Bouw aan je doelen en dromen

Affiliate marketing cursus. Wat is de beste cursus

Beste affiliate marketing cursus voor bloggers

Op zoek naar de beste affiliate marketing cursus in Nederland? Als je hier terecht bent gekomen is dat waarschijnlijk om je graag online geld wilt verdienen vanuit huis. Of je wilt meer geld verdienen als affiliate en het lukt je nog niet en je wil een cursus gaan volgen.

In dit artikel zal ik de beste Nederlandse cursussen voor affiliate marketing met je doornemen.

Ik kan je aanraden om een cursus te volgen waarin alles uitgelegd wordt over affiliate marketing zodat je geen tijd verliest zoals ik in het begin hebt gedaan met mijn blog.

geld verdienen met affiliate marketing

Voor degene die nog niet weten wat affiliate marketing is zal ik het eerst in het kort uitleggen.

Wat is affiliate marketing?

Als je je domeinnaam en je hosting hebt geregeld raad ik je aan om één van de onderstaande cursussen over affiliate marketing te volgen.

Waarom een cursus affiliate marketing?

Toen ik net begon met bloggen om geld te verdienen dacht ik dat alles zo simpel was en het niets anders was dan goede artikelen schrijven en affiliate links te plaatsen.

De verdiensten bleven uit. Helaas was het niet zo simpel en heb ik veel tijd verspild.
Ik wil jou dat graag besparen zodat je sneller resultaten boekt en snel online geld kan verdienen en ik ging op zoek naar een goede cursus over affiliate marketing.

Hoe kies je de beste affilate marketing cursus voor jezelf.

Er zijn niet zoveel goede nederlandse cursussen over dit onderwerp. Ik heb de cursussen die er bestaan in Nederland voor je op een rijtje gezet. Welke je moet kiezen is afhankelijk of je een beginner bent of al gevorderd.

Mijn ervaring is dat het niet even simpel artikelen schrijven voor je blog en affiliate linkjes plaatsen is en omdat ik wil dat jij ook geld kan verdienen met bloggen heb ik er een aantal onderzocht.

geld verdienen met affiliate marketing

Het leuke van affiliate marketing is dat je het ook kan toepassen op TikTok, Pinterest en YouTube. Wil je echt voor stabiele inkomsten gaan dan raad ik je aan om een website te maken via WordPress en artikelen te gaan schrijven en plaatsen op je eigen website. Zo ben je niet afhankelijk van het algoritme van sociale media en kan je bouwen aan een stabiel online inkomen.

Natuurlijk kan je net als ik sociale media gebruiken om bezoekers naar je blog te krijgen en tevens affiliate marketing op sociale media te doen. Zo heb je meerdere kansen om met affiliate marketing je geld te verdienen.

Beste cursus affiliate marketing als je direct je affiliate marketing wilt inzetten als business.

In deze cursus krijg je toegang tot een extreem uitgebreide affiliate marketing cursus waarin veel meer wordt uitgelegd dan wat er nu standaard beschikbaar is op de markt.

Wat leer je in deze cursus:

In deze cursus wordt uitgelegd hoe je verschillende online marketing technieken in kunt zetten in combinatie met ChatGPT om echt oprecht het beste en snelste resultaten te halen uit jouw online affiliate marketing business.

De technieken die onder andere worden uitgelegd en gedeeld zijn:

-Zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je echt gevonden wordt door de zoekmachines

– Hoe je Social Media inzet

– Hoe zoekmachine advertising kan gebruiken voor je affiliate website.

– Social advertising

-YouTube

– E-mailmarketing en funnels

– En natuurlijk heel belangrijk je website zelf.

Kortom je leert in deze cursus hoe je van A tot Z een echte affiliate business opzet via alle mogelijke kanalen als een pro. Dit alles wordt geleerd op volgorde van je budget. Je kan dus ook zonder grote investering starten met affiliate marketing. Zij laten je zien hoe.

geld verdienen met affiliate marketing

Beste cursus affiliate marketing voor beginners.


De affiliate marketing Revolutie is de meest geschikte cursus voor beginners.

Pas toen ik begon met de cursus affiliate marketing Revolutie zag ik dat er veel meer komt kijken om geld te verdienen met bloggen dan alleen maar linkjes en reclame banners te plaatsen.
Ik wil graag dat jij ook geld kan verdienen vanuit huis met een blog. Een blog starten kan al voor € per maand.


Wat leer je in de cursus Affiliate marketing Revolutie:

  1. Je krijgt toegang tot de video’s met uitleg waardoor je al tijdens de cursus aan de slag kunt met affiliate marketing
  2. Hoe je geld kunt verdienen met bloggen, geld verdienen met TikTok en ook inkomen kan opbouwen via YouTube
  3. je leert SEO (zoekmachine optimalisatie) zodat je blog ook gevonden wordt in Google
  4. er is een affiliate marketing forum met veel actieve leden zodat je zelf vragen kunt stellen
  5. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie

Affiliate marketing in 10 dagen


De cursus affiliate marketing in 10 dagen is niet voor beginners.

Voor deze cursus is het beste als je al bekend bent met bloggen en je wilt meer geld gaan verdienen met bloggen.
Als je nog geen website bent begonnen moet je dit eerst doen want deze cursus affiliate marketing is voor degene die al bezig als affiliate maar er nog niet veel mee verdienen.

SEO leren om een goede affiliate te worden

Conclusie over de Nederlandse cursussen

Mijn conclusie is dat je om goed te worden in affiliate marketing en niet aan gaat klooien zoals ik in het begin deed je het beste een cursus kan volgen om een goede affiliate te worden.

De beste cursussen zijn voor mij:

Voor beginners: De affiliate marketing Revolutie

Voor mensen die al een website hebben maar nog niet veel verdienen raad ik echt de cursus Affiliate marketing in 10 dagen aan.
Om goed te worden in affililate marketing zijn er een aantal Nederlandse cursussen te volgen. De keuze is geheel aan jou.

Als affiliate is het noodzaak om goed te scoren in Google zodat je website of blog gevonden wordt. Hoe meer bezoekers hoe meer je kan verdienen met affiliate marketing.

De 2e stap is de cursus SEO omdat ik er achter kwam dat ik niet voldoende wist over SEO. Het zoeken op internet naar duidelijkheid koste veel te veel tijd. De cursus Meester in SEO behandeld alle onderwerpen welke je nodig hebt om een goede affiliate te worden. Deze cursus in onderdeel van het lidmaatschap van de IMU. Als je echt van je blog een bedrijf wilt gaan maken is het lidmaatschap van de IMU onmisbaar. Je krijgt toegang tot alle cursussen die je helpen om een goede online business op te zetten en hiermee succesvol te worden.

Welke cursus ga jij volgen om geld te verdienen met affiliate marketing?

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *