Geld

Geld verdienen online

geld verdienen met bloggen-geld verdienen-extra geld verdienen-online geld verdienen-online-extra geld-verdienen-eigen website maken

Hoe kan je online geld verdienen?

Geld verdienen online is echt mogelijk.  Ga je er van uit dat je even snel en makkelijk passief geld verdien online kan ik je uit de droom helpen.

Persoonlijk geloof ik niet in de kreten over geld verdienen online zoals:

-Snel en makkelijk een passief inkomen verdienen

-Verdien snel honderden euro’s per dag 

-Snel online geld verdienen

-Passief geld verdienen en nooit meer werken

en nog meer van die kreten

Dit artikel bevat affiliate linken. Dit houdt in dat indien je iets koop via mijn linken dat ik mogelijk een klein percentage ontvang. Dit kost je niets extra’s. Ik wil degene die iets kopen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Als je online veel geld wilt verdienen zal je er hard voor moeten werken. Je moet een eigen blog of website hebben en moeten starten met affiliate marketing. Hierover vertel ik meer later in dit artikel.

Wil je weten hoe je in 4 simpele stappen je eigen blog of je eigen website opzet lees dan mijn artikel “Hoe maak je een eigen blog of website”

Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om extra geld te verdienen online.

Hieronder heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet en uitgelegd om online geld te verdienen. 

Op welke manieren kan je online geld verdienen?

Tips om online geld te verdienen

-oude en/of nieuwe spullen verkopen via een marktplaats

-online enquetes invullen voor geld of cadeaubonnen. Wil je meer informatie over op deze manier online geld te verdienen lees dan mijn relevante artikel: “Geld verdienen met betrouwbare enquetes

-digitale producten gaan verkopen zoals bijvoorbeeld e-boeken, planners of cursussen

-online coachen

-zelf een website of een blog beginnen en advertenties daarop plaatsen met Google Adsense en affiliate marketing. Wil je meer weten over affiliate marketing lees dan mijn artikel: Geld verdienen online met affiliate marketing

Er zijn vast nog andere manieren om extra geld te verdienen online. Ik zal blijven zoeken voor jullie naar nog meer ideeën om online geld te verdienen. Blijf mijn blog in de gaten houden of volg mij via Pinterest of Facebook. Zodat je op de hoogte blijft van mijn blog artikelen om geld te verdienen zonder de deur uit te moeten gaan en lekker thuis kan werken.

Ken je nog meer mensen die iets aan deze tips kunnen hebben en die wat extra geld willen bijverdienen. Voel jezelf dan vrij om mijn artikelen te delen via de sociale media icons hieronder.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

1. Spullen verkopen

We hebben allemaal wel spullen die we niet meer gebruiken en in de kast liggen te verstoffen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld kleding. Als je gaat kijken in je kledingkast kom je vast dingen tegen die je nooit meer aan hebt en nog wel goed zijn. Als je er over nadenkt is dat eigenlijk allemaal extra geld wat je thuis laat liggen en niet meer gebruikt.

Heb je kinderen denk dan eens aan het speelgoed waar ze al lang niet meer naar omkijken. 

Als je gaat zoeken in huis vind je vast aardig wat dingen wat je geld kan opleveren.

Maak goede duidelijke foto’s en plaats ze op online marktplaatsen. 

Zo kan je toch nog van je spullen online extra geld bijverdienen. Ook een voordeel is dat je huis ook opgeruimd wordt. Zoals je waarschijnlijk weet betekend een opgeruimd huis een opgeruimd hoofd.

Wil je thuis opruimen en oude spullen verkopen dan heb je misschien ook iets aan deze relevante artikelen:

Opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

supersnelle opruimtips

2. Online Enquetes invullen

Als je je aanmeldt bij Toluna dan kan je geld verdienen met je mening geven over producten en services. Bij Toluna kan je door middel van het invullen van enquetes die je regelmatig per email krijgt toegezonden punten verdienen. Deze punten kan je inwisselen voor een beloning naar keuze. Je kan kiezen voor geld of cadeaubonnen van bijvoorbeeld Bol.com en nog meer bedrijven.

Hoe meer enquetes je invult hoe meer je kan verdienen. Inschrijven is volledig gratis.  Heb je interesse klik dan op de onderstaande banner voor meer informatie. Let wel op! De aanmelding moet via de laptop of computer niet via de mobiele telefoon of tablet. Daarna kan je de meeste enquetes wel via je mobiel of tablet invullen.

Over geld verdienen met online enquetes invullen heb ik nog een apart artikel geschreven. Hierin staan betrouwbare enquettes om in te vullen. Als je jezelf bij meerdere enquete bureau inschrijf kan je natuurlijk meer verdienen. Je vind het artikel hier: Enquetes invullen om geld te verdienen

3. Digitale Producten om online geld te verdienen

Heb je altijd al een boek willen schrijven maar ben je jezelf ervan bewust dat de kosten van een boek uitgeven heel hoog zijn begin dan met het maken van een eigen e-book. Je kan het promoten via je eigen website, je eigen blog of andere online kanalen. Zo kan je met je eigen boek of e-book extra geld verdienen online. 

Ben je creatief en hou je ervan om planners te ontwerpen dan kan je deze online gaan verkopen via bijvoorbeeld Etsy. Je kan voor van alles planners ontwerpen zoals voor boodschappen, opruimen, weekplanners, maandplanners wat je maar wilt. Dit is een leuke creatieve manier om online extra geld bij te verdienen.

Heb je een coachingsopleiding gevolgd denk er dan eens aan om online te gaan coachen. Het klinkt onpersoonlijk maar dit is echt niet zo. Als je de juiste technieken kent is het coachen per email of skype goed mogelijk.

4. Eigen website maken of blog beginnen en geld verdienen

Waar je de meeste kans mee maakt om online geld te verdienen is natuurlijk je eigen blog beginnen of website maken. Met een eigen blog of een website kan je advertenties gaan plaatsen of affiliate marketing. Om te beginnen met affiliate marketing heb je een eigen domeinnaam en een eigen hosting van je blog of je website nodig. Je kan jezelf dan aanmelden bij TradeTracker of voor het partnerprogramma van Bol.com. Je kan jezelf ook nog aanmelden bij Awin Netherlands

Wat is Affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd 

Bron Wikipedia

Hoe je een eigen blog begint of hoe je zelf een website maakt heb ik uitgelegd in mijn artikel: Hoe maak je een blog. Daar leg ik in 4 simpele stappen uit hoe je zelf een blog kan beginnen.

Ook voor affiliate marketing heb ik een apart artikel geschreven hoe je kan beginnen met affiliate marketing: Affiliate marketing hoe werkt dit”

Bij TradeTracker.nl zijn veel bedrijven aangesloten zodat er voor iedereen wat wils is. Bij TradeTracker.nl zijn heel veel bedrijven aangesloten zodat er voor iedereen wat wils is. Aanmelden is gratis.Wil je jezelf gratis aanmelden bij TradeTracker.nl Klik hier

De website van TradeTracker is heel gebruikersvriendelijk en duidelijk. Ook als beginner kwam ik heel goed uit de website en was het heel makkelijk om campagnes te vinden en te starten.

Aangemeld voor affiliate marketing en hoe nu verder?

Als je een bedrijf gevonden hebt welke je wilt gaan promoten met online marketing dan moet je jezelf aanmelden. Niet elk bedrijf zal je direct toelaten.

Als je niet toegelaten wordt geven ze wel een reden. Soms kan het zijn dat een bedrijf je site niet bij het bedrijf vind passen. Het kan ook zijn dat de kwaliteit van je site niet goed is. Dit hoef je niet te zien als teleurstelling die kan je zien als een uitdaging om je website of blog beter te maken.

Je kan later nogmaals proberen of ze je willen toelaten als publisher als je site beter loopt, er professioneler uitziet en je hebt meer bezoekers. Let er wel op dat je site en je content (geschreven artikelen) aan moet sluiten bij het bedrijf.

Is het makkelijk en snel geld verdienen met affiliate marketing met je eigen blog of met je eigen website?

Als je internet afstruint willen ze je doen geloven dat het heel makkelijk is om online geld te verdienen. Je plaatst een beetje content en je gaat bakken geld verdienen. Zoek maar eens op affiliate marketing. Zoek maar eens op “how to make millions with affiliate marketing” of “passief geld verdienen met affiliate marketing”

Misschien vindt je het leuk om straks mijn artikel te lezen over hoe ik begonnen ben mezelf te verdiepen in online geld verdienen met bloggen. Het heet: Online geld verdienen met bloggen. Mijn persoonlijke zoektocht en avontuur

Passief geld verdienen met affiliate marketing?

De één noemt het passief geld verdienen en ik noem het werken om online geld te verdienen. 

Het geld komt je echt niet aanwaaien met affiliate marketing. Je zal er voor moeten zorgen dat je website of blog bekend wordt bij het publiek. Ook moet je website gevonden worden door Google. Dit betekend dat je moet zorgen dat je website goede content bevat en je ook regelmatig artikelen plaatst. Je zal er hard aan moeten blijven werken. Het is echt niet een kwestie van een aantal artikelen schrijven en passief geld verdienen en niets meer doen aan je eigen blog of je eigen website.

Wil je meer weten over affiliate marketing lees dan mijn blogpost Affiliate marketing online geld verdienen.

Reality check

Als het zo makkelijk was om online geld te verdienen met affiliate marketing dan zou iedereen zijn baan opzeggen en het gaan doen. Wie droomt er niet van heerlijk onder een palmboom liggen en het geld stroomt passief naar je toe. Er zijn echter wel mensen die er veel geld mee verdienen maar zulke bedragen zijn voor de meeste niet weggelegd. Ook bekende influencers hebben er hard aan moeten werken om veel geld te verdienen. Bekende bloggers moeten blijven zorgen dat hun blog mensen blijft trekken. Als er geen nieuw content wordt geplaatst kost dat lezers en volgers. Even snel passief geld verdienen online bestaat in mijn ogen niet.

Geld verdienen online betekend eerst hard werken

Als je echt meer geld wilt gaan verdienen online moet je er veel tijd en energie insteken. Je zal steeds beter worden in content schrijven voor je blog en je moet regelmatig blijven posten. 

Je moet je website blijven monitoren om te kijken welke artikelen er goed aan slaan bij jou publiek. Of hoe je nieuw publiek kan aantrekken voor je website of blog. Verdiep jezelf in SEO’s, Google analytics, salesfunnels en hoe je een goede storyteller wordt. Ook sociale media kan een grote rol spelen om bezoekers aan te trekken.  Je wilt toch dat mensen je website of blog blijven bezoeken. Leer wie je bezoeker is. Is het een man of een vrouw? Wat zijn hun interesses? Leer je bezoeker kennen.

Hoe meer bezoekers hoe groter de kans is dat je passief geld gaat verdienen met je eigen website of je eigen blog. 

Je harde werk wordt beloont

Al zal het even duren voordat je meer geld gaat verdienen met affiliate marketing is het toch leuk als je de eerste uitbetaling binnen krijgt.

TradeTracker betaald uit als het saldo wat je verdiend hebt € 25,00 is.

Bol.com betaald uit als je saldo wat je verdiend hebt meer dan €  10,00 is.

Als je site op orde is en je krijgt steeds meer bezoekers kunnen de verdienen van affiliate marketing ook stijgen.

Boek aanraders over geld verdienen online en je mindset veranderen over geld:

Ik wens je heel veel succes om geld te verdienen met internet. Heb je zelf nog tips of is het je gelukt laat het dan weten in een reactie.

In deze categorie Financien zijn de volgende artikelen verschenen:

Geld verdienen met bloggen en geld verdienen met je eigen website

Leer doelen stellen en budgetteren

Tips om geld te besparen in simpele stappen

Geld verdienen met affiliate marketing

Hoe begin je een blog. Een eigen blog maken uitgelegd in 4 simpele stappen

Online enquetes invullen en geld verdienen. betrouwbare enquetes

10 wordpress themes voor een webwinkel met blog onder de € 50,00

8 tips om van je passie je droombaan te maken

Geld verdienen met bloggen doe je zo

Geld verdienen met je hobby

Schulden? Stop met schamen en onderneem actie. Tips om van je schulden af te komen

 Computer algemeen

Kijk voor meer leuke blog artikelen ook eens bij de volgende categorien:

hobby’s

lifestyle

mindfulness

persoonlijke ontwikkeling en carriere

alles over wonen

erotiek

geld

2 Comments

  1. Super bedankt voor deze tips, ik ben net begonnen met het verkopen van producten online dus dit was precies waar ik naar zocht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *