Bouw aan je doelen en dromen

ontspannen met Wellness

Ontspannen willen we allemaal. Er zijn zoveel manieren om te ontspannen in eigen land. Een dagje of een weekendje wellness is zoveel meer dan alleen sauna’s. Je kan kiezen uit zoveel heerlijke behandelingen zodat je extra tot rust komt. Van de rust die er heerst komt je helemaal bij. Even weg van je telefoon, weg van de dagelijkse beslommeringen en alleen maar rust en genieten.

Na een dagje of weekendje wellness voel je jezelf weer helemaal opgeladen.

Waarom is een sauna en Wellness goed voor je

Je bloedsomloop wordt gestimuleerd en je weerstand wordt verhoogd door de overgang van warm naar koud.

Door de hoge temperatuur gaan je poriën openstaan en je bloedvaten verwijden. Je huid wordt hierdoor goed schoon.

Ook voor je spieren is de sauna heerlijk. Je hele lichaam wordt verwarmt. Heb je last van je spieren of gewrichten dan is de infrarood sauna ook een aanrader. Door de droge warmte is deze sauna heel goed uit te houden.  De gecombineerde werking van infraroodstralen en de warme lucht stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren.

Je kan bij een Wellness resort kiezen uit veel verschillende sauna’s met verschillende temperaturen zodat je zelf kan ontdekken welke je het lekkerst vind.

Welke behandelingen kan je kiezen?

Buiten de sauna’s, bubbelbaden en zwembaden kan je in een wellness resort ook kiezen uit diverse behandelingen. Laat je lichaam lekker masseren voor nog meer ontspanning. Of kies voor een beauty behandeling. Tijdens de behandelingen kom je nog meer tot rust en je voelt daardoor weer als herboren.

Eng in je blootje in de sauna tussen vreemde mensen?

Vaak hoor ik mensen zeggen: “Ik ga niet naar de sauna omdat ik niet in mijn blootje tussen vreemde mensen lopen”. Dat is de reden waarom ze niet kiezen voor een dagje of weekendje wellness.

Dit is zo jammer want het is echt heerlijk. Niemand let op elkaar. Of je nu dik of dun, groot of klein bent niemand kijkt er naar. Wellness is ontspanning voor iedereen. Iedereen komt voor zijn eigen ontspanning. Je vergeet na een paar minuten dat je naakt loopt.

Vind je het echt eng en houdt het je tegen om in je blootje rond te lopen dan is er goed nieuws. Veel wellness resorts hebben ook badkleding dag. Probeer het echt eens uit en je zal zien dat je het heerlijk vind.

Wellness combineren met een weekendje weg

Wil je Wellness combineren met een heerlijk weekendje weg in een prachtige omgeving?

Dan is Thermae 2000 is echte aanrader.

Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. Na de eerste dag ontspanning, wandelt u in uw badjas naar uw hotelkamer. Het hotel van Thermae 2000 ligt in de Cauberg, direct aangrenzend aan het wellnesscentrum. U ontwaakt met het mooiste uitzicht van Nederland: het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Een nieuwe dag die start met een uitgebreid ontbijtbuffet en daarna wacht op nóg een dag ontspanning. Het ultieme wellnessverblijf waarna u weer opgeladen en energiek naar huis gaat.

Ook kan je bij vakantieveilingen bieden op een dagje sauna. Kies een mooie omgeving waar de Wellness gevestigd is en boek een leuk hotel erbij. Zo kan je voordelig een weekendje weg met wellness erbij en kom je lekker tot rust.

 

Weer ontspannen en opgeladen

Na een dagje of weekendje in een wellness resort voel je jezelf helemaal ontspannen omdat lichaam en je geest tot rust zijn gekomen en je bent weer klaar voor de dagelijkse dingen.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *