Bouw aan je doelen en dromen

Babyshower organiseren voor een onvergetelijk feestje

Wat is er leuker dan een onvergetelijke babyshower organiseren voor je zus, je vriendin of collega. Heb jij deze taak op je genomen dan heb ik een aantal tips voor je om een leuk kraamfeest te regelen. Met deze tips is het makkelijk om een babyshower te organiseren en kan je bijna niets vergeten. Vanaf de gastenlijst tot de bedankjes kan je in dit artikel vinden.

Natuurlijk wil je van de babyshower een onvergetelijk feest maken zodat de toekomstige moeder er een hele leuke herinnering aan blijft houden. Alles versieren met leuke dingen en vooral ook veel lol hebben.

Dit artikel bevat affiliate marketing. Dit houdt in dat als je een product koopt via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage ontvang. Dit kost je niets extra. Ik wil degene die iets bestellen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

1. Maak een gastenlijst voor de babyshower

Als je de taak op je genomen hebt begint het natuurlijk met de gastenlijst en de uitnodigingen. Wie nodig je uit voor het kraamfeest? Maak hier een lijst van wie er allemaal een uitnodiging moet krijgen voor het kraamfeest. Dit hoeft allemaal niet duur te zijn. Je kan hele leuk uitnodigingen zelf maken of een kant en klaar pakket kopen. Een voorbeeld van een pakket zoals hieronder.

Powered by Creative Market

Deze set bevat:

Babyshower uitnodiging

Thank You kaart

Dear Baby Wishes

Name my Mommy PLUS Answers

PLUS Back Design

Size with Bleeds: 5.2in x 7.2in

Final Size: 5in x 7 inch

Bingo Game – 8.5in x 11in PLUS Back Design

Flavor Tag – 2.45 in x 2.45in PLUS Back Design

Sticker – 2.5” X 2.5”

Hiermee heb je een compleet script voor je babyshower.

Natuurlijk kan je ook kiezen om alleen kaartjes zelf te maken en de spelletjes zelf te verzinnen. Een voorbeeld van een template om uitnodigingskaarten te maken vind je hieronder. Je hoeft alleen de gegevens aan te passen en je kan ze zo uitprinten. Dit scheelt je veel werk.

Powered by Creative Market

2. Een Thema bedenken voor de babyshower

Als je een Thema bedacht hebt voor de babyshower is het makkelijker om de decoratie, feestartikelen en spelletjes te bedenken.

Bij Bol.com hebben ze ook hele leuke sets met partydecoratie welke gender neutraal is.

3. babyshower spelletjes

Natuurlijk wil je ook veel plezier hebben op de babyshower. Kies daarom ook voor spelletjes waar je veel lol aan beleefd met zijn allen.

Tip: De babyshower spelletjes 30 seconds

Geboorte feestwinkel

4. Eten en drinken voor het kraamfeest

Natuurlijk moet er voor voldoende eten en drinken gezorgd worden. Maak zelf lekkere hapjes voor de babyshower.

Hou je van bakken? Dan kan je bij De Leukste Taartenshop terecht voor heerlijke taart recepten voor geboorte en/of babyshower en ook koekjes om zelf te maken speciaal voor een babyshower en/of geboorte. Ze verkopen alle benodigdheden die je nodig hebt om de taart of koekjes te maken. Ze hebben bijvoorbeeld een recept van leuke rompertjes koekjes en alle ingrediënten en overige benodigdheden staan erbij.

Nog een relevant artikel over taarten maken: Recepten taarten maken en leuke decoratie ideeen voor taarten.

5. Leuke cadeau’s voor de babyshower

Er zijn heel veel leuke cadeau’s te krijgen voor een babyshower.

Ben je zelf of iemand die op het kraamfeestje komt goed in haken dan heb ik nog een leuk artikel geschreven over kraamcadeau’s haken. Misschien heb je hier interesse in. Je kan dit artikel hier vinden: Origineel kraamcadeau haken.

Ik heb een paar voorbeeldjes hieronder gezet maar ik weet zeker dat jullie zelf ook hele leuke cadeau’s voor de baby en cadeau’s voor de moeder kunnen bedenken. Vaak wordt er direct gedacht aan kleding voor de baby als kado omdat ik het persoonlijk leuk vindt om ook andere dingen te geven dan kleding heb ik een aantal originele cadeau’s voor de babyshower opgezocht welke online te verkrijgen zijn. Babykleding is natuurlijk ook altijd leuk om te geven maar omdat ik niet de smaak van de aanstaande moeder ken heb ik bedacht om in dit artikel andere baby cadeau’s te vermelden.

Bij Yoursurprise verkopen ze hele leuke gepersonaliseerde unieke kraamcadeau’s .

Cadeau’s voor de aanstaande moeder

Grappige sokken voor de aanstaande moeder met de tekst Relax, Breath and Push.

Rituals verwenpakket Ayurveda. In dit pakket zit ook een heerlijke olie welke er snel intrekt.

Over de rituals of Ayurveda heb ik nog een apart artikel geschreven. Misschien vind je het leuk om dit straks nog te lezen. Je vind dit artikel hier: The Ritual of Ayurveda.

Babyshower cadeau voor de baby

Met dit leuke Milestone pakket kan je de groei van je baby vastleggen. Elke maand een foto met dit leuke pakket.

Voetafdruk of handafdruk van de baby maken met deze BabyArt Magic Box

Wist je dat ze van Rituals ook een speciale babylijn hebben. Tiny Rituals baby badolie en een Tiny Rituals milde en verzorgende massageolie.

Een handig verzorgingspakket van Babymoov. 9 onmisbare accessoires voor de babyverzorging: een digitale thermometer met soepele dop, een baby-snuiter met mondzuiger (met reservoir om het teruglopen van het vocht te voorkomen), een schaartje met ronde punten, een nagelknipper, een nagelvijltje, een badthermometer, een zachte borstel, een te koelen bijtring en een massageborsteltje voor het tandvlees.

Een Baby Bewaarbox is een leuke manier om de tastbare herinneringen aan je baby te bewaren. Op de voorkant is ruimte gelaten voor de naam van je kleine waardoor het direct persoonlijk wordt. De bewaardoos is 28,5 x 34 x 9 centimeter groot en wordt gesloten met een luxe strik. In de binnenkant bevinden zich vakjes van verschillende groottes, waardoor je er werkelijk van alles in stopt. Bewaar bijvoorbeeld het geboortekaartje en wat foto’s van de eerste periode. Maar ook een speentje of een armbandje passen prima in deze Little Foot Baby Bewaarbox van Walther Design. Op deze manier is de doos ontzettend persoonlijk te maken en te vullen met de mooiste herinneringen. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je kleine wanneer hij of zij wat groter is.

6. Foto’s maken als herinnering van de babyshower

Zo kan je na het feest een foto album maken als herinnering aan een gezellig feest.

7. Babyshower bedankjes kopen of babyshower bedankjes zelf maken

Om een geslaagde babyshower in stijl af te sluiten en de gasten te bedanken voor de gezellige dag is een klein bedankje toch leuk?

Een babyshower bedankje kan van alles zijn. Van een leuk klein doosje gevuld met een klein cadeautje of een schattig baby flesje gevuld met lekkere chocolaatjes of snoepjes. Voor geboorte bedankje voor jongens en meisjes zijn er blauwe of roze babyshower bedankjes die je zelf kunt vullen met gekleurde chocolade hartjes. 

Ik wens jullie een heel geslaagd en onvergetelijk kraamfeest

Met al deze tips hoop ik je geholpen te hebben met leuke ideeen om er een gezellige babyshower van te maken. Heb je iets aan deze tips gehad of heb je nog aanvullingen zet het dan gerust in een reactie. Ik vind het leuk om van je te horen.

Hoe heb jij je babyshower georganiseerd?

Wat hebben jullie gedaan om van de babyshower een onvergetelijke herinnering te maken?

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *