor geld
  6. advertenties klikken
  7. affiliate marketing
  8. geld verdienen met TikTok

Ik heb als eerder een uitgebreid artikel geschreven over geld verdienen met je eigen YouTube kanaal maar ik zal hier in het kort uitleggen wat de mogelijkheden zijn. 

Er zijn verschillende manieren om een YouTube kanaal te beginnen en hier online geld mee te verdienen

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om wel zelf in beeld te komen als je het niet erg vind als mensen je gaan herkennen. Persoonlijk hou ik daar niet van dus mijn voorkeur gaat uit naar de CashCow video’s. Gewoon lekker anoniem op je YouTube kanaal. 

Het enige wat je nodig hebt is je telefoon, gratis video software en een gmail account om je YouTube kanaal te beginnen. 

De meeste van ons hebben al een mobiele telefoon dus ook dat kost je niets extra’s. Maak filmpjes van ca 10 tot 15 minuten en zorg dat je voldoende kijkers en abonnees krijg. 

En ja, natuurlijk kost dit veel tijd maar er zijn genoeg voorbeelden van mensen die er een full time inkomen mee verdienen. 

geld verdienen met affiliate marketing

Het leuke is dat je eigenlijk overal over kunt bloggen. Het ligt er aan waar je eigen interesse ligt. Er zijn zoveel ideeën om over te bloggen. 

Natuurlijk is bloggen een leerproces. Ook ik ben nog steeds aan het leren wat werkt en wat niet werkt. Aangezien ik vastbesloten ben om een online inkomen te genereren zal ik er tijd aan moeten besteden.

Je kan bijvoorbeeld een gratis blog maken op wordpress of op blogger en zo geld verdienen zonder te investeren. Begin te schrijven over dingen die je echt leuk vind en waar je een passie voor hebt. Zodra je een aantal artikelen op je blog hebt kan je jezelf aanmelden bij Google Adsense en kan je geld verdienen met de advertenties op je website. 

Zie advertenties als een leuke bijverdiensten want dat levert pas echt geld op als je veel lezers hebt.

Online geld verdienen met een kleine investering

Wil je echt geld gaan bloggen voor geld dan raadt ik je aan om te gaan bloggen om een eigen domein en eigen webhosting te nemen. Met een gratis blog zijn je mogelijkheden te beperkt. Zo kan je bijvoorbeeld niet makkelijk toegelaten worden voor affiliate marketing. 

Juist met affiliate marketing verdienen bloggers geld. 

3. Ebook maken gratis en geld verdienen

Een ebook maken kan ook gratis via Canva. Je kan daar een gratis account maken en zelfs een gratis cover maken voor je eigen boek. 

Het leuke aan een ebook maken is dat je kan kiezen uit zoveel onderwerpen. Natuurlijk moet je van schrijven houden maar je kan bijvoorbeeld ook een werkbeschrijving maken van iets wat je goed kan zoals bijvoorbeeld van je hobby.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kost je echt alleen je tijd dus een ebook maken is ook een vorm van online geld verdienen zonder investeren. Bovendien is het een leuk online verdienmodel omdat je het maar één keer hoeft te maken en je het eindeloos kan blijven verkopen. Misschien moet je af en toe een update doen als er dingen gewijzigd zijn maar daar blijft het dan ook bij.

Zelf heb ik een ebook gemaakt over acryl gieten. Dat is mijn favoriete hobby. Ik verkoop dit boek op mijn eigen website maar je kan je ebook ook bijvoorbeeld verkopen via bol.com. 

Cursus maken en deze verkopen als ebook. 

Zelf ben ik op dit moment bezig met een ebook over geld verdienen met bloggen. Dit wordt een cursus maar dan in de vorm van een ebook zodat mensen het op hun eigen tempo thuis kunnen doen. 

Ik kwam een site tegen waar iemand oefen rekenboekjes is gaan maken en deze online verkoopt. Zij was begonnen met oefeningetjes te maken voor haar kinderen. Zij verdient een fulltime inkomen met verschillende reken oefenboekjes voor kinderen. 

Dat is het leuke van internet. Je komt op een idee, je maakt het één keer en je kan het eindeloos blijven verkopen. 

Denk niet te moeilijk. Probeer een antwoord te zijn op de vraag die mensen hebben en je hebt je idee. 

Zoals ze altijd zeggen: Start before you’re ready. 

Ga eens bij jezelf na waar je interesse ligt en of het mogelijk is om daar een ebook van te maken en deze te verkopen. 

geld verdienen met affiliate marketing

4.Online geld verdienen met inspreken van tekst

Bij Atexto.com kan je jezelf inschrijven voor het inspreken van teksten voor AI. Dit kan zijn berichten inspreken of berichten corrigeren.  Dit kan zowel in het Engels als in het Nederlands. Je kan zelf kiezen waar je goed in bent. 

Het is leuk en eenvoudig werk en het kost je niets.

Je kan diverse opdrachten doen. Zo zijn er opdrachten waar je vragen in je eigen woorden moet beantwoorden. Dit zijn vaak kleine berichtjes maar er zijn ook grote opdrachten waar je meer mee kan verdienen.

Atexto.com is eigenlijk werken voor artificial inteligence (kunstmatige intelligentie). Zij trainen door middel van ingesproken teksten systemen of machines die menselijke intelligentie.

Met Atexto kan je afhankelijk van hoeveel tijd je er aan besteed rond de € 40,00 per week verdienen. Ook bij deze vorm van geld verdienen zonder investeren hangt het er van af hoeveel tijd je er aan besteed.

5. online enquetes invullen voor geld 

Het invullen van enquetes is ook een simpele manier om geld te verdienen zonder dat het je iets kost. Er zijn verschillende enquete bureau’s. Zelf heb ik de beste ervaring met Lifepoints en …… daar verdien ik het meeste mee en deze zijn ook betrouwbaar en betalen echt uit.

Ook hier wordt je natuurlijk niet rijk van maar zie het als een leuke manier om gratis geld te verdienen. 

6. geld verdienen met advertenties klikken

Ook het geld verdienen met het klikken op advertenties is een simpele manier om geld te verdienen zonder dat het je geld kost. 

7. Affiliate marketing om online geld te verdienen zonder investeren.

Affiliate marketing is het meest gebruikte verdienmodel van online geld te verdienen. Buiten natuurlijk de online cursussen om.

Met affiliate marketing promoot je producten van andere bedrijven waar jij commissie voor krijgt. Dit kan je doen op sociale media zoals instagram, facebook en pinterest maar ook op je eigen blog of je eigen youtube kanaal. 

Als je veel volgers hebt op sociale media kan dit een hele goede manier zijn om extra inkomsten te krijgen waarbij het je alleen tijd kost. 

Door middel van affiliate marketing kan je zelfs een inkomen verdienen maar eerlijk is eerlijk dit gebeurt bijna alleen maar als je heel veel volgers hebt. De makkelijkste manier om geld te verdienen met affiliate marketing is door middel van een eigen blog te beginnen. 

geld verdienen met affiliate marketing

Gratis geld verdienen met TikTok

Je maakt een gratis account aan op TikTok en het is super simpel om in je bio een affiliate link te plaatsen. Zorg dat je filmpjes over het onderwerp gaan van het product welke je promoot en zodra mensen iets kopen via de link in jou bio verdien jij een commissie.

Conclusie geld verdienen zonder investeren

Ik heb je in dit artikel 8 manieren laten zien hoe makkelijk het is om geld te verdienen zonder te investeren. Gewoon lekker vanuit huis je geld verdienen is ideaal.

Of je geld wilt verdienen met je blog, sociale media of affiliate marketing het hoeft je niets te kosten. Hoeveel je online kan verdienen is helemaal aan jezelf. Hoe meer tijd je er aan besteed hoe meer je kan verdienen. 

Je hoeft niets te verkopen of eerst geld uit te geven om geld te verdienen. Dit is toch een perfecte manier.

Nog meer manieren om geld te verdienen? Lees dan ook mijn ideeën voor geld verdienen vanuit huis.

De beste manier om online geld te verdienen kost je toch een kleine investering. 

Wil je dus serieus geld verdienen vanuit huis kost het je toch een kleine investering.

De beste start is toch om zelf een blog te beginnen op je eigen domein met hosting en te beginnen met affiliate marketing. Met een gratis blog ben je te beperkt en zal je niet snel toegelaten worden bij affiliate bedrijven. 

Ik zal je even een rekensommetje geven hoe je op een goedkope manier zelf een blog kan beginnen en beginnen met promoten. 

Verdien jij online geld zonder te investeren?

Ik ben heel benieuwd of jij online geld verdient zonder te investeren. Laat me het weten als je nog meer manieren weet om online geld te verdienen zonder te investeren.

Op welke manier verdien jij online geld?

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *