Bouw aan je doelen en dromen

Ontspannen slapen met aromatherapie

Ontspannen slapen is niet voor iedereen weggelegd. Goed slapen is voor veel mensen een probleem. Je kan hier wel zelf iets aan doen. Voordat je gaat slapen ook moet zorgen dat je zo ontspannen mogelijk ben. Als je al gespannen naar bed gaat is dit niet bevorderlijk om snel in slaap te vallen.

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate marketing. Dit houdt in dat als je iets koopt via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage ontvang. Het kost je niets extra. Degene die iets kopen via mijn link wil ik alvast hartelijk bedanken.

Lekker slapen met aroma therapie

In mijn eerdere artikel “Lekker slapen” heb ik tips gegeven wat je wel en niet moet doen voordat je gaat slapen. Ook heb ik hier uitgelegd dat je het beste een slaapritueel kan ontwikkelen als je al een tijdje slaap problemen hebt. Een slaap ritueel leert je lichaam en geest klaar te maken om naar bed te gaan.

Buiten alle tips uit mijn artikel “Lekker slapen” kan je ook nog aromatherapie toepassen.

Waarom aromatherapie om ontspannen te slapen?

Ik ben geen voorstander van slaappillen daardoor is aromatherapie de oplossing die je kan gebruiken om ontspannen te leren slapen.

Het Britse bedrijf This Works heeft diverse producten ontwikkeld op basis van om beter te kunnen slapen met aromatherapie. Ze werken vanuit de wetenschap dat slaap de eerste en meest belangrijke stap in iedere beauty routine is en dit merk staat dan ook vooral bekend om producten die de slaap bevorderen. Bij het ontspannen slapen denkt niet iedereen direct aan beauty routine maar als je ’s ochtends uit je bed stapt met nog dichte ogen van de slaap en een paar wallen onder je ogen wordt je ook niet vrolijk.

Fris en fruitig opstaan na het slapen is je doel

Je wilt gewoon ontspannen slapen en vooral goed slapen. ’s Ochtends weer fris en fruitig op kan staan zodat je de dag weer aankan.

De Deep Sleep Pillow spray van ThisWorks werd wekenlang getest tegen een placebo (een “gewone”lavendelspay maar zonder essentiële oliën)

Uit onderzoek van de Deep Sleep Pillow Spray van Thisworks onder 217 mensen boven de 12 jaar die aan slaapstoornissen leiden kwam het volgende:

Onderzoeksresultaten ThisWorks aromatherapie om goed te kunnen slapen

  • Ik viel sneller in slaap na gebruik van de spray: 83%
  • Ik voelde dat ik dieper sliep: 78%
  • Ik voelde me minder onrustig om in slaap te komen: 85%
  • Ik voelde me minder onrustig de dag na gebruik: 75%
  • Ik voelde me minder moe in de ochtend na gebruik: 80%

De ThisWorks producten zijn allemaal clean en bestaan uit een mix van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten. Essentiële oliën en geuren van aroma therapie geïnspireerd op de natuur die zichtbare en klinisch bewezen resultaten leveren. ThisWorks heeft al diverse prijzen gewonnen met hun producten.

100% pure essentiële oliën

De producten van ThisWorks worden geproduceerd met 100% pure essentiële oliën. Bovendien bevat dit product bevat GEEN ftalaten, sulfaten, propyleenglycol, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, GGO’s (genetisch gemodificeerd organisme) , minerale oliën, petrolatum.

Het product is niet getest op dieren. Er is geen gebruik gemaakt van dierlijke bijproducten of hormonen.

Aromatherapie om goed te kunnen slapen is puur natuur.

Aromatherapie is puur natuur en omdat de producten van ThisWorks ook gemaakt zijn met 100% essentiële oliën raad ik deze producten aan. Heel vaak wordt er alleen gebruik gemaakt van geurstoffen en niet van 100% essentiële oliën. Van de spray zal je niet sneller in slaap vallen maar je wordt wel meer ontspannen waardoor je dieper zal slapen.

Het principe van de spray’s is eenvoudig. Je spuit een klein beetje op je kussen of beddengoed zodat de ontspannende werking van de aromatherapie zijn werk doen. De producten van ThisWorks zijn verkrijgbaar bij de Makeupspot.

Welke producten zijn er verkrijgbaar van ThisWorks om lekker te kunnen slapen?

Er zijn een lekkere sprays welke je op je kussen spuit waardoor je ontspannen kan slapen. Dit is de This Works Deep Sleep Pillow Spray en de This Works Sleep Plus Pillow Spray

Door de samenstelling van de essentiële oliën in deze sprays wordt je ontspannen met aroma therapie.

Heb je moeite om te ontspannen voordat je gaat slapen? Lees dan mijn artikel “ontspanningsoefeningen bij stress“. In dit artikel heb ik 3 simpele ontspanningsoefeningen geschreven die iedereen kan doen. Ontspanningsoefeningen kunnen ook goed helpen om goed en ontspannen te slapen.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *