affiliate marketing cursus

Affiliate marketing cursus

Beste affiliate marketing cursus voor bloggers

Op zoek naar de beste affiliate marketing cursus in Nederland? Als je hier terecht bent gekomen is dat waarschijnlijk om je graag online geld wilt verdienen vanuit huis. Of je wilt meer geld verdienen als affiliate en het lukt je nog niet en je wil een cursus gaan volgen.

In dit artikel zal ik de beste Nederlandse cursussen over affiliate marketing met je doornemen.

Affiliate marketing is één van de beste manieren om geld te verdienen met bloggen maar het lijkt makkelijker dan het is. Ook ik dacht dat ik snel online geld kon verdienen door even te gaan bloggen en zo extra verdiensten vanuit huis te krijgen.
Helaas ging dat minder makkelijk dan ik dacht.

Ik kan je aanraden om een cursus te volgen waarin alles uitgelegd wordt over affiliate marketing zodat je geen tijd verliest zoals ik in het begin hebt gedaan met mijn blog.

Nog even in het kort:

Wat is affiliate marketing?

Als affiliate promoot je producten van iemand anders. Zo hoef je zelf geen voorraad te hebben en heb je niets anders nodig dan een goede laptop, eigen domeinnaam en een WordPress website of WordPress blog. Een WordPress blog beginnen kan je al voor € 3,50 per maand via deze link. Zo kan je geld gaan verdienen vanuit huis met een betrouwbare manier welke je alleen je eigen tijd kost.

Als je je domeinnaam en je hosting hebt geregeld raad ik je aan om één van de onderstaande cursussen over affiliate marketing te volgen.

Wil je meer weten of geld verdienen met affiliate marketing dan kan je straks dit artikel lezen.

Waarom een cursus affiliate marketing?


Toen ik net begon met bloggen om geld te verdienen dacht ik dat alles zo simpel was en het niets anders was dan goede artikelen schrijven en affiliate links te plaatsen.

De verdiensten bleven uit. Helaas was het niet zo simpel en heb ik veel tijd verspild.
Ik wil jou dat graag besparen zodat je sneller resultaten boekt en snel online geld kan verdienen en ik ging op zoek naar een goede cursus over affiliate marketing.

Hoe kies je de beste affilate marketing cursus voor jezelf.


Er zijn niet zoveel nederlandse cursussen over dit onderwerp. Ik heb de cursussen die er bestaan in Nederland voor je op een rijtje gezet. Welke je moet kiezen is afhankelijk of je een beginner bent of al gevorderd.

Mijn ervaring is dat het niet even simpel artikelen schrijven voor je blog en affiliate linkjes plaatsen is en omdat ik wil dat jij ook geld kan verdienen met bloggen heb ik er een aantal onderzocht.

Wil je graag een blog beginnen om online geld te verdienen dan kan dit al voor maar € 3,50 via deze link. In dit artikel over een blog beginnen vertel ik je hier alles over. Zeg nu eerlijk. Dit bedrag heb je snel terug verdient met affiliate marketing.

Het leuke van affiliate marketing is dat je het ook kan toepassen op TikTok, Pinterest en YouTube. Wil je echt voor stabiele inkomsten gaan dan raad ik je aan om een website te maken via WordPress en artikelen te gaan schrijven en plaatsen op je eigen website. Zo ben je niet afhankelijk van het algoritme van sociale media en kan je bouwen aan een stabiel online inkomen.

Natuurlijk kan je net als ik sociale media gebruiken om bezoekers naar je blog te krijgen en tevens affiliate marketing op sociale media te doen. Zo heb je meerdere kansen om met affiliate marketing je geld te verdienen.

Beste cursus affiliate marketing voor beginners.


De affiliate marketing Revolutie is de meest geschikte cursus voor beginners.


Toen ik de cursus affiliate marketing revolutie vond en de prijs nog aantrekkelijk was ook ( deze cursus kost maar € 47,00 via deze link ) besloot ik er voor te gaan.

Pas toen ik begon met de cursus affiliate marketing Revolutie zag ik dat er veel meer komt kijken om geld te verdienen met bloggen dan alleen maar linkjes en reclame banners te plaatsen.
Ik wil graag dat jij ook geld kan verdienen vanuit huis met een blog. Een blog starten kan al voor € per maand.


Wat leer je in de cursus Affiliate marketing Revolutie:

  1. Je krijgt toegang tot de video’s met uitleg waardoor je al tijdens de cursus aan de slag kunt met affiliate marketing
  2. Hoe je geld kunt verdienen met bloggen, geld verdienen met TikTok en ook inkomen kan opbouwen via YouTube
  3. je leert SEO (zoekmachine optimalisatie) zodat je blog ook gevonden wordt in Google
  4. er is een affiliate marketing forum met veel actieve leden zodat je zelf vragen kunt stellen
  5. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie

Affiliate marketing in 10 dagen


De cursus affiliate marketing in 10 dagen is niet voor beginners.

Voor deze cursus is het beste als je al bekend bent met bloggen en je wilt meer geld gaan verdienen met bloggen.
Als je nog geen website bent begonnen moet je dit eerst doen want deze cursus affiliate marketing is voor degene die al bezig als affiliate maar er nog niet veel mee verdienen.

Dus ben je al gestart en wil je meer verdienen neem dan een kijkje bij de cursus affiliate marketing in 10 dagen. Deze cursus kost € 197,00 via deze link.

SEO leren om een goede affiliate te worden


Als je affiliate wilt worden is het belangrijk dat je veel leert over SEO oftewel zoekmachine optimalisatie. De bekendste mannen die alles weten over online marketing is toch wel de IMU misschien ken je ze wel. De internet marketing universiteit.
Bij de IMU kan je echt alles leren over Internet Marketing. Dit is voor jou als je affiliate wilt worden natuurlijk heel belangrijk. Ze hebben diverse cursussen. Zelf ben ik gegaan voor de cursus Meester SEO en ben nog van plan om de online marketing tornado te gaan doen.
In de cursus SEO leer je onder andere hoe je een goed zoekwoorden onderzoek doet maar ook bijvoorbeeld je content strategie. Wil je liever een affiliate webshop beginnen dan kan je met de cursus Meester in SEO heel veel bereiken.
Neem een kijkje bij de IMU voor deze cursus of nog leuker bij de IMU kan je ook gratis een ebook aanvragen met het ultieme stappenplan om beter te scoren in Google.

Conclusie over de Nederlandse cursussen


Om goed te worden in affililate marketing zijn er een aantal Nederlandse cursussen te volgen. De keuze is geheel aan jou.

Als affiliate is het noodzaak om goed te scoren in Google zodat je website of blog gevonden wordt. Hoe meer bezoekers hoe meer je kan verdienen met affiliate marketing.

Mijn keuze voor cursussen is gevallen op de bovenstaande cursussen.


De affiliate marketing revolutie was de eerst stap die ik genomen heb. Deze cursus was om te beginnen goed betaalbaar. Je betaald maar € 47,00 voor deze cursus en kan direct aan de slag met en bovendien krijg je dan toegang tot de communitie waar iedereen elkaar helpt.

De 2e stap is de cursus SEO omdat ik er achter kwam dat ik niet voldoende wist over SEO. Het zoeken op internet naar duidelijkheid koste veel te veel tijd. De cursus Meester in SEO behandeld alle onderwerpen welke je nodig hebt om een goede affiliate te worden. Deze cursus in onderdeel van het lidmaatschap van de IMU. Als je echt van je blog een bedrijf wilt gaan maken is het lidmaatschap van de IMU onmisbaar. Je krijgt toegang tot alle cursussen die je helpen om een goede online business op te zetten en hiermee succesvol te worden.

Welke training ga jij volgen om een goede affiliate te worden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *