Bouw aan je doelen en dromen

Aankomen met shakes. Welke shakes zijn het beste

Ben je op zoek naar een shake om aan te komen om wat kilo’s aan te komen maar vind je het lastig om voldoende calorieën binnen te krijgen? Misschien is het tijd om de kracht van shakes om aan te komen te ontdekken! Shakes zijn niet alleen een handige manier om je dagelijkse voeding aan te vullen, maar ze kunnen ook een effectieve strategie zijn om bij te komen. Of je nu moeite hebt om genoeg te eten of gewoon op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke oplossing, shakes kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je dieet.

Maar welke shakes om aan te komen zijn het meest geschikt voor gewichtstoename? Met een overvloed aan opties op de markt kan het overweldigend zijn om de juiste keuze te maken. Van proteïneshakes tot maaltijdvervangers, er zijn talloze variëteiten om uit te kiezen als je een paar kilo’s wil bijkomen. En laten we eerlijk zijn, niet alle shakes zijn gelijk als het aankomt op gewichtstoename. Ik heb er talloze geprobeerd in mijn zoektocht naar die extra kilo’s.

In dit artikel duik ik dieper in op hoe je kunt aankomen met shakes, welke soorten shakes er beschikbaar zijn om bij te komen en welke shake het beste is om jouw doel te bereiken. Dus, als je klaar bent om je gewichtstoename avontuur te beginnen en nieuwsgierig bent naar de wereld van shakes, lees dan verder en ontdek hoe deze krachtige drankjes je kunnen helpen om je doelen te bereiken.

HET YFOOD PROEFPAKKET

Hoe kan je aankomen met shakes?

Dat het moeilijk is om aan te komen daar weet ik alles van. Met de shakes om aan te komen is het me eindelijk gelukt. Ze zijn ideaal omdat ze per shake veel calorien bevatten. Je kan een shake aanmaken met water maar zelf doe ik dit met volle melk zodat ik nog meer extra calorieen binnen krijg. Deze gebruik je naast je maaltijden.

Je zorgt ervoor dat je de extra calorieen die je nodig hebt binnen krijg en snel aan kunt komen. Het zijn de extra calorieen die je niet verbrand en juist deze hebt je nodig aan aan te komen.

Snel aankomen met shakes

Met deze shakes is het makkelijker om snel aan te komen. Om aan te komen heb je per dag namelijk minimaal 500 calorieen extra nodig die je niet verbrand. Op deze manier kan je in 1 week ongeveer 1 kilo aankomen.

Kies je voor een shakes van 600 calorieen om aan te komen dan kan je er maximaal 2 per dag nemen.

Het is mij eindelijk gelukt om aan te komen met shakes. Deze shakes zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Je kunt deze nemen aankom shakes zonder sporten en toch dikker te worden. Het maakt niet uit welke shake je kiest. Ze bevatten allemaal die extra calorieen die je nodig hebt als je dikker wilt worden.

Verschillende soorten shakes om aan te komen

Er zijn verschillende soorten shakes op de markt die kunnen bijdragen aan gewichtstoename en spieropbouw. Hier zijn enkele veelvoorkomende shakes en hun specifieke doeleinden:

1. Eiwitshakes

Eiwitshakes zijn een populaire keuze voor mensen die spiermassa willen opbouwen. Ze bevatten een hoog gehalte aan eiwitten, wat essentieel is voor spierherstel en -groei na een intensieve trainingssessie. Eiwitshakes zijn ideaal om direct na het sporten te consumeren om je spieren van voldoende eiwitten te voorzien.

Ook om zwaarder te worden kan je makkelijk eiwitshakes toevoegen aan je dagelijkse voeding.

2. Maaltijdvervangende shakes

Om aan te komen zijn deze shakes perfect als je deze als extra neem. Je hebt dan een volwaardige maaltijd extra per dag met 500 kcal.

3. Weightgainer shakes

Doordat deze aankom shakes heel veel calorieen bevatten kan je snel aankomen.

4. Proteïne shakes

Proteïne shakes zijn vergelijkbaar met eiwitshakes en worden vaak gebruikt door atleten en sporters. Ze bevatten een hoog gehalte aan eiwitten om spierherstel en -opbouw te ondersteunen na intense fysieke activiteit. Proteïne shakes kunnen ook worden gebruikt als een handige en snelle bron van eiwitten tussen de maaltijden door om zwaarder te worden.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze shakes supplementen zijn en geen vervanging moeten zijn voor een gebalanceerd dieet. Ze kunnen echter een handige aanvulling zijn op je voedingsroutine, vooral als je moeite hebt om aan te komen of je eiwitinname te verhogen.

Onderaan vindt je de beste shakes om aan te komen welke 1000 calorieen en meer bevatten.

BMI berekenen om te kijken of je aan moet komen

HET YFOOD PROEFPAKKET

Je kunt zelf je BMI berekenen. Dit doe je door je gewicht in kilo’s te nemen gedeeld door (lengte in meters x lengte in meters). Als de uitkomt lager dan 18,5 is dan heb je een te laag gewicht.

In mijn eerdere artikel “aankomen in gewicht” heb ik over mijn zoektocht verteld over hoe ik eindelijk in gewicht kon aankomen.

Zelfs na bezoeken aan een dietiste was het me niet gelukt om in gewicht aan te komen. Door een snelle stofwisseling bleef ik strijden tegen een laag gewicht en perioden van ondergewicht.

Gezond gewicht krijgen met behulp van shakes

Wat de reden ook is van een te laag gewicht of ondergewicht het is belangrijk dat je weer gezond aankom. Dat was voor mijzelf ook een hele belangrijke reden. Ik wilde mezelf weer goed voelen. Fitter maar ook gewoon om er beter uit te zien. Je drink deze buiten je normale maaltijden om.

Aankomen met weightgainer shakes zonder sporten

Mijn enige hoop waren nog een weightgainer shakes voor mannen en vrouwen om aan te komen en daarmee is het gelukt om dikker te worden.

Voor mij waren de weightgainer shakes de uitkomst om een gezond gewicht te bereiken. Deze shakes om aan te komen zijn heel geschikt voor mensen met een snelle stofwisseling die moeilijk aan kunnen komen maar ook voor mensen met ondergewicht zijn en voor degene die een paar kilo’s zwaarder willen worden. Met deze shakes is het mij gelukt om sneller aan te komen. Natuurlijk is deze weightgainer shake niet het enige wat helpt want je moet er wel gezond bij blijven eten.

Met de onderstaande shakes krijg je 1000 calorieen en zelfs meer binnen per dag

Beste shakes om aan te komen met 1000 kcal en meer.

De beste shakes om aan te komen zijn de shakes met 1000 kcal en meer.

1 Serious Mass

Met Serious Mass krijg je per shake 1258 kcal binnen.

Deze weightgainer bevat:

Energie 1258 kcal

Vetten 4,4 gram

Koolhydraten 251,5

Eiwitten 53,1 gram

Zout 1,36 gram

2 Mammoth

Met Mammoth krijg je per shake 1250 kcal binnen. Dat is makkelijk aankomen met 1 shake.

Deze weightgainer bevat:

Energie 1250 kcal

Vetten 10 gram

Koolhydraten 229

vezels 1 gram

Eiwitten 60 gram

Zout 0,6 gram

3 True Mass

Met True Mass krijg je 1200 kcal binnen per shake

Deze weigthgainer bevat:

Energie 1200 kcal

Vet 14,7 gram

Koolhydraten 208 gram

Vezels 16,3 gram

Eiwitten 50,9 gram

Zout 1 gram

4. Mutant Mass

Deze shake is goed voor 1100 kcal per shake

Deze weightgainer bevat:

Energie 1100 kcal

Vetten 12 gram

Koolhydraten 192 gram

Vezels 8 gram

Eiwitten 56 gram

Zout 1,45 gram

Tips om aan te komen in gewicht voor mannen en vrouwen

1. Gebruik shakes om aan te komen.

Je kan deze shakes 1 tot 3 keer per dag nemen. 1 shake levert je veel extra calorieën op. Ik weet dat het voor sommige mensen veel klinkt maar om aan te komen hebt je veel extra calorieën nodig buiten je normale eten om. Deze shakes liggen niet zwaar op de maag zodat het makkelijk is om naast je normale maaltijden om te drinken.

Ik gebruik de bovenstaande weightgainer shake om aan te komen en wissel dit af met shakes die ik zelf maak. Wil je deze recepten lezen? Lees dan: “Shakes om aan te komen zelf maken“.

2. Eet minimaal 6 x per dag.

Dit houdt in dat je naast je ontbijt, lunch en avondeten nog 3 x tussendoor moet eten. Dit kan een boterham zijn maar ook bijvoorbeeld een stuk ontbijtkoek, een stuk fruit het liefst een banaan of een avocado. Natuurlijk kan je als tussendoortje een energie reep nemen voor nog meer calorien. Bij de bodystore verkopen ze bijvoorbeeld de Oat Bar. Deze reep is 70 gram en bevat 267 calorieen.

3. Drink voldoende

Per dag moet je ongeveer 1,5 tot 2 liter drinken. Als je 2 shakes drinkt om aan te komen heb je al ca 1 liter vocht binnen. Daarnaast moet je nog 1 liter drinken.

4. Blijf bewegen.

Als je niet beweegt wordt je spieren slap en zullen deze ook in massa afnemen. Je hoeft niet intensief te sporten als je dat niet wilt of kunt maar probeer wel echt te blijven bewegen om spiermassa te behouden.

Wil je natuurlijk nog zwaarder en voller worden dan kan je het beste aan krachttraining gaan doen.


Calorieen tellen om aan te komen

Buiten de shakes om is het handig om je calorieen bij te houden. Zelf heb ik het boekje Calorieen alfabet om te kijken hoeveel calorieen ergens in zitten. Ik wil namelijk zo gezond mogelijk aankomen en zoek daarom in dit boekje gezonde producten op en kijk hoe ik dit kan combineren met elkaar.

Gezond aankomen

Ben jij aangekomen met shakes?

Ik ben benieuwd naar je reactie. Is het je gelukt om aan te komen in gewicht? Misschien heb je zelf nog andere tips voor mij en lezers om zwaarder te worden. Laat het me weten in de reacties hieronder.

Gerelateerde berichten

  4 reacties

 1. Berta Miguel
  op 10:43 am

  Als je al genoeg bent aangekomen na die shakes en je wilt stoppen, can dat zomaar? Of moet je die shakes blijven gebruiken? Ik verlang alleen maar max. 10 of 5 kilo’s aan te komen …

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 8:23 am

   Hoi Berta,

   Bedankt voor je berichtje.
   Als je genoeg bent aangekomen met de shakes kan je gewoon stoppen hoor. Deze shakes zijn juist om aan te komen tot je je gewenste gewicht hebt bereikt. Met de weightgainer is het mij gelukt om aan te komen. Ik gebruik deze shake nog steeds als ik weer wat afval om weer op gewicht te komen. Als je 5 tot 10 kilo wilt aankomen is
   Ik hoop dat het jou ook lukt met deze shake om zwaarder te worden tot je het gewenste gewicht hebt bereikt en je jezelf beter voelt.
   Heel veel succes

   Groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden
 2. Just dirk
  op 1:15 pm

  Dit is enkel maar een oplossing voor op korte termijn en niet gezond en al zeker niet goed voor nieren en lever. Neem een diëtiste onder de arm en dan kom je kilo’s aan zonder ze achteraf te verliezen.

  Beantwoorden
  • Yvonne
   op 12:05 pm

   Hoi Dirk,
   dankjewel voor je berichtje.
   Als je een goede weightgainer of een goede whey poeder gebruikt is dit niet schadelijk. Ook bij een diëtiste wordt je aangeraden om meer eiwitten te eten dat is mijn persoonlijke ervaring.
   Je neemt de weypoeder of weightgainer als aanvulling bij een gezonde voeding.

   groetjes,
   Yvonne

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *