Bouw aan je doelen en dromen

10 wordpress themes onder de € 50,00 voor blog met shop

WordPress themes van onder de € 50,00 voor een blog met woo-commerce support webshop zijn leuk om mee te beginnen als je je eigen blog gaat maken en ook producten wil verkopen.

Als je begint met bloggen is het moeilijk om te kiezen welk wordpress theme je gaat gebruiken. Je wilt dat je blog en je shop er professioneel uitzien. Nog belangrijker tegenwoordig is dat je blog ook responsive is met mobiele telefoons en tablets. Hier moet je echt op letten bij het uitkiezen van je wordpress theme. Je doel om je eigen blog met shop te maken is natuurlijk geld verdienen met je eigen blog. Je wilt daarom het er mooi uitziet.

Een responsive wordpress theme voor een blog met webshop hoeft niet duur te zijn.

Om je een idee te geven en niet zo duur te beginnen met een professionele blog met shop heb ik verschillende themes op een rijtje gezet. Er zijn er nog veel meer natuurlijk maar je kan later altijd weer voor een ander wordpress theme kiezen. Je verliest dan niet al je blogposts. Alle wordpress themes die ik hieronder vermeldt zijn voor een blog met shop welke geschikt zijn voor een woo-commerce shop en ook responsive met mobiel en tablet.

De meeste betaalde wordpress themes werken niet op een gratis blog. Ze zijn ontworpen om professioneel aan de slag te gaan. Als je geld wilt verdienen met je blog dan is het ook niet verstandig om een gratis blog te nemen. Veel bedrijven willen dan niet met je samenwerken.

Wil je meer weten over geld verdienen met je blog lees dan later mijn artikelen: “Hoe verdien je online geld met je eigen blog of website” en “Geld verdienen met affiliate marketing” en Geld verdienen met bloggen

Jaime Blues WordPress theme Blog met webshop

 

Powered by Creative Market


Een stijlvol, elegant wordpress thema met ook een beetje vintage look daarom is dit WordPress theme geschikt voor vele soorten blogs.  Dit thema is geschikt voor WooCommerce. 

Het kost $ 35,09 inclusief btw. Dit komt neer op nog geen € 31,00

Elfleda wordpress theme Blog met webshop theme

 

Powered by Creative Market

Elflede is ook volledig responsive en geschikt voor de WooCommerce pluggin zodat je je eigen shop kan maken op je website.

Elfleda wordpress thema kost inclusief btw $ 22,99. Dit is omgerekend op dit moment € 20,10.

Natalie blog met Shop WordPress theme

 

Powered by Creative Market

Dit thema is ook compatible met WooCommerce en responsive. Het kost inclusief btw $ 35,09. Dit is omgerekend op dit moment € 30,68

Olivia Blog met shop WordPress theme

 

Powered by Creative Market

Een mooi en rustig thema voor je blog. Doordat het zo rustig is is het geschikt voor lifestyle blogs maar ook voor diverse andere soorten bloggen Ook deze is geschikt voor woo-commerce en volledig responsive.
Dit wordpress theme kost inclusief BTW $ 35,09. Omgerekend op dit moment is dat € 30,68

Auden wordpress theme Blog met shop theme

Powered by Creative Market

.

Ook Auden is volledig responsive en compatible met de gratis WooCommerce pluggin.
Auden kost inclusief BTW $ 35,09. Omgerekend is dit op dit moment€ 30,68.

Hippie Boho Feminine wordpress theme Blog met Shop

 

Powered by Creative Market

Hippie Boho Fmeninie Blog kost inclusief BTW $ 43,56.Omgerekend is dit op dit moment € 38,09. Dit is een vrolijk uitziend blog waardoor het beschikt is voor heel veel soorten bloggen waaronder lifestyle maar ook persoonlijke bloggen. 

Feminine wordpress theme Blog met Shop Genesis Theme

 

Powered by Creative Market


Feminine theme kost $ 43,56 inclusief btw. Dit is omgerekend op dit moment € 38,09. Dit is een blog welke voor alle soorten bloggen gebruikt kan worden dus maak je een persoonlijk blog of een blog fashion blog hij kan overal voor gebruikt worden. 

Tropical Travel Hawaii wordpress theme Blog met Shop

 

Powered by Creative Market


Deze blog en webshop kost inclusief btw $ 43,56. Dit is op dit moment omgerekend € 38,09. Ook deze is geschikt voor een Woo-commerce webshop.

Azalea Pro wordpress theme- Blog met Shop Theme

 

Powered by Creative Market

De Azalea Pro Blog met webshop kost inclusief btw $ 47,19. Dit is omgerekend op dit moment € 41,26

Marbel Feminine wordpress theme Blog met Shop Theme

 

Powered by Creative Market


Deze blog met webshop theme kost inclusief btw $ 43,56. dit is omgerekend € 38,09. Een mooi WordPress Theme met een rustige look daarom is deze ook voor allerlei soorten bloggen te gebruiken.

Ik hoop dat ik je hiermee een idee heb gegeven wat er al mogelijk is voor een bedrag van onder de € 50,00. Je hebt dan een mooie WordPress theme en een webshop. Met Woo-commerce is het heel makkelijk om een webshop te maken. Kom je er niet helemaal uit dan hebben deze ontwikkelaars van de WordPress theme vaak een link naar de uitleg. Sommige hebben ook filmpjes gemaakt.

Ga je beginnen met je blog met een webshop dan wens ik je heel veel verkoop en blogplezier. 

Welke wordpress theme ga jij gebruiken voor je blog?

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *