Gezin,relatie en familie

Aankomen met shakes

aankomen met shakes

Wil je snel aankomen? Aankomen met shakes is dan de ideale oplossing. Dat het moeilijk is om aan te komen daar weet ik alles van. Met deze shakes is het me eindelijk gelukt. Ze zijn ideaal omdat ze per shake 1250 calorien bevatten als je deze maakt met volle melk.

 

Heb jij ook last van ondergewicht of te laag gewicht en wil je graag aankomen? Of wil je er gewoon wat voller uitzien en daarom wat dikker worden? Het is mij eindelijk gelukt met goede weightgainer shakes om aan te komen. Deze shake is geschikt voor mannen en vrouwen.

BMI berekenen

Je kunt zelf je BMI berekenen. Dit doe je door je gewicht in kilo’s te nemen gedeeld door (lengte in meters x lengte in meters). Als de uitkomt lager dan 18,5 is dan heb je een te laag gewicht.

In mijn eerdere artikel “aankomen in gewicht” heb ik over mijn zoektocht verteld over hoe ik eindelijk in gewicht kon aankomen.

Zelfs na bezoeken aan een dietiste was het me niet gelukt om in gewicht aan te komen. Door een snelle stofwisseling bleef ik strijden tegen een laag gewicht en perioden van ondergewicht.

Gezond gewicht krijgen met behulp van shakes

Wat de reden ook is van een te laag gewicht of ondergewicht het is belangrijk dat je weer op een gezond gewicht kom. Dat was voor mijzelf ook een hele belangrijke reden. Ik wilde mezelf weer goed voelen.

Aankomen met de Colossus 2500 shakes

Mijn enige hoop waren nog een weightgainer shakes voor mannen en vrouwen om aan te komen. Ik heb veel verschillende weightgainers uitgeprobeerd en ben uitgekomen bij de Colossus 2500. Dit was de enige weightgainer shake waar ik mee aan kwam in gewicht zonder dat ik te vol zat om nog gewoon te eten. Ook kreeg ik geen last van hartkloppingen wat ik bij sommige shakes om aan te komen wel had.

Voor mij was de Colossus 2500 van de Bodystore de uitkomst om een gezond gewicht te bereiken. Deze shakes om aan te komen zijn heel geschikt voor mensen met een snelle stofwisseling die moeilijk aan kunnen komen maar ook voor mensen met ondergewicht zijn. Met deze shakes is het mij gelukt om sneller aan te komen. Natuurlijk is deze weightgainer shake niet het enige wat helpt want je moet er wel gezond bij blijven eten.

Ik weet inmiddels na mijn eerdere artikelen “aankomen in gewicht tips” en “ondergewicht” weet ik dat er veel mannen en vrouwen graag willen aankomen in gewicht en op zoek zijn naar tips om die extra kilo’s er aan te krijgen.

Tips om aan te komen in gewicht voor mannen en vrouwen

1. Gebruik shakes om aan te komen.

Je kan deze Colossus 2500 shakes 1 tot 3 keer per dag nemen. Zo heb je al snel een paar duizend calorien extra. Ik weet dat het voor sommige mensen veel klinkt maar om aan te komen met een snelle stofwisseling heb je dat nodig.

Ik gebruik de bovenstaande weightgainer shake om aan te komen en wissel dit af met shakes die ik zelf maak. Wil je deze recepten lezen? Lees dan: “Shakes om aan te komen zelf maken“.

2. Eet minimaal 6 x per dag.

Dit houdt in dat je naast je ontbijt, lunch en avondeten nog 3 x tussendoor moet eten. Dit kan een boterham zijn maar ook bijvoorbeeld een stuk ontbijtkoek, een stuk fruit het liefst een banaan of een avocado. Natuurlijk kan je als tussendoortje een energie reep nemen voor nog meer calorien. Bij de bodystore verkopen ze bijvoorbeeld de Oat Bar. Deze reep is 70 gram en bevat 267 calorieen.

3. Drink voldoende

Per dag moet je ongeveer 1,5 tot 2 liter drinken. Als je 2 shakes neem om aan te komen heb je al ca 1 liter vocht binnen. Daarnaast moet je nog 1 liter drinken.

4. Blijf bewegen.

Als je niet beweegt wordt je spieren slap en zullen deze ook in massa afnemen. Je hoeft niet intensief te sporten als je dat niet wilt of kunt maar probeer wel echt te blijven bewegen om spiermassa te behouden.

Wil je natuurlijk nog zwaarder worden dan kan je het beste aan krachttraining gaan doen.

Wil je een heel plan om aan te komen in gewicht?

Bij de Bodystore hebben ze ook het my best body aankom plan. Heb je interesse in dit aankom plan neem dan een kijkje bij: My Best Body Aankom plan


Calorieen tellen om aan te komen

Buiten de shakes om is het handig om je calorieen bij te houden. Zelf heb ik het boekje Calorieen alfabet om te kijken hoeveel calorieen ergens in zitten. Ik wil namelijk zo gezond mogelijk aankomen en zoek daarom in dit boekje gezonde producten op en kijk hoe ik dit kan combineren met elkaar.

Ben jij aangekomen met shakes?

Ik ben benieuwd naar je reactie. Is het je gelukt om aan te komen in gewicht? Misschien heb je zelf nog andere tips. Laat het me weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *