Lifestyle

Aankomen met shakes

aankomen met shakes

Wil je snel in gewicht aankomen in gewicht en dikker worden? Aankomen met shakes is dan de ideale oplossing. Dat het moeilijk is om aan te komen daar weet ik alles van. Met deze shakes is het me eindelijk gelukt. Ze zijn ideaal omdat ze per shake veel calorien bevatten als je deze maakt met volle melk.

Heb jij ook last van ondergewicht of te laag gewicht en wil je graag aankomen? Of wil je er gewoon wat voller uitzien en daarom wat dikker worden? Heb je een snelle stofwisseling en is het lastig om zwaarder te worden? Het is mij eindelijk gelukt met goede weightgainer shakes om aan te komen. Deze shakes zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Ik neem deze shakes zonder sporten om dikker te worden. Het maakt niet uit welke shake je kiest. Ze bevatten allemaal die extra calorieen die je nodig hebt als je voller wilt worden.

Om snel aan te komen in gewicht zijn de weightgainers shakes perfect. Ze geven je meer dan 1000 calorieen extra per shake en je drinkt ze makkelijk weg.

BMI berekenen om te kijken of je aan moet komen

Je kunt zelf je BMI berekenen. Dit doe je door je gewicht in kilo’s te nemen gedeeld door (lengte in meters x lengte in meters). Als de uitkomt lager dan 18,5 is dan heb je een te laag gewicht.

In mijn eerdere artikel “aankomen in gewicht” heb ik over mijn zoektocht verteld over hoe ik eindelijk in gewicht kon aankomen.

Zelfs na bezoeken aan een dietiste was het me niet gelukt om in gewicht aan te komen. Door een snelle stofwisseling bleef ik strijden tegen een laag gewicht en perioden van ondergewicht.

House Of Nutrition - Sportvoeding en Fitnessaccessoires

Gezond gewicht krijgen met behulp van shakes

Wat de reden ook is van een te laag gewicht of ondergewicht het is belangrijk dat je weer gezond aankom. Dat was voor mijzelf ook een hele belangrijke reden. Ik wilde mezelf weer goed voelen. Fitter maar ook gewoon om er beter uit te zien.

Aankomen met weightgainer shakes zonder sporten

Mijn enige hoop waren nog een weightgainer shakes voor mannen en vrouwen om aan te komen.

Met deze shake krijg ik per shake bijna 600 kcal extra binnen. Ik maak er 2 op een dag. Dit doe ik met 75 gram weightgainer poeder en 500 ml volle melk. Ik neem deze ‘s ochtends na het ontbijt en nog 1 ‘s avonds na mijn avondeten. Wil je nog sneller aankomen dan kan dit. Je kan maximaal 3 shakes per dag nemen.

Maar je kan natuurlijk ook voor één van de andere weightgainers nemen. Zo heb je bijvoorbeeld ook deze. Bij deze shake is het handig omdat je verschillende maten kan nemen. Je kan het dus leuk uitproberen met de kleinste verpakking. Ook deze zorgt voor de benodigde extra calorieen die je nodig hebt.

Voor mij waren de weightgainer shakes de uitkomst om een gezond gewicht te bereiken. Deze shakes om aan te komen zijn heel geschikt voor mensen met een snelle stofwisseling die moeilijk aan kunnen komen maar ook voor mensen met ondergewicht zijn en voor degene die een paar kilo’s zwaarder willen worden. Met deze shakes is het mij gelukt om sneller aan te komen. Natuurlijk is deze weightgainer shake niet het enige wat helpt want je moet er wel gezond bij blijven eten.

Ik weet inmiddels na mijn eerdere artikelen “aankomen in gewicht tips” en “ondergewicht” weet ik dat er veel mannen en vrouwen graag willen aankomen in gewicht en op zoek zijn naar tips om die extra kilo’s er aan te krijgen.

Tips om aan te komen in gewicht voor mannen en vrouwen

1. Gebruik shakes om aan te komen.

Je kan deze shakes 1 tot 3 keer per dag nemen. 1 shake levert je veel extra calorieën op. Ik weet dat het voor sommige mensen veel klinkt maar om aan te komen hebt je veel extra calorieën nodig buiten je normale eten om. Deze shakes liggen niet zwaar op de maag zodat het makkelijk is om naast je normale maaltijden om te drinken.

Ik gebruik de bovenstaande weightgainer shake om aan te komen en wissel dit af met shakes die ik zelf maak. Wil je deze recepten lezen? Lees dan: “Shakes om aan te komen zelf maken“.

2. Eet minimaal 6 x per dag.

Dit houdt in dat je naast je ontbijt, lunch en avondeten nog 3 x tussendoor moet eten. Dit kan een boterham zijn maar ook bijvoorbeeld een stuk ontbijtkoek, een stuk fruit het liefst een banaan of een avocado. Natuurlijk kan je als tussendoortje een energie reep nemen voor nog meer calorien. Bij de bodystore verkopen ze bijvoorbeeld de Oat Bar. Deze reep is 70 gram en bevat 267 calorieen.

3. Drink voldoende

Per dag moet je ongeveer 1,5 tot 2 liter drinken. Als je 2 shakes drinkt om aan te komen heb je al ca 1 liter vocht binnen. Daarnaast moet je nog 1 liter drinken.

4. Blijf bewegen.

Als je niet beweegt wordt je spieren slap en zullen deze ook in massa afnemen. Je hoeft niet intensief te sporten als je dat niet wilt of kunt maar probeer wel echt te blijven bewegen om spiermassa te behouden.

Wil je natuurlijk nog zwaarder en voller worden dan kan je het beste aan krachttraining gaan doen.


Calorieen tellen om aan te komen

Buiten de shakes om is het handig om je calorieen bij te houden. Zelf heb ik het boekje Calorieen alfabet om te kijken hoeveel calorieen ergens in zitten. Ik wil namelijk zo gezond mogelijk aankomen en zoek daarom in dit boekje gezonde producten op en kijk hoe ik dit kan combineren met elkaar.

Gezond aankomen

Wil je buiten deze shakes ook nog een dieet om gezond aan te komen lees dan mijn artikel: Dieet om aan te komen

Ben jij aangekomen met shakes?

Ik ben benieuwd naar je reactie. Is het je gelukt om aan te komen in gewicht? Misschien heb je zelf nog andere tips voor mij en lezers om zwaarder te worden. Laat het me weten in de reacties hieronder.

2 Comments

 1. Als je al genoeg bent aangekomen na die shakes en je wilt stoppen, can dat zomaar? Of moet je die shakes blijven gebruiken? Ik verlang alleen maar max. 10 of 5 kilo’s aan te komen …

  1. Hoi Berta,

   Bedankt voor je berichtje.
   Als je genoeg bent aangekomen met de shakes kan je gewoon stoppen hoor. Deze shakes zijn juist om aan te komen tot je je gewenste gewicht hebt bereikt. Met de weightgainer is het mij gelukt om aan te komen. Ik gebruik deze shake nog steeds als ik weer wat afval om weer op gewicht te komen. Als je 5 tot 10 kilo wilt aankomen is
   Ik hoop dat het jou ook lukt met deze shake om zwaarder te worden tot je het gewenste gewicht hebt bereikt en je jezelf beter voelt.
   Heel veel succes

   Groetjes,
   Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *