Yvs Designs is opgericht door Yvonne Sneek

Wie ben ik?

Ik ben mindfulness coach met cognitatieve therapie, coach in Rationeel Emotatieve Therapie en heel erg geïnteresseerd in alles wat met ontspanning te maken heeft. Bovendien ben ik een creatieve duizendpoot en hou van bloggen.

De missie van YvsDesigns

Mijn missie is om iedereen te leren om positief in het leven te leren staan. Weg met die negatieve gedachten en het beste uit jezelf halen. 

Je kunt het beste uit jezelf halen als je weet dat je kunt bereiken wat je wilt. Dit houdt in dat je moet werken aan je mindset zodat je je droomleven kunt gaan leiden. 

Bij Yvs Designs leer je:

1 Je mindset te veranderen zodat je positief leert denken

2 Hoe je online geld kunt verdienen

3. Creatief te ontspannen

Kortom alles over persoonlijke ontwikkeling.

Als je jezelf niet ontwikkeld blijf je stilstaan en ga je door met het leven van alledag. Je dromen zullen op de achtergrond verdwijnen. Dit is niet wat we willen.

Wat belangrijk is dat je geniet van het leven en je jezelf bewust wordt van wat jij wilt.

Yvs Designs laat je nadenken over jezelf:

Wie ben je?

Wat wil je in het leven?

Wat wil je bereiken?

Wat heb je daarvoor nodig?

Hoe bereik je je droom?

Wil je direct al leren hoe je je droomleven kunt bereiken? Ga dan naar deze blogpost en maak een start om je droom na te jagen?

Yvs Designs in de toekomst

YvsDesigns wil zich gaan richten op trainingen om je mindset te veranderen. Trainingen die jou tot nadenken zetten wat je wilt in het leven. Wat is jouw droom? Alle trainingen zijn gericht om een positieve verandering in je leven te brengen. Trainingen om positief te leren denken maar ook hoe je zelf online geld kunt gaan verdienen. 

Kortom alles om je leven te verbeteren op elk gebied. Je gedachten, je financiën, je ontspanning. 

Hou de website in de gaten zodat ook jij het beste uit jezelf kunt halen.