Bouw aan je doelen en dromen

Geld verdienen met TikTok. Zo verdien je echt

Ben je op zoek naar manieren om geld te verdienen met TikTok?

Zo ja, dan heb je geluk!

TikTok is een van de snelst groeiende sociale mediaplatformen ter wereld. Met miljoenen gebruikers wereldwijd biedt het een unieke kans voor content creators om geld te verdienen. Maar wanneer begin je eigenlijk geld te verdienen met TikTok?

Wil je leren hoe je geld kunt verdienen met TikTok en wanneer verdien je geld met TikTok dan moet je dit echt lezen.In dit artikel geven we een uitgebreide uitleg over de verschillende manieren waarop je inkomsten kunt genereren op TikTok en welke factoren van invloed zijn op je verdiensten.

Makkelijkste manier om geld te verdienen met TikTok

Affiliate marketing is één van de makkelijkste manieren om inkomsten te krijgen via je TikTok account.

Affiliate marketing is prestatiegerichte marketing waarbij een bedrijf een affiliate beloont voor elke bezoeker of klant die door de marketinginspanningen van de affiliate wordt aangebracht.

Simpel gezegd houdt dit in dat je een affiliate link plaatst in de bio van je account. Als iemand daar op klikt en iets koopt via jou persoonlijke affiliate link dan ontvang jij geld. Dit heet commissie.

Ik leg uit via een voorbeeld hoe je dit toepast op TikTok.

Ook ik gebruik affiliate marketing op mijn blog om online geld te verdienen. Net zoals met TikTok mogelijk is. Als je iets koopt via mijn links dan ontvang ik mogelijk een commissie. Ik promoot alleen bedrijven en cursussen welke ik zelf ook heb gevolgt en tevreden over ben. Als je iets koopt via een link van één van mijn blog artikelen wil ik je alvast hartelijk bedanken. Het kost jou niets extra.

Naast affiliate marketing, welke het makkelijkste is, zijn er nog meer manieren om geld te verdienen vanuit huis met TikTok.

Dus, waar wacht je nog op? Lees verder voor tips en trucs!

TikTok is een social media app voor het maken van korte video’s en te delen op andere sociale media platformen zoals Facebook en Instagram.

Video’s kunnen maximaal 15 seconden lang zijn en kunnen worden gemaakt door het leven op te nemen of clips van andere video’s toe te voegen.

TikTok is eigendom van het Chinese bedrijf ByteDance, dat ook eigenaar is van de app Douyin (die voorheen Musical.ly heette).

TikTok is populair omdat het snel en eenvoudig is om een video te maken en omdat er veel filters en effecten zijn die je kunt gebruiken om je video’s interessanter te maken.

De app heeft meer dan 1 biljoen maandelijkse actieve gebruikers en wordt steeds populairder.

Maak een account aan

Om te beginnen moet je eerst een account aanmaken. Dit is heel simpel en kost je minder dan 5 minuten. Zodra je een account aanmaak kan je kiezen tussen gratis en premium. De meeste mensen kiezen voor de gratis versie.

Upload Videos

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je beginnen met video’s te uploaden.

Hoe verdien je geld met TikTok

Net zoals met YouTube, Facebook, Instagram en met een blog kun je ook online geld verdienen met TikTok.

Natuurlijk moet je er wel wat voor doen. Je moet eerst een groot aantal volgers krijgen wil je veel geld gaan verdienen. Hoe groter je bekendheid hoe meer je kan gaan verdienen. Net zoals op de andere social media apps zijn er op TikTok ook mensen die als influencer hun inkomsten verdienen.

Het hangt helemaal van jezelf af hoeveel je kan gaan verdienen. Hoe meer tijd je er aan besteed hoe meer kans je hebt.

Hieronder geef ik je 2 verdienmodellen met TikTok

Wanneer verdien je geld met TikTok

Je kan in principe vanaf dag 1 geld kan verdienen met TikTok als je het juiste verdienmodel kiest. Dat verdienmodel is door middel van affiliate marketing. Om geld te verdienen met views moet je deelnemen aan het Creator Next Programma. Dat duurt veel langer dan als direct aan de slag gaat als affiliate.

Voor het Creator Next Programma moet je 18 jaar of ouder zijn en tenminste 100.000 volgers hebben.

Om 100.000 volgers te krijgen heb je veel filmpjes nodig en dan moet je nog zorgen dat deze mensen je gaan volgen. Met affiliate marketing kan je direct starten om de juiste volgers te krijgen omdat je gericht focust op je doelgroep. Hieronder leg ik uit wat affiliate marketing is op TikTok en geef ik je een voorbeeld hoe dit werkt.

Beste manier om geld te verdienen met TikTok

De beste en makkelijkste manier om geld te verdienen op TikTok is affiliate marketing.

Affiliate marketing op TikTok kan op 2 manieren.

De eerste is een affiliate marketing link in je bio plaatsen. Je moet dan video’s maken welke bij je affiliate link passen om de juiste mensen te bereiken.

Hoe dit werkt zal ik na het 2e verdienmodel uitleggen.

De tweede manier en tevens de beste manier is een blog of website maken en je volgers daar naar toe verwijzen in je bio.

Met de 2e manier werk je aan een passief inkomsten voor de lange duur en kan je ook meerdere affiliate links in je blog plaatsen en op die manier meerdere bedrijven promoten.

geld verdienen op Tiktok met affiliate marketing
Beste manier om geld te verdienen op TikTok is met affiliate marketing. Klik op de afbeelding om naar de cursus te gaan.

Wat is affiliate marketing op TikTok?

Affiliate marketing is een vorm van performance-based marketing waarbij een bedrijf commissies betaalt aan een affiliate (jou in dit geval) voor het genereren klanten en verkoop op website van het bedrijf.

Affiliate marketing werkt door affiliate links, banners of tekstadvertenties op je website te laten plaatsen die bezoekers naar de website van de verkoper brengt.

Wanneer iemand op één van deze links klikt en een aankoop doet, krijg jij als affiliate een commissie van het bedrijf welke je promoot via je persoonlijke affiliate link.

Wil je straks nog meer weten of deze vorm van marketing kijk dan straks bij deze artikelen met meer uitleg en tips.

Hoe werkt affiliate marketing op TikTok?

Affiliate marketing op TikTok is een beetje anders dan andere sociale media platformen.

In plaats van gebruikers naar externe links te leiden, promoten affiliates producten en diensten in video’s en ontvangen dan een commissie wanneer die producten of diensten worden gekocht.

Dit type marketing kan een geweldige manier zijn om extra inkomsten te genereren en je aanhang op TikTok te laten groeien.

Houd je altijd aan de voorwaarden van TikTok en geef nauwkeurige informatie over de producten of diensten die je promoot.

Als je TikTok affiliate marketing wilt leren, koop dan gewoon deze cursus, en je zult alles leren over affiliate marketing en hoe je hiermee geld kunt verdienen.

Voorbeeld van affiliate marketing op Tiktok

Stel je hebt jezelf ingeschreven bij PayPro. Je hebt de cursus Social Media Fortuin gevolgt en je wilt deze gaan promoten. Je logt dan in op Paypro en zoek de cursus op bij campagnes. Je ziet daar je persoonlijk affiliate link staan. Deze kopieer je en je zet deze affiliate link in je bio. Het enige wat je dan moet doen is gerichte filmpjes maken of geld verdienen met sociale media of over je eigen ervaring met deze cursus. Je verwijst mensen naar de link in je bio en iedere keer als er iemand deze cursus koopt via jou link verdien jij de commissie.

Om nog meer te verdienen bedenkt je van te voren een hele goede strategie. Hoe je dit doet kan je lezen in de TikTok Contentstrategie.

Tips voor het maken van succesvolle affiliate marketing campagnes op TikTok

Hier zijn een paar tips voor het creëren van succesvolle affiliate marketing campagnes op TikTok:

 1. Zorg ervoor dat je video’s van hoge kwaliteit en boeiend zijn.
 2. Gebruik interessante en pakkende thumbnails om de aandacht op je video’s te vestigen.
 3. kies je publiek zorgvuldig en zorg ervoor dat je video’s relevant voor hen zijn.
 4. Gebruik hashtags om mensen te helpen je inhoud te vinden.
 5. Promoot je content ook op andere social media platforms.
 6. Leer van enkele experts voordat je begint via het forum van de cursus en de instructievideo’s.

Wanneer verdien je geld met tiktok

De snelste manier om geld te verdienen met TikTok is door middel van affiliate marketing. Met affiliate marketing kan je in principe al vanaf de eerste dag aan je inkomsten werken. Dit is op zich eenvoudigste manier maar TikTok heeft nog meer verdienmodellen welke ik hieronder zal bespreken:

Om geld te verdienen op TikTok zijn er verschillende manieren:

 1. TikTok Creator Fund: Als je minimaal 100.000 volgers hebt en de afgelopen 30 dagen minimaal 100.000 video views hebt gegenereerd, kun je in aanmerking komen voor het TikTok Creator Fund. Dit is een programma dat TikTok heeft opgezet om populaire content creators te belonen voor hun inspanningen op het platform.
 2. Live streaming: TikTok-gebruikers kunnen ook geld verdienen door live te streamen op het platform. Kijkers kunnen tijdens de livestream virtuele geschenken kopen en sturen naar de content creator, die deze geschenken kan inwisselen voor echt geld.
 3. Merksamenwerkingen: Als je een grote aanhang hebt op TikTok, kun je merken benaderen om samenwerkingen aan te gaan. Merken betalen je dan om hun producten te promoten in jouw TikTok-video’s.
 4. Verkoop van merchandise: Als je een merchandise lijn hebt of je eigen producten verkoopt, kun je deze promoten en verkopen via jouw TikTok-account.

Je kan dus echt geld te verdienen op TikTok, maar het kost wel tijd en je zal consequent video’s moeten uploaden. Zorg ervoor dat je kwalitatieve en originele content maakt die aanslaat bij jouw publiek.

Conclusie over geld verdienen met TikTok

Kortom met TikTok geld verdienen is echt mogelijk. Het geen gemakkelijke weg naar rijkdom. Het vereist consistentie, originaliteit en een groeiende aanhang.

Met de juiste strategie, inhoud en doorzettingsvermogen kun je echter de mogelijkheid hebben om geld te verdienen met dit populaire sociale platform,

Deze cursus is ontworpen om je alles te leren wat je moet weten over het geld verdienen met TikTok en online geld verdienen

Nog een relevant artikel voor jou zodat je meer kunt verdienen met je video’s:

Gerelateerde berichten

  Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *