Hoe kan je geld verdienen met TikTok

Geld verdienen met TikTok

Ben je op zoek naar manieren om geld te verdienen met TikTok?

Zo ja, dan heb je geluk!

Wil je leren hoe je geld kunt verdienen met TikTok en wanneer verdien je geld met TikTok dan moet je dit echt lezen.

Affiliate marketing is een geweldige manier om inkomsten te krijgen via je TikTok account.

Affiliate marketing is prestatiegerichte marketing waarbij een bedrijf een affiliate beloont voor elke bezoeker of klant die door de marketinginspanningen van de affiliate wordt aangebracht.

Simpel gezegd houdt dit in dat je een affiliate link plaats in de bio van je account. Als iemand daar op klikt en iets koopt via jou persoonlijke affiliate link dan ontvang jij geld. Dit heet commissie.

In deze blogpost leer ik je alles wat je moet weten over affiliate marketing en hoe je kunt beginnen met geld verdienen op TikTok.

Ook ik gebruik affiliate marketing op mijn blog om online geld te verdienen. Net zoals met TikTok mogelijk is. Als je iets koopt via mijn links dan ontvang ik mogelijk een commissie. Ik promoot alleen bedrijven en cursussen welke ik zelf ook heb gevolgt en tevreden over ben. Als je iets koopt via een link van één van mijn blog artikelen wil ik je alvast hartelijk bedanken.

Naast affiliate marketing, welke het makkelijkste is, zijn er nog meer manieren om geld te verdienen vanuit huis met TikTok.

Dus, waar wacht je nog op? Lees verder voor tips en trucs!

Wat is TikTok en hoe werkt het?

TikTok is een social media app voor het maken van korte video’s en te delen op andere sociale media platformen zoals Facebook en Instagram.

Video’s kunnen maximaal 15 seconden lang zijn en kunnen worden gemaakt door het leven op te nemen of clips van andere video’s toe te voegen.

TikTok is eigendom van het Chinese bedrijf ByteDance, dat ook eigenaar is van de app Douyin (die voorheen Musical.ly heette).

TikTok is populair bij jongeren omdat het snel en eenvoudig is om een video te maken en omdat er veel filters en effecten zijn die je kunt gebruiken om je video’s interessanter te maken.

De app heeft meer dan 1 biljoen maandelijkse actieve gebruikers en wordt steeds populairder.

Maak een account aan

Om te beginnen moet je eerst een account aanmaken. Dit is heel simpel en kost je minder dan 5 minuten. Zodra je een account aanmaak kan je kiezen tussen gratis en premium. De meeste mensen kiezen voor de gratis versie.

Upload Videos

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je beginnen met video’s te uploaden.

Hoe verdien je geld met TikTok

Net zoals met YouTube, Facebook, Instagram en met een blog kun je ook online geld verdienen met TikTok.

Natuurlijk moet je er wel wat voor doen. Je moet eerst een groot aantal volgers krijgen wil je veel geld gaan verdienen. Hoe groter je bekendheid hoe meer je kan gaan verdienen. Net zoals op de andere social media apps zijn er op TikTok ook mensen die als influencer hun inkomsten verdienen.

Het hangt helemaal van jezelf af hoeveel je kan gaan verdienen. Hoe meer tijd je er aan besteed hoe meer kans je hebt.

Hieronder geef ik je 2 verdienmodellen met TikTok

Wanneer verdien je geld met TikTok

Om geld te verdienen met views moet je deelnemen aan het Creator Next Programma

Voor dit programma moet je 18 jaar of ouder zijn en tenminste 100.000 volgers hebben.

Maar er is goed nieuws er is een beter en sneller verdienmodel met TikTok deze zal ik je hieronder uitleggen.

Beste manier om geld te verdienen met TikTok

De beste en makkelijkste manier om geld te verdienen op TikTok is affiliate marketing.

Affiliate marketing op TikTok kan op 2 manieren.

De eerste is een affiliate marketing link in je bio plaatsen. Je moet dan video’s maken welke bij je affiliate link passen om de juiste mensen te bereiken.

De tweede manier is een blog maken en je volgers daar naar toe verwijzen in je bio.

Met de 2e manier werk je aan een passief inkomsten voor de lange duur en kan je ook meerdere affiliate links in je blog plaatsen en op die manier meerdere bedrijven promoten.

Voor maar € 3,00 per maand kan je al een simpele WordPress website maken en gelijk beginnen met bloggen. Je TikTok filmpjes zijn dan je eigen promotie filmpjes naar je website zodat je meerdere inkomstenbronnen krijgt.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van performance-based marketing waarbij een bedrijf commissies betaalt aan een affiliate (jou in dit geval) voor het genereren klanten en verkoop op website van het bedrijf.

Affiliate marketing werkt door affiliate links, banners of tekstadvertenties op je website te laten plaatsen die bezoekers naar de website van de verkoper brengt.

Wanneer iemand op één van deze links klikt en een aankoop doet, krijg jij als affiliate een commissie van het bedrijf welke je promoot via je persoonlijke affiliate link.

Wil je straks nog meer weten of deze vorm van marketing kijk dan straks bij deze artikelen met meer uitleg en tips.

Hoe werkt affiliate marketing op TikTok?

Affiliate marketing op TikTok is een beetje anders dan andere sociale media platformen.

In plaats van gebruikers naar externe links te leiden, promoten affiliates producten en diensten in video’s en ontvangen dan een commissie wanneer die producten of diensten worden gekocht.

Dit type marketing kan een geweldige manier zijn om extra inkomsten te genereren en je aanhang op TikTok te laten groeien.

Houd je altijd aan de voorwaarden van TikTok en geef nauwkeurige informatie over de producten of diensten die je promoot.

Als je TikTok affiliate marketing wilt leren, koop dan gewoon deze cursus, en je zult alles leren over affiliate marketing en hoe je hiermee geld kunt verdienen.

Tips voor het maken van succesvolle affiliate marketing campagnes op TikTok

Hier zijn een paar tips voor het creëren van succesvolle affiliate marketing campagnes op TikTok:

  1. Zorg ervoor dat je video’s van hoge kwaliteit en boeiend zijn.
  2. Gebruik interessante en pakkende thumbnails om de aandacht op je video’s te vestigen.
  3. kies je publiek zorgvuldig en zorg ervoor dat je video’s relevant voor hen zijn.
  4. Gebruik hashtags om mensen te helpen je inhoud te vinden.
  5. Promoot je content ook op andere social media platforms.
  6. Leer van enkele experts voordat je begint via het forum van de cursus en de instructievideo’s.

Conclusie over geld verdienen met TikTok

Ik weet precies de juiste cursus voor je als je op zoek bent naar een uitgebreidere cursus over hoe je geld kunt verdienen met TikTok via affiliate marketing en ook op andere platvormen.

Deze cursus is ontworpen om je alles te leren wat je moet weten over het geld verdienen met TikTok maar ook met een website.

Naast het leren van alles over affiliate marketing door middel van instructie video’s, krijg je ook toegang tot een forum waar je vragen kunt stellen. Op het forum zitten veel mensen die ook hun geld verdienen met TikTok en affiliate marketing zodat je alles kunt leren. Er zijn verschillende deelnemers die al na een week geld verdienen met TikTok en hun eigen unieke affiliate link. Zo snel kan het gaan maar zoals ik al eerder zei het ligt er echt aan hoeveel tijd je er zelf insteekt.

De cursus kost maar € 47,00 en geloof me dit geld verdien je snel weer terug als je er echt mee aan de slag gaat. Bovendien is er 30 dagen niet goed geld terug op deze cursus.

Klaar om te beginnen? Klik op de onderstaande link voor meer informatie!

Nog een relevant artikel voor jou zodat je meer kunt verdienen met je video’s:

geld verdienen met YouTube

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *