geld verdienen met enquetes

Enquêtes invullen om online geld te verdienen

Enquetes invullen en geld verdienen? Ja het is echt mogelijk als je dit bij een betrouwbaar enquête bureau doet.

Wil jij ook geld verdienen met het invullen van enquetes? Extra geld verdienen door het maken van enquetes?

In dit artikel lees je welke de beste betaalde en betrouwbare enquetes zijn. Hoveel geld je kunt verdienen met enquetes hangt af hoeveel je er invult. Het levert in ieder extra geld op wat je verdient vanuit huis. Ook kan je een enquete invullen voor cadeaubonnen zo spaar je ook aardig wat bij elkaar.

Steeds meer mensen zijn om zoek om iets bij te verdienen op het internet. Online geld verdienen wordt steeds populairder. Ik wil op mijn website zoveel mogelijk dingen laten zien waarmee het mogelijk is om online extra geld te verdienen. Er zijn zoveel manieren om geld te verdienen online en enquetes invullen voor cadeaubonnen of voor cash is er 1 van.

Wil je straks na het lezen van dit artikel over het invullen van enquetes meer weten over online geld verdienen klik dan hier.

Online geld verdienen met enquetes is makkelijk omdat je het kan zien als thuiswerk. Geld verdienen met enquetes is een makkelijke manier om bij te verdienen. Je geeft je mening en je kan geld verdienen door middel van cadeaubonnen of geld.

Enquetes invullen en geld verdienen

App WinactieApp Winactie

Ik heb al meerdere artikelen geschreven over online geld verdienen met je blog of website. Dit kan bijvoorbeeld met affiliate marketing. Je wordt dan affiliate van een bedrijf en maakt op deze manier reclame voor producten of services.

Voor affiliate marketing heb je een eigen blog of website nodig. Hoe je makkelijk zelf een website of blog kan maken heb ik in dit artikel uitgelegd.

Er zijn zoveel verschillende manieren om online extra geld te verdienen vanuit huis maar het zijn allemaal geen snel geld verdienen manieren zoals er vaak geschreven wordt. Stuk voor stuk moet je er wat voor doen.

Ik heb al meerdere artikelen geschreven over online geld verdienen, werken vanuit huis, geld besparen en nog meer onderwerpen over financien. Onderaan deze pagina zal ik alle linken vermelden naar deze artikelen. Lees ze eens door en hopelijk kan je zelf je voordeel er mee doen. Wat voor reden je ook hebt om geld te verdienen of extra geld bij te verdienen ik hoop dat ik je met mijn artikelen verder kan helpen.

Vandaag ga ik het hebben over online enquetes invullen en sparen voor extra geld vaak in de vorm van kadobonnen.

De enquete bureau’s welke ik vermeldt heb ik zelf getest en verdien ik online geld mee. Het zijn mijn eigen ervaringen met geld verdienen met enquetes. Ook heb ik gekeken waar ik het meeste mee verdien zodat je weet bij welke bureau’s je het beste kan beginnen als je iets wilt bijverdienen.

Dit artikel bevat affiliate linken. Dit houdt in dat ik mogelijk een klein percentage ontvang als je iets via deze linken koopt. Dit kost jezelf niets extra’s. Ik wil degene die iets kopen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Geld verdienen met enquetes

Online bijverdienen is geen snel rijk worden plan maar alle kleine beetjes helpen. Het invullen van enquetes voor geld of kadobonnen is een leuke manier om een beetje extra geld bij te verdienen online.

De meeste online enquetes geven je punten en voor die punten kan je dan weer sparen voor kadobonnen. Als bijverdienste is dit toch altijd makkelijk. Je kan je bonnen opsparen voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst of verjaardagen. Het betekent toch dat je extra geld overhoudt als je de kadobonnen inwisselt.

Hoeveel geld kan je verdienen met enquetes

Verwacht geen duizenden euro’s met enquetes invullen maar elke beetje helpt toch om extra geld te verdienen

Het zijn geen duizenden euro’s die je online gaat verdienen met het invullen van enquetes natuurlijk. Als je aan het eind van het jaar toch een paar honderd euro hebt verdient met je kadobonnen scheelt het weer in de kosten voor dure maanden. Het is toch leuk besparen zo. Hoe meer enquetes je invult, hoe meer je kan verdienen.

Omdat ik met mijn blog ook iedereen wilt laten zien hoe je online geld kan verdienen vind ik het belangrijk dat ook online enquetes invullen vermeldt worden.

App WinactieApp Winactie

Of je nu ’s avonds voor de tv op de bank zit of dat je online enquetes invult en nog een beetje extra geld verdien als is het vaak in de vorm van kadobonnen. Als je weinig geld hebt en iets extra’s wilt sparen is het sowieso leuk om het op deze manier te doen.

Welke online enquetes zijn betrouwbaar?

Op heel internet kan je heel veel enquetes vinden om online geld te verdienen. Ik heb er een aantal opgezocht welke goed en betrouwbaar zijn. Helaas kwam ik er ook een aantal tegen welke minder betrouwbaar zijn en niet goed uitbetalen.

De onderstaande online enquête bureau’s zijn betrouwbaar en staan goed bekend. Alle deelnames bij onderstaande enquete bureau’s zijn gratis. Persoonlijk zou ik nooit eerst betalen voor een enquete bureau. Zij willen mijn mening en ik vind dat het niet nodig is om daar eerst zelf voor te betalen terwijl een enquete bureau verdiend aan de mensen welke de enquetes invullen.

TNS Nipo welke tegenwoordig Kantar TNS heet.

TNS Nipo is een online enquête bureau waar ik zelf al jaren aan deelneem. Helaas neemt TNS Nipo niet iedereen meer aan om de online enquetes in te vullen. Aanmelden bij TNS Nipo is gratis.

Ze zijn op dit moment vooral op zoek naar:

huishoudens met kinderen/jongeren tussen de 6 en 19 jaar

huishoudens met personen tot 35 jaar

huishoudens bestaande uit 4 of meer personen

huishoudens met een niet-westerse achtergrond

Als je interesse hebt en je valt in deze doelgroep dan kan ik je aanmelden. Vermeldt dan even bij de reacties dat je aangemeld wilt worden. Ik verdien hier niets aan. Ik krijg ook geen extra punten maar ik wil je graag de gelegenheid bieden om mee te doen aan deze online enquêtes en iets extra’s bij te verdienen.

Je verdient bij TNS punten. Deze punten variëren per enquête. Elke punt vertegenwoordigd een waarde van € 0,15. Per online enquête kan je op het einde aangeven voor welke kadobon je wilt sparen. Heb je 66 punten verdiend dan sturen ze de kadobon van je keuze naar je toe.

Bijverdienen met het invullen van vragenlijsten en je mening geven bij TNS Nipo

Als eerste laat ik je mijn ervaring zien met Kantar

Is TNS Nipo (Kantar) betrouwbaar?

Kantar is zeker betrouwbaar. Je kan alle punten die je hebt verdient makkelijk terugzien. Zodra je een enquete hebt ingevuld kan je direct kiezen waarvoor je spaart. Ze sturen je netjes direct je cadeaubon zodra je het aantal benodigde punten hebt bereikt. Bij Kantar hoef je zelf dus niet iedere keer cadeaubonnen aan te vragen. Het gaat bij Kantar automatisch.

Mijn ervaring met enquettes invullen bij Toluna

Mijn ervaring met Toluna is heel goed. Ik heb al heel wat gespaard c.q. verdient aan Bol.com bonnen met het invullen van enquetes. Je ontvangt gerichte enquetes.

Toluna NL

Over Toluna NL heb ik al heel wat gelezen en deze wordt gezien als een TOPPER onder de enquetes. Het is een betrouwbaar enquête bureau.

Toluna is een plek waar men kan discussiëren, vragen kan stellen & fijn online polls kan beantwoorden. Een plek waar men kan deelnemen aan leuke & interessante enquetes. Toluna is een plek waar je jezelf gratis kan opgeven om prijzen te winnen!

Waarom aanmelden? Bij Toluna kan je punten te verdienen die ingeruild kunnen worden voor geld, cadeaubonnen en andere fantastische prijzen! Om producten te testen voor ze op de markt komen. Antwoorden krijgen op dringende vragen krijg je via de Toluna-gemeenschap.

Per onderzoek krijgt je punten. Deze zijn variërend.

Ik heb mezelf hier aangemeld en ik hou jullie op de hoogte. Of doe gewoon gezellig mee en laten we met zijn alles kijken hoeveel we online kunnen verdienen in een half jaar.

Aanmelden bij Toluna NL kan je doen door op de onderstaande banner te klikken. Je kan dan direct beginnen met online enquêtes.

Is Toluna betrouwbaar?

Toluna is zeker betrouwbaar. Je ontvangt elke dag enquetes welke je in kan vullen. Als je voldoende punten hebt gespaard met het invullen van de enquetes kan je zelf kiezen welke cadeaubonnen je wilt en moet je ze aanvragen. Dit gaat niet automatisch zoals bij TNS Nipo.

Mijn ervaring met Toluna

Even een korte update: Binnen 1 maand had ik bij Toluna al een bol.com kadobon verdient. Het kan dus echt wel snel gaan. Ik moet eerlijk bekennen dat je waarschijnlijk nog meer geld kan verdienen met enquetes invullen want ik heb helaas geen tijd gehad om ze allemaal in te vullen steeds.

Bij LifePoints enquetes invullen

LifePoints is een consumentenpanel bestaande uit mensen die vrijwillig deelnemen aan marktonderzoek. LifePoints is een website waar je kunt deelnemen aan online onderzoek, informatie kunnen uitwisselen en punten kunnen sparen. Deze punten “LifePoints Points” kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen.

Ik heb mezelf ook bij LifePoint ingeschreven om online geld te kunnen verdienen. Ook hier ben ik benieuwd hoeveel ik kan sparen in een half jaar. Natuurlijk ga ik er langer mee door maar ik wil kijken hoeveel het is na een half jaar en laat het je weten.

Doe ook gezellig met deze enquête mee en laat me weten hoe het gaat en hoeveel je verdient hebt.

Inschrijven bij LifePoints is gratis.

Is Lifepoints betrouwbaar?

LifePoint is echt betrouwbaar. Ook hier moet je nadat je de benodigde punten hebt gespaard zelf de cadeaubonnen of wat je wilt aanvragen.

Mijn ervaring met LifePoints

Mijn ervaring geld verdienen met enquetes met LifePoints is goed. Je krijgt elke dag enquetes om in te vullen zodat je snel bij kan verdienen met enquetes invullen.

Als je niet voor een enquete in aanmerking komt welke je aan hebt geklikt krijg je toch 2 punten zodat het niet voor niets is geweest.

Global Test Market (NL)

Globel Test Market bestaat al sinds 1999 en is mogelijk gemaakt door Lightspeed, één van de toonaangevende marktonderzoeksbureaus. Lightspeed levert haar diensten aan meer dan 1400 klanten in meer dan 60 landen in heel de wereld en levert een globale oplossing voor bedrijven die online klantenonderzoek willen uitvoeren over verschillende landen.

Global Test Market is ontworpen om de klant de kans te geven rechtstreeks tegen betaling te werken voor het beïnvloeden van het wereldwijde marktonderzoek. Samen met topbedrijven van overal ter wereld, kan de klant met online enquêtes de ontwikkeling van producten en diensten die zij dagelijks gebruiken beïnvloeden. Bij Global Test Market worden MarketPoints omgerekend uitbetaald op PayPal rekeningen.

Global Test Market is ook geheel gratis.

Ik heb mezelf ook bij dit online enquête bureau aangemeld.

Is Global Test Market betrouwbaar?

Global Test Market is betrouwbaar. Je moet zodra je de benodigde punten hebt gespaard ook zelf de cadeaubonnen aanvragen.

Mijn ervaring met het invullen van enquetes bij Global Test Market

update; 20-08-19 Helaas verdien ik met dit enquette bureau heel erg weinig en ben met deze gestopt. Met Toluna en Lifepoints verdien ik het meeste. Misschien dat het jou wel lukt om met Global Test Market te verdienen maar ik vond deze zonde van mijn tijd.

Let wel op als je jezelf aanmeldt. Dit moet je doen vanaf een desktop of laptop. Niet via je telefoon of tablet.

Ik zou het leuk vinden als je ook met deze online enquetes met me mee doet en het ook laat weten of je er leuke bijverdiensten uit hebt gehaald.

Wil je echt geld verdienen vanuit huis dan zijn er nog veel meer mogelijkheden. Deze mogelijkheden vndt je in dit artikel. Ook zijn er mogelijkheden om geld te verdienen online zonder te investeren dat en echt gratis zijn.

De bovenstaande enquête bureau’s zijn degene waar ik me zelf bij ingeschreven heb om te kijken hoeveel online enquêtes opleveren.

Over een half jaar laat ik je weten hoeveel ik online verdient heb met het invullen van de online enquetes.

Er zijn nog een aantal online enquête bureau’s maar voorlopig hou ik mezelf met deze bezig omdat ik geen idee heb hoeveel tijd deze online enquêtes gaan kosten. Mocht ik besluiten om mezelf bij nog meer aan te melden zal ik dat aan je laten weten.

Met welke enquetes invullen verdien jij geld?

Vul jij al online enquetes in om met dit thuiswerk geld te verdienen vanuit en wil je je ervaringen delen zodat ook anderen ervan kunnen leren zet het dan in een reactie.

20 gedachten over “Enquêtes invullen om online geld te verdienen”

 1. Heel interessant stuk! Het lijkt me erg leuk om lid te worden van het Kantar panel. Zou jij mij kunnen uitnodigen? 🙂

  1. Hoi Esmé, op dit moment heeft kantar geen respondenten nodig geven ze aan. Helaas kan ik je op dit moment niet aanmelden om de online enquetes in te vullen.
   Sorry.
   Groetjes,
   Yvonne

  1. Hoi Evelien,

   Bedankt voor je berichtje. Op dit moment hebben ze helaas geen respondenten nodig. Ik hou het steeds in de gaten. Zodra ze weer mensen vragen om enquetes in te vullen zet ik het direct op mijn website.

   Groetjes,
   Yvonne

 2. Leuk artikel! Zelf vul ik al een tijdje enquêtes in via Stempunt. Daar spaar ik snel via stempunt.nu 🙂
  Groetjes, Tessa

  1. Yvonne

   Hoi Tessa,

   Bedankt voor je berichtje. Ik ken Stempunt niet om enquetes in te vullen voor geld te verdienen.
   Ik ga daar ook eens naar kijken.
   Dank je wel voor de tip daar kunnen anderen ook mee geholpen zijn.

   Groetjes,
   Yvonne

  1. Yvonne

   hoi Lucia,
   helaas heeft kantar op dit moment geen nieuwe respondenten nodig. Ik kan je helaas niet aanmelden op dit moment.

   groetjes,
   Yvonne

 3. Maarten

  Hoi Hoi Esmé,

  Leuk artikel, dank voor het delen! Ik ben vader van twee kinderen (8 en 12 jaar). Zou jij mij kunnen uitnodigen voor het Kantar TNS?

  Groet en dank alvast,
  Maarten

  1. Yvonne

   Hoi Maarten,

   Leuk dat je ook wilt beginnen met geld verdienen met enquetes.
   Ik heb je aangemeld bij Kantar. Je zal van hun een uitnodiging ontvangen.

   Groetjes,
   Yvonne

 4. Madiha

  Hoi Esmé,

  Ik zou het leuk vinden om mee te kunnen doen aan het panel bij Kantar.

  Als er nog respondenten nodig zijn, zou ik graag een uitnodiging ontvangen(ik val namelijk in het profiel dat ze zoeken)

  Groetjes

  1. Yvonne

   Hoi Madiha,

   Ik heb je aangemeld bij Kantar. Als het goed is zal je van hun een bevestigingsmail ontvangen.
   Heel veel plezier met geld verdienen met enquetes.

   groetjes,
   Yvonne

 5. Hi hi,

  Het lijkt me erg leuk om lid te worden van het Kantar panel. Zou je mij kunnen uitnodigen?

  Groetjes, Eva

  1. Yvonne

   Hoi Eva,

   Ik heb geprobeerd om je aan te melden bij Kantar maar het geeft aan dat je email adres ongeldig is.
   Als je toch geld wilt verdienen met enquetes is er een juist email adres nodig.

   groetjes,
   Yvonne

 6. Fabienne Rood

  Hoii, ik zou graag lid willen worden van kantar. Zou jij mij hierbij willen helpen? Vriendelijke groet,
  Fabienne Rood

  1. Yvonne

   Hoi Fabienne,

   Leuk dat je ook geld wilt verdienen met enquettes.
   Ik heb je aangemeld.

   groetjes,
   Yvonne

 7. angelique

  Hoi, Ik zou graag ook meedoen met kantor. In ver verleden heb ik dat tijdlang gedaan voor nipo. Is nu samengegaan met kantar? Wij hebben kinderen onder de 19 jaar in onze huishouden. 7,12 en 15 jaar.
  Dank je wel als het lukt!!

  1. Yvonne

   Hoi Angelique,

   Leuk dat je ook geld wilt gaan verdienen met het invullen van enquetes. Ik heb je aangemeld bij kantoor. Als ze nog mensen nodig hebben zal je een mail van hun ontvangen.

   groetjes,
   Yvonne

 8. Hallo,

  Ik zou graag ook meedoen aan de enquêtes voor Kantar. Ik val binnen die categorieën. Alvast heel erg bedankt!

  1. Yvonne

   Hoi Badia,

   Op dit moment eeft Kantar geen respondanten nodig. Zoodra ze er weer vragen zal ik je direct aanmelden.

   groetjes,
   Yvonne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *