Bouw aan je doelen en dromen

Nieuwe jaar: Dag 2018 Hallo 2019

Nieuwe jaar:

Dag 2018 en Hallo 2019

Dag 2018 wat was je een raar jaar. Er is heel veel gebeurd in dit jaar. Leuke dingen maar ook hele vervelende dingen. Ik heb mijn hoofd boven water gehouden maar het was niet altijd makkelijk. Het leukste is dat ik ben begonnen met bloggen. Ik wil zoveel mogelijk mensen een ontspannen en gelukkig leven geven. Of het me gaat lukken zal de tijd uit moeten wijzen. Iedereen verdient een ontspannen en mindful leven en ik wil mensen laten zien dat ze hier zelf aan kunnen werken. Aan je droomleven kan je tenslotte zelf werken. Elke kleine verandering in je leven helpt je op weg naar geluk.

Dit artikel bevat affiliate linken. Dit houdt in dat als u iets koopt via mijn link dat ik een klein percentage ontvang. Dit kost u niets extra’s. Ik wil degene die iets kopen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Vind je mijn artikelen en/of blog leuk en je wilt anderen op de hoogte brengen dan kan je dit doen door via onderstaande knoppen te delen en te bewaren op social media. Ik stel het op prijs als je helpt om mijn blog te promoten zodat meer mensen mijn artikelen kunnen lezen. En hopelijk met een aantal artikelen ook geholpen worden.

2018 Voor mij begon je met klussen in mijn nieuwe 4 kamer appartement. Drukke tijd met klussen, shoppen omdat er ook nieuwe spullen moesten. Nieuw huis, nieuwe start.

Daarna kwamen ook de wat mindere maanden doordat mijn maatje vertrok door een burn-out, hals over kop naar het buitenland en alles achter liet. Een vriendin die haar ouders verloor in een paar maanden tijd. Drukte op het werk omdat er veel mensen vertrokken waren. En nog veel meer.

Een paar maanden vol met stress maar gelukkig kwam daar de zomer. En ja je was een mooie zomer. Het zonnetje liet zich vaak zien en ik heb heel wat uurtjes van je genoten. Het deed me goed om te relaxen en de warmte te voelen. Je maakte me weer vrolijker van binnen.

Begonnen met bloggen

De zomer van 2018 was ook het moment dat ik mezelf ging verdiepen in het bloggen. Na heel veel gelezen te hebben ben ik vol enthousiasme begonnen.

Ik was een leek (nu nog steeds haha) op het gebied van bloggen en je eigen website bouwen. Maar ik kan nu zeggen dat het gelukt is. Ik moet nog steeds veel leren maar vind het ook erg leuk.

Mijn artikelen schrijven voor jullie is het leukste wat er is. Ik hoop dat jullie genieten van mijn artikelen en dat jullie ook leren van mijn blogposts.

Nog steeds geniet ik er van om te schrijven. Gelukkig heb ik in goede tijden en slechte tijden heel veel steun van een goede vriendin. Ze leest mijn stukken en helpt ook meedenken aan ideeën. Ook in moeilijke tijden kunnen we gelukkig nog steeds lachen en de boel relativeren. Relativeren is ook heel belangrijk. En vooral lachen en genieten van de dingen die je hebt in je leven en dingen die je zie.

Levenslessen

2018 je was ook een jaar vol levenslessen. Ik ben sommige mensen op een andere manier gaan bekijken. Niet altijd leuk als je ziet dat sommige mensen er niet voor je zijn en je alleen maar weten te vinden als ze zelf iets hebben. Ik weet het, het hoort er allemaal bij. Je wordt er sterker en wijzer van.

Sorry 2018 maar ik ben eigenlijk wel blij dat je voorbij bent.

Een nieuw jaar en nieuwe kansen.

Dus HALLO 2019

Ik laat 2018 achter me en start met het nieuwe jaar. Ik ben er klaar voor om de strijd aan te gaan en het roer om te gooien.

In 2019 ga ik er voor.

Er zijn een aantal dingen die ik in het nieuwe jaar wil aanpakken.

Als vanaf mijn 17e jaar leef ik met chronische pijn en sinds een jaar of 10 met BPPD. Dit houdt ook voor mij in dat ik goed mezelf in de gaten moet blijven houden maar door de BPPD dat ik ook mijn angsten moet overwinnen. Door de BPPD heb ik veel last van duizelingen. Mijn angst om neer te gaan als ik alleen buiten ben is groter geworden. Ik moet aan deze angst gaan werken.

Hoe? Ik heb op dit moment nog geen idee maar ik ben op zoek naar een oplossing zonder medicijnen. Ik weet tenslotte waardoor het komt en moet er keihard aan werken om deze rest klachten die ik er van hebt te verminderen of nog liever te laten verdwijnen. De chronische pijn zal niet weg gaan. Daar heb ik wel mee leren leven al is het soms niet makkelijk maar dat je een stukje van je vrijheid kwijt dat vind ik lastig en dat wil ik zoveel mogelijk terug. Ik wil minder afhankelijk zijn van anderen en dat vind ik een gevecht waard.

Mijn doelen

Ik ga het gevecht aan om mijn leven terug te krijgen. Mijn angsten overwinnen en een plan voor mezelf maken. Op mijn blog zal ik ook meer persoonlijke verhalen schrijven zodat degene die hier ook last van hebben weten dat ze niet alleen staan. Je kan nog zoveel cursussen en trainingen zoals ik gedaan hebben over hoe je geestelijk en lichamelijk met dingen om moet gaan maar helaas heb je het in je leven niet voor het zeggen en zullen er altijd dingen op je pad komen die minder leuk zijn maar waar je van kan leren. En ook dingen die je moet leren om verder te komen in het leven.

Persoonlijke ontwikkeling in het nieuwe jaar

Het betekend dat ik 2019 ga gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Mijn energie op een goede manier gebruiken. Dit houdt voor mij in goed voor mezelf zorgen, goed eten en bewegen zodat mijn pijn op een behapbaar level blijft. Weer elke dag mediteren om de spanning uit mijn lichaam te krijgen.

Blog doelen en gezondheid in het nieuwe jaar

Mijn doel is in 2019 meer uit mij blog te halen en meer bezoekers te trekken, mijn eigen gezondheid meer in de gaten houden en keihard werken om weer alleen door te gaan en mijn eigen toekomstplaatje te maken.

Heb je zelf doelen, wensen of dromen waar je aan wilt werken? Lees dan eens mijn blogpost over doelen stellen. Je vind dit artikel hier

Studie in het nieuwe jaar

Ik ga opnieuw een studie oppakken. Ik heb al besloten dat ik voor NLP ga. Meer mensen kunnen helpen is mijn doel maar ook mezelf niet uit het oog verliezen. Met NLP kan ik tegelijkertijd aan mezelf werken. Als coach is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en je lessen uit het leven te halen.

Wil je zelf een studie gaan volgen of aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Kijk dan eens hier voor mijn artikelen over dit onderwerp.

Ik ga voor mijn eigen dromen, doelen en wensen en ga aan de slag met een plan om mijn eigen doelen te realiseren.

2019 ik hoop dat je een veel beter jaar wordt. Ik ga mijn uiterste best er voor doen.

Mijn doel is als ervaringsdeskundige in bepaalde onderwerpen en als coach mensen goed te kunnen helpen om hun leven weer op de rails te krijgen. En vooral ook te blijven schrijven over dingen en producten die voor ontspanning zorgen. Van Wonen tot Mindfulness, alles zal aan bod blijven komen.

Gelukkig Nieuwjaar

Ik wens iedereen een heel gelukkig nieuwjaar en hoop dat jullie dromen en doelen uit zullen komen.

Wat zijn jou dromen, wensen of doelen voor dit jaar?

Laat me weten wat jou dromen, wensen of doelen voor dit jaar zijn. Ik ben heel benieuwd en vind het leuk om te lezen wat jij gaat doen.

Heb je vragen of opmerkingen zet ze in reacties en je krijgt altijd antwoord.

Miljoenen artikelen

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *