Over Yvs Designs

Yvs Designs is opgericht door Yvonne Sneek

Ik ben mindfulness coach met cognitatieve therapie, coach in Rationeel Emotatieve Therapie en heel erg geïnteresseerd in alles wat met ontspanning te maken heeft. Bovendien ben ik een creatieve duizendpoot.

Op dit moment bestaat Yvs Designs uit een blog om je een “feel good”gevoel te laten ervaren. Er komen diverse onderwerpen aan bod. Van stress, burn-out en andere vormen van spanning tot geestelijke en lichamelijke ontspanning, fit en vitaal.

Enkele voorbeelden zijn:

  • artikelen over diverse vormen van spanning zoals burn-out, stress, slapeloosheid en nog veel meer
  • artikelen over ontspanning, mindfulness, NLP, goed kunnen slapen en nog veel meer
  • artikelen over diverse hobby’s van creatief tot actief
  • Nieuwe dingen op het gebied van hobby
  • mooie producten voor jezelf, je gezin, je huis en dagjes uit
  • en nog veel meer

Yvs Designs in de toekomst

Het is de bedoeling dat er op de website ook schilderijen in acryl gieten worden aangeboden en sieraden van acrylgieten. Mijn plan is om Yvs Designs te laten uitgroeien tot een website waar je jezelf mee kan ontspannen. Gezellig artikelen lezen, producten bekijken en waarin je ook vragen kan stellen over bijvoorbeeld hobby’s of andere artikelen welke geschreven zijn.

Mijn idee gaat nog verder. Ik wil patronen gaan ontwerpen om tassen te maken en mijn eigen ontwerpen te verkopen en ook de digitale patronen hiervan.

Kortom ideeën genoeg.

Hou de website in de gaten zodat u op de hoogte blijft van alle artikelen, patronen en materialen.

Ook gaat Yvs Designs een nieuwsbrief verzorgen. Zodra deze website klaar is kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief.

Reacties

Ik stel reacties op artikelen op prijs en vind het zelfs erg leuk. Ik zal mijn best doen om u verder te helpen. Ik streef er naar om binnen 24 uur te reageren op reacties.