Bouw aan je doelen en dromen

Origineel kraamcadeau haken

Wat is er nou leuker dan een origineel kraamcadeau te haken voor een kersverse moeder van een prachtige baby. Je maakt een kraamcadeau waar veel liefde in zit. Dat is toch een waardevol geschenk voor de baby.

Ook is het leuk om een zelfgemaakt cadeau voor de baby in een kraammand te doen. Natuurlijk kan je een kant en klare kraammand kopen maar het is persoonlijker als je de hele mand zelf samenstelt.

Wil je een origineel kraamcadeau haken maken voor een babyshower of als kraamkado dan heb ik een paar hele leuke haak tips voor je.

In dit artikel gebruik ik affiliate linken. Dit houdt in dat als je iets koopt via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage ontvang. Het kost je niets extra. Ik wil degene die iets kopen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Verras iemand met een persoonlijk kraamcadeau voor de baby met deze leuke ideeen.

1. kraamcadeau haken: De knuffeldekens van Woolytoons

Tessa van Riet – Ernst schreef al meerdere boeken over haken.

In Woolytoon Knuffeldekens combineert zij het comfortabele van een dekentje met het vertrouwde van een knuffel. De dekens haak je met verschillende structuren en garens. Dit geeft je knuffeldeken een geweldig leuk effect. De knuffels hebben een vriendelijke uitstraling en spreken tot de verbeelding.

Alle ontwerpen worden stap voor stap beschreven en ondersteund door foto’s en haakschema’s. De basissteken om te haken worden volledig beschreven met bijbehorende handfoto’s. Je krijgt daarnaast ook nog tips voor het haken met pluizig garen.
Op deze manier kan iedereen zo’n heerlijk zachte knuffeldeken haken!

Deze knuffeldekens zijn groter zodat je de baby er op kan leggen en zelfs als peuter kunnen ze deze deken nog gebruiken. Zo kunnen ze lang genieten van dit leuke kraamcadeau.

Wil je aan de slag en zelf dit kraamcadeau haken? Er zijn inmiddels 2 boeken met haakpatronen verschenen om deze knuffeldekens te maken.

In deel 1 staan verschillende dieren zoals een olifant, aap, beer en vooral de schattige eenhoorn.

In deel 2 vind je behalve dieren ook nog roodkapje, sneeuwwitje en de wolf.

Wil je deze knuffeldeken als kraamcadeau haken dan is het nog makkelijker gemaakt doordat kant en klaar pakketten zijn met alle benodigde garens, veiligheidsogen, stukje vilt en een leuke knoop vind. Het enige wat je er nog bij moet bestellen is de vulling.

Haakacademie

Wat ik helemaal leuk vind aan de haakacademie is dat je er volledige uitleg krijgt met behulp van video’s. Ook worden de haak patronen uitgelegd voor zowel linkshandigen als rechtshandige.

Garenpakketten om deze knuffeldeken te haken

Let op bij deze garenpakketten zit geen beschrijving. U heeft de boeken nodig om de knuffeldeken te kunnen maken.

2. kraamcadeau haken: boek Haken voor de baby

In dit leuke boek van Knufl vind je haakpatronen waar je kersverse ouders en baby’s mee kan verrassen! Het boek is ingedeeld in dierensets; van dino, pinguïn tot koala. Een set bestaat bijvoorbeeld uit een wagenspanner, speenkoord, knuffel en/of knuffeldoekje met dierenhoofd. Elk haakpatroon staat stapsgewijs beschreven, met veel vertederende foto’s. Je zou met deze leuke kraamcadeaus om te haken een hele kraammand kunnen vullen.

3.Haakpakketten DenDennis Little Woodland Adventures om een leuk kraamcadeau te haken

De haakpakketten van DenDennis Little Woodland Adventures zijn een leuke baby accessoires lijn.

Je kan kiezen uit hele leuke amigurumis die je op de babykamer kan neerzetten.

Daarbij kan je een slinger maken voor de babykamer met alle woodland figuren erop.

en om het pakket af te maken en als kraamcadeau te geven kan je er nog een babydeken bij haken.


Zo kan je een heel leuke set samenstellen en een kraamcadeau haken.

4. Boek kraamcadeau haken: Babyspeelgoed haken

Een heel aantrekkelijk vormgegeven haakboek van Rosanne Briggeman.In dit haakboek vind je leuke (kraam)cadeautjes voor baby’s en hun ouders, zoals mooie grote knuffels, mobiles, rammelaars, wagenspanners, speenkoordjes en muziekdoosjes.

Wat is nou leuker dan zelf een origineel kraamcadeau te maken

Als je al deze leuke baby cadeaus ziet om zelf te maken krijg je er toch gelijk zin in. Het is origineel om een kraammand te vullen met allerlei persoonlijke en handgemaakte cadeau’s voor de baby. Vergeet er vooral ook niet iets leuks in te doen voor de moeder. Wat dacht je van een heerlijk Rituals pakket voor de moeder erbij. Zij moet ook verwen worden toch.

Ik hoop dat je met dit artikel leuke ideeën hebt gekregen van dingen die je zelf met liefde kan maken als kraamcadeau.

Hou jij van haken en heb zelf iets gehaakt voor een baby laat het dan weten in een reactie. Misschien breng je andere haaksters wel op een super leuk idee.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *