Bouw aan je doelen en dromen

Enquêtes invullen om geld te verdienen. Zo doe je dat

Geld verdienen met enquêtes invullen is een populaire manier om extra geld te verdienen.

Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding. Het enige wat je hoeft te doen is je mening geven over verschillende producten en diensten.

Bedrijven zijn altijd op zoek naar feedback van consumenten om hun producten en diensten te verbeteren.

Door jouw mening te geven, help je bedrijven om betere producten en diensten te ontwikkelen. In ruil daarvoor ontvang je een vergoeding. In dit artikel leer je hoe je geld kunt verdienen met enquêtes invullen.

Steeds meer mensen zijn om zoek om iets bij te verdienen op het internet. Online geld verdienen wordt steeds populairder. Ik wil op mijn website zoveel mogelijk dingen laten zien waarmee het mogelijk is om online extra geld te verdienen. Er zijn zoveel manieren om geld te verdienen online en enquetes invullen voor cadeaubonnen of voor cash is er 1 van.

Maar hoe werkt het invullen van deze vragenlijsten precies en is het de moeite waard? In dit artikel bespreek ik de ins en outs van het verdienen van geld met enquêtes.

Wat zijn enquetes?

Enquetes zijn vragenlijsten die bedrijven gebruiken om informatie te verzamelen over consumenten. Bedrijven gebruiken deze informatie om hun producten en diensten te verbeteren. Enquetes kunnen gaan over verschillende onderwerpen, zoals producten, diensten, advertenties en klantenservice.

Waarom hebben bedrijven enquetes nodig

Bedrijven hebben enquetes nodig om inzicht te krijgen in de behoeften en wensen van consumenten.

Door enquetes in te vullen, geef je bedrijven waardevolle feedback die ze kunnen gebruiken om hun producten en diensten te verbeteren. Dit kan leiden tot betere producten en diensten die beter aansluiten op de behoeften van consumenten. Dat is de reden waarom je enquetes kan invullen voor geld.

Hoe kan je geld verdienen met enquetes

Er zijn verschillende websites waar je je kunt aanmelden om geld te verdienen met enquêtes invullen waarover straks meer.

Deze websites werken samen met bedrijven die op zoek zijn naar feedback van consumenten. Je ontvangt een vergoeding voor elke enquête die je invult. Het bedrag dat je ontvangt, varieert per enquête en per website.

Sommige websites betalen in cash, terwijl andere websites cadeaubonnen of andere beloningen aanbieden.

Wat zijn de voordelen van online geld verdienen met enquetes

Een van de belangrijkste voordelen van geld verdienen met enquetes is dat het flexibel is. Je kunt enquêtes invullen wanneer je maar wilt, op je eigen tempo.

Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een extra inkomstenstroom naast je gewone baan.

Een ander voordeel is dat je geen speciale vaardigheden of ervaring nodig heeft om enquetes in te vullen. Het gaat om jou mening. Het enige wat u nodig heeft is een computer of mobiele telefoon en internetverbinding.

Wat zijn de nadelen?

Hoewel het invullen van enquêtes een gemakkelijke manier lijkt om online geld te verdienen, zijn er natuurlijk ook nadelen.

Een van de grootste nadelen is dat het niet veel geld oplevert. De vergoedingen die je ontvangt voor het invullen van enquêtes zijn meestal laag en het kan een tijdje duren voordat je genoeg hebt verdiend om een uitbetaling aan te vragen.

Een ander nadeel is dat je niet altijd in aanmerking komt voor enquetes.

Bedrijven hebben vaak specifieke demografische gegevens nodig om ervoor te zorgen dat ze de juiste doelgroep bereiken. Als u niet in deze doelgroep valt, kan je niet deelnemen aan de enquete.

Hoeveel geld kan je verdienen?

Hoeveel je kunt verdienen met het invullen van enquetes hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal enquetes dat je invult en de lengte van de enquetes. Over het algemeen betaalt elk platform tussen de €0,50 tot €5 per ingevulde enquete. Dit lijkt misschien niet veel, maar het kan zeker oplopen als je regelmatig enquetes invult.

Hoe werkt het?

Voordat ik verder ga, is het belangrijk om te weten hoe deze platforms werken. Het begint allemaal met het aanmelden op een enquete platform en het invullen van je profielinformatie. Hierdoor krijg je enquetes aangeboden die overeenkomen met je profiel.

Het is belangrijk om je profiel up-to-date te houden, zodat je meer relevante enquetes krijgt aangeboden.

Het invullen van enquetes kan variëren van 5 minuten tot 30 minuten, afhankelijk van de lengte van de enquete.

Nadat je de enquete hebt ingevuld, wordt het bedrag dat je hebt verdiend toegevoegd aan je account.

De meeste online enquetes geven je punten en voor die punten kan je dan weer sparen voor kadobonnen.

Als bijverdienste is dit toch altijd makkelijk. Je kan je bonnen opsparen voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst of verjaardagen. Het betekent toch dat je extra geld overhoudt als je de kadobonnen inwisselt.

Of je nu ’s avonds voor de tv op de bank zit of dat je online enquetes invult en nog een beetje extra geld verdien als is het vaak in de vorm van kadobonnen. Als je weinig geld hebt en iets extra’s wilt sparen is het sowieso leuk om het op deze manier te doen.

Enquetes invullen voor cadeaubonnen vind ik persoonlijk handig want ik lever deze weer in als ik een cadeau voor iemand nodig heb.

De beste platforms om online geld te verdienen met enquetes

Nu je weet hoe het werkt en hoeveel je kunt verdienen, is het tijd om de beste platforms te ontdekken om geld te verdienen met enquetes.

Op heel internet kan je heel veel enquetes vinden om online geld te verdienen. Ik heb er een aantal opgezocht welke goed en betrouwbaar zijn. Helaas kwam ik er ook een aantal tegen welke minder betrouwbaar zijn en niet goed uitbetalen.

Welke online enquetes zijn betrouwbaar?

De onderstaande online enquête bureau’s zijn betrouwbaar en staan goed bekend. Alle deelnames bij onderstaande enquete bureau’s zijn gratis. Persoonlijk zou ik nooit eerst betalen voor een enquete bureau. Zij willen mijn mening en ik vind dat het niet nodig is om daar eerst zelf voor te betalen terwijl een enquete bureau verdiend aan de mensen welke de enquetes invullen.

Hieronder staan enkele van de beste platforms die betrouwbaar en populair zijn in Nederland:

TNS Nipo welke tegenwoordig Kantar TNS heet.

TNS Nipo is een online enquête bureau waar ik zelf al jaren aan deelneem. Helaas neemt TNS Nipo niet iedereen meer aan om de online enquetes in te vullen. Aanmelden bij TNS Nipo is gratis.

Ze zijn op dit moment vooral op zoek naar:

huishoudens met kinderen/jongeren tussen de 6 en 19 jaar

huishoudens met personen tot 35 jaar

huishoudens bestaande uit 4 of meer personen

huishoudens met een niet-westerse achtergrond

Als je interesse hebt en je valt in deze doelgroep dan kan ik je aanmelden. Vermeldt dan even bij de reacties dat je aangemeld wilt worden. Ik verdien hier niets aan. Ik krijg ook geen extra punten maar ik wil je graag de gelegenheid bieden om mee te doen aan deze online enquêtes en iets extra’s bij te verdienen.

Je verdient bij TNS punten. Deze punten variëren per enquête. Elke punt vertegenwoordigd een waarde van € 0,15. Per online enquête kan je op het einde aangeven voor welke kadobon je wilt sparen. Heb je 66 punten verdiend dan sturen ze de kadobon van je keuze naar je toe.

Bijverdienen met het invullen van vragenlijsten en je mening geven bij TNS Nipo

Als eerste laat ik je mijn ervaring zien met Kantar

Is TNS Nipo (Kantar) betrouwbaar?

Kantar is zeker betrouwbaar. Je kan alle punten die je hebt verdient makkelijk terugzien. Zodra je een enquete hebt ingevuld kan je direct kiezen waarvoor je spaart. Ze sturen je netjes direct je cadeaubon zodra je het aantal benodigde punten hebt bereikt. Bij Kantar hoef je zelf dus niet iedere keer cadeaubonnen aan te vragen. Het gaat bij Kantar automatisch.

Toluna

Mijn ervaring met enquettes invullen bij Toluna

Mijn ervaring met Toluna is heel goed. Ik heb al heel wat gespaard c.q. verdient aan Bol.com bonnen met het invullen van enquetes. Je ontvangt gerichte enquetes.

Per onderzoek krijgt je punten. Deze zijn variërend.

Ik heb mezelf hier aangemeld en ik hou jullie op de hoogte. Of doe gewoon gezellig mee en laten we met zijn alles kijken hoeveel we online kunnen verdienen in een half jaar.

Is Toluna betrouwbaar?

Toluna is zeker betrouwbaar. Je ontvangt elke dag enquetes welke je in kan vullen. Als je voldoende punten hebt gespaard met het invullen van de enquetes kan je zelf kiezen welke cadeaubonnen je wilt en moet je ze aanvragen. Dit gaat niet automatisch zoals bij TNS Nipo.

Mijn ervaring met Toluna

Even een korte update: Binnen 1 maand had ik bij Toluna al een bol.com kadobon verdient. Het kan dus echt wel snel gaan. Ik moet eerlijk bekennen dat je waarschijnlijk nog meer geld kan verdienen met enquetes invullen want ik heb helaas geen tijd gehad om ze allemaal in te vullen steeds.

Geld verdienen met LifePoints enquetes invullen

LifePoints is een consumentenpanel bestaande uit mensen die vrijwillig deelnemen aan marktonderzoek. LifePoints is een website waar je kunt deelnemen aan online onderzoek, informatie kunnen uitwisselen en punten kunnen sparen. Deze punten “LifePoints Points” kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen.

Ik heb mezelf ook bij LifePoints ingeschreven om online geld te kunnen verdienen. Ook hier ben ik benieuwd hoeveel ik kan sparen in een half jaar. Natuurlijk ga ik er langer mee door maar ik wil kijken hoeveel het is na een half jaar en laat het je weten.

Doe ook gezellig met deze enquête mee en laat me weten hoe het gaat en hoeveel je verdient hebt.

Inschrijven bij LifePoints is gratis.

Is Lifepoints betrouwbaar?

LifePoint is echt betrouwbaar. Ook hier moet je nadat je de benodigde punten hebt gespaard zelf de cadeaubonnen of wat je wilt aanvragen.

Mijn ervaring met LifePoints

Mijn ervaring geld verdienen met enquetes met LifePoints is goed. Je krijgt elke dag enquetes om in te vullen zodat je snel bij kan verdienen met enquetes invullen.

Als je niet voor een enquete in aanmerking komt welke je aan hebt geklikt krijg je toch 2 punten zodat het niet voor niets is geweest.

YouGov

YouGov is ook een grote betrouwbare speler in de markt als het gaat om online enquetes invullen voor geld.

Het handige bij YouGov is dat ze ook een app hebben.

Bij YouGov wordt je uitgenodigd om vragen te beantwoorden over verschillende onderwerpen, via email of in de YouGov app. Iedere keer als je een enquête vervolledigd zal je punten ontvangen.

Hoe langer de enquête die je invult, hoe meer punten je ontvangt.

Zodra je jezelf hebt aangemeld en je gegevens hebt ingevuld ontvang je al je eerste 50 punten.

Je hebt 1500 punten nodig om € 10,00 te kunnen laten overschrijven op je bankrekening. Voor 2500 punten krijg je € 25,00. Het is daarom verstandig om door te sparen totdat je 2500 punten hebt op die manier verdien je meer met het invullen van enquetes.

Opinieland

Opinieland is ook een betrouwbare partij om enquetes in te vullen.

Opinieland is een wereldwijde gemeenschap die deelneemt aan online marktonderzoek.

Wat leuk is bij Opinieland is dat jea utomatisch mee doet met de driemaandelijkse prijstrekking.

Opinieland werkt met marktonderzoekbureaus voor grote en kleine merken over de hele wereld. Daarnaast zijn ze direct verbonden met de fabrikanten van een aantal producten die dagelijks gebruikt worden.

Ook werken ze met organisaties van allerlei diensten waar vaak gebruik van wordt gemaakt.

Global Test Market (NL)

Globel Test Market bestaat al sinds 1999 en is mogelijk gemaakt door Lightspeed, één van de toonaangevende marktonderzoeksbureaus. Lightspeed levert haar diensten aan meer dan 1400 klanten in meer dan 60 landen in heel de wereld en levert een globale oplossing voor bedrijven die online klantenonderzoek willen uitvoeren over verschillende landen.

Global Test Market is ontworpen om de klant de kans te geven rechtstreeks tegen betaling te werken voor het beïnvloeden van het wereldwijde marktonderzoek. Samen met topbedrijven van overal ter wereld, kan de klant met online enquêtes de ontwikkeling van producten en diensten die zij dagelijks gebruiken beïnvloeden. Bij Global Test Market worden MarketPoints omgerekend uitbetaald op PayPal rekeningen.

Global Test Market is ook geheel gratis.

Ik heb mezelf ook bij dit online enquête bureau aangemeld.

Is Global Test Market betrouwbaar?

Global Test Market is betrouwbaar. Je moet zodra je de benodigde punten hebt gespaard ook zelf de cadeaubonnen aanvragen.

Mijn ervaring met het geld verdienen met enquetes

Ik zie het invullen van enquetes om geld te verdienen als leuke bijverdienste vanuit huis.

Ik hoor vaak mensen zeggen dat het zonde van je tijd is maar daar ben ik het niet mee eens.

Het meeste geld met enquettes invullenverdien ik met Toluna, Lifepoints, YouGov en Opinieland.

Tips om meer geld te verdienen met enquetes

Nu je de beste platforms kent, is het tijd om meer geld te verdienen met enquetes. Hieronder staan enkele tips die je kunnen helpen om meer geld te verdienen:

1. Houd je profiel up-to-date

Het is belangrijk om je profiel up-to-date te houden, zodat je meer relevante enquetes krijgt aangeboden.

2. Invullen van enquetes in je vrije tijd

Invullen van enquetes in je vrije tijd kan een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen.

3. Registreer bij meerdere platforms

Registreer bij meerdere platforms om meer enquetes aangeboden te krijgen en meer geld te verdienen.

4. Wees eerlijk en consistent

Wees eerlijk en consistent bij het invullen van enquetes, omdat dit de kwaliteit van je profiel en de hoeveelheid aangeboden enquetes kan verbeteren.

5. Maak gebruik van bonussen

Sommige platforms bieden bonussen aan als je regelmatig enquetes invult. Maak gebruik van deze bonussen om meer geld te verdienen.

Conclusie

Geld verdienen met enquetes is een gemakkelijke en leuke manier om wat extra geld te verdienen in je vrije tijd.

Het enige wat je hoeft te doen is je mening geven en je wordt beloond met geld of cadeaubonnen.

Door je aan te melden bij betrouwbare platforms zoals Toluna, Lifepoint en Opinieland kun je beginnen met het invullen van enquetes en geld verdienen.

Met welke enquetes invullen verdien jij geld?

Vul jij al online enquetes in om met dit thuiswerk geld te verdienen vanuit en wil je je ervaringen delen zodat ook anderen ervan kunnen leren zet het dan in een reactie.

Gerelateerde berichten

  24 reacties

 1. Esmé
  op 11:07 am

  Heel interessant stuk! Het lijkt me erg leuk om lid te worden van het Kantar panel. Zou jij mij kunnen uitnodigen? 🙂

  Beantwoorden
  • admin
   op 8:01 am

   Hoi Esmé, op dit moment heeft kantar geen respondenten nodig geven ze aan. Helaas kan ik je op dit moment niet aanmelden om de online enquetes in te vullen.
   Sorry.
   Groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 2. Evelien
  op 11:20 am

  Leuk om te lezen! Enig idee of Kantar alweer respondenten nodig heeft?

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 11:08 am

   Hoi Evelien,

   Bedankt voor je berichtje. Op dit moment hebben ze helaas geen respondenten nodig. Ik hou het steeds in de gaten. Zodra ze weer mensen vragen om enquetes in te vullen zet ik het direct op mijn website.

   Groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 3. Tessa
  op 4:53 pm

  Leuk artikel! Zelf vul ik al een tijdje enquêtes in via Stempunt. Daar spaar ik snel via stempunt.nu 🙂
  Groetjes, Tessa

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 9:23 am

   Hoi Tessa,

   Bedankt voor je berichtje. Ik ken Stempunt niet om enquetes in te vullen voor geld te verdienen.
   Ik ga daar ook eens naar kijken.
   Dank je wel voor de tip daar kunnen anderen ook mee geholpen zijn.

   Groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 4. lucia
  op 7:23 pm

  hee
  graag word ik lid van kantar
  dank je wel

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 1:39 pm

   hoi Lucia,
   helaas heeft kantar op dit moment geen nieuwe respondenten nodig. Ik kan je helaas niet aanmelden op dit moment.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 5. Maarten
  op 8:47 pm

  Hoi Hoi Esmé,

  Leuk artikel, dank voor het delen! Ik ben vader van twee kinderen (8 en 12 jaar). Zou jij mij kunnen uitnodigen voor het Kantar TNS?

  Groet en dank alvast,
  Maarten

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 8:30 am

   Hoi Maarten,

   Leuk dat je ook wilt beginnen met geld verdienen met enquetes.
   Ik heb je aangemeld bij Kantar. Je zal van hun een uitnodiging ontvangen.

   Groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 6. Madiha
  op 2:59 pm

  Hoi Esmé,

  Ik zou het leuk vinden om mee te kunnen doen aan het panel bij Kantar.

  Als er nog respondenten nodig zijn, zou ik graag een uitnodiging ontvangen(ik val namelijk in het profiel dat ze zoeken)

  Groetjes

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 7:04 am

   Hoi Madiha,

   Ik heb je aangemeld bij Kantar. Als het goed is zal je van hun een bevestigingsmail ontvangen.
   Heel veel plezier met geld verdienen met enquetes.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 7. Eva
  op 7:04 pm

  Hi hi,

  Het lijkt me erg leuk om lid te worden van het Kantar panel. Zou je mij kunnen uitnodigen?

  Groetjes, Eva

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 7:03 am

   Hoi Eva,

   Ik heb geprobeerd om je aan te melden bij Kantar maar het geeft aan dat je email adres ongeldig is.
   Als je toch geld wilt verdienen met enquetes is er een juist email adres nodig.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 8. Fabienne Rood
  op 7:17 pm

  Hoii, ik zou graag lid willen worden van kantar. Zou jij mij hierbij willen helpen? Vriendelijke groet,
  Fabienne Rood

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 9:10 am

   Hoi Fabienne,

   Leuk dat je ook geld wilt verdienen met enquettes.
   Ik heb je aangemeld.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 9. angelique
  op 10:03 pm

  Hoi, Ik zou graag ook meedoen met kantor. In ver verleden heb ik dat tijdlang gedaan voor nipo. Is nu samengegaan met kantar? Wij hebben kinderen onder de 19 jaar in onze huishouden. 7,12 en 15 jaar.
  Dank je wel als het lukt!!

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 5:01 pm

   Hoi Angelique,

   Leuk dat je ook geld wilt gaan verdienen met het invullen van enquetes. Ik heb je aangemeld bij kantoor. Als ze nog mensen nodig hebben zal je een mail van hun ontvangen.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 10. Badia
  op 9:18 pm

  Hallo,

  Ik zou graag ook meedoen aan de enquêtes voor Kantar. Ik val binnen die categorieën. Alvast heel erg bedankt!

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 6:02 am

   Hoi Badia,

   Op dit moment eeft Kantar geen respondanten nodig. Zoodra ze er weer vragen zal ik je direct aanmelden.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 11. Ash
  op 10:26 pm

  Beste Yvonne,

  Ik ben 33 jaar én van Hindoestaanse afkomst, ik voldoe dus aan de eisen, zou je me willen aanmelden bij Kantar panel?

  Ik had eerder gereageerd, maar mijn reactie was verwijderd, hoezo?

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 3:31 pm

   Beste Ash,

   Op dit moment heeft Kantar geen nieuwe respondenten nodig. Zodra het weer kan zal ik je aanmelden.
   Ik heb je eerdere reactie niet verwijderd maar mogelijk dat deze tussen spam terecht is gekomen.
   Ik hou in de gaten voor je als ze weer respondenten vragen.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 12. Sabine
  op 3:28 pm

  Hi, wil je mij ook aanmelden voor Kantar? Ik val in de doelgroep.

  Bedankt vast!

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 5:58 am

   Hoi Sabine, op dit moment hebben ze bij Kantar geen respondenten nodig. Zodra ze weer nodig zijn zal ik je direct aanmelden. Als je het leuk vind om geld te verdienen met je mening kan ik je aanraden om tot die tijd sowieso jeelf aan te melden bij YouGov. Dat zijn op dit moment voor mij de beste betaalde enquetes.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *