Bouw aan je doelen en dromen

The Ritual of Ayurveda review

The Ritual of Ayurveda is al heel lang één van mijn favoriete Rituals geuren.

Deze geurlijn van Rituals is gebaseerd op de Indiase Ayurveda filosofie. Deze is gericht op het reinigen en voeden van zowel lichaam als ziel. Het gaat om het herstellen van harmonie en vinden van balans.

Deze blogpost bevat affiliate linken. Dit houdt in dat als u iets koopt via één van mijn linken dat ik mogelijk een klein percentage ontvang. Dit kost u niets extra’s. Ik wil degene die iets kopen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Ontspannen met Rituals

Ik hou van de zachte geur van de Indiase Roos en amandelolie welke in deze lijn gebruikt worden.

Het is voor mij echt een verwen momentje als ik de producten van Rituals gebruik. Ik ben heerlijk ontspannen als ik mezelf verwent heb met Rituals.

Ik gebruik al heel lang de geurlijn Rituals of Ayurveda. Hiervan gebruik ik de foaming shower gel van The Ritual of Ayurveda om te douchen. Zelf heb ik een moeilijke huid die van heel veel soorten badschuim vlekken krijg en gaat jeuken.

Producten van Rituals of Ayurveda

Bij de producten van Rituals heb ik daar gelukkig geen last van en ze ruiken heerlijk.

Vind je mijn blog of artikel leuk dan stel ik het op prijs als je dit deelt op sociale media. Dit kan je makkelijk doen door de onderstaande knoppen. Alvast bedankt voor het delen.

De Foaming shower gel van The Ritual of Ayurveda

Deze foaming shower gel is zacht voor mijn huid en verzorgd ook nog eens goed. Bovendien heb je van deze Rituals badschuim maar een klein beetje van nodig. Je spuit een klein beetje op je hand of douche puff en je krijgt weldadige en rijk geurende schuim.

De geur van de Indiase roos geeft mij een ontspannend gevoel. Het is een subtiele roos geur. De zoete amandelolie verzorgt mijn huid zodat het niet droog aanvoelt na het douchen.

Naast de foaming shower gel gebruik ik de Body cream.

De Body cream van Rituals van The Ritual of Ayurveda

Deze body cream van Rituals bevat natuurlijk de geur van de Indiase roos maar ook Himalya honing.

Deze honing staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het heeft een verzachtende vochtinbrengende werking. Mijn huid voelt dan ook heerlijk zacht aan als ik mezelf hiermee heb ingesmeerd. De geur blijft ook licht aanwezig op je huid zodat je heerlijk de geur van de Indiase roos blijft ruiken.


Ik vind het echt 2 heerlijke producten van Rituals. En waar ik helemaal blij van werd in de zomer is dat ik ontdekte dat ze van The Ritual of Ayurveda ook een nieuwe olie hebben uitgebracht. The Ritual of Ayurveda Vata.

Ik hou van de zon dus het is goed om in de zomer mijn huis extra te verzorgen. In de winkel had ik deze olie getest. Het trekt heel snel in en reukt echt heerlijk. Ik heb deze gelijk gekocht en heb er geen moment spijt van gehad.

Deze droge olie op 100% natuurlijke basis is verrijkt met voedende kruiden en speciaal ontwikkeld om de Vata dosha in balans te brengen en de huid te voeden met behulp van abhyanga, een traditionele Ayurvedische massagetechniek. Er hing een leuk klein boekje aan waar in staat hoe je deze massagetechniek doet.

Als je last hebt van een droge huid of als je net zoals ik vaak in het zonnetje zit in de zomer dan is deze olie echt een aanrader. In de winter wissel ik de olie en de creme voor mijn huid af. Mijn huid blijft heerlijk zacht.

Rituals pakketten

Wat ik zo leuk vind aan Rituals zijn ook de geschenkverpakkingen. Deze zijn ook makkelijk online te verkrijgen. Onderstaand Rituals cadeaupakket bevat alle door mij gebruikte producten van de Rituals of Ayurveda. De doos gebruik ik om spulletjes in op te bergen. Dat is zo handig.

De geurstokjes heb ik in de gang staan zodat iedereen de zachte geur van de roos en de amandel ruikt zodra ze binnen komen. Ik heb de mini versie van de geurstokjes uit dit cadeaupakket en ze blijven heel lang ruiken.

Wordt jij ook zo blij van de producten van Rituals? Als ik een nieuwe lijn uitprobeer koop ik meestal eerst een Rituals cadeaupakket zodat ik alles kan testen. Daarna koop ik de Rituals producten vaak los online erbij omdat je met het ene product nu eenmaal langer doet dan het andere product. Koop je meestal een Rituals pakket of losse Rituals producten?

Wat is jou favoriete geurlijn van Rituals?

Ik ben benieuwd wat jou favoriete geurlijn is van Rituals producten. Laat een reactie achter wat jou favoriet is en waarom je deze lekker of fijn vind om te gebruiken?

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *