Bouw aan je doelen en dromen

Babyshower bedankjes (kraamfeest bedankjes) zelf maken

Bij een leuke originele babyshower wil je natuurlijk ook leuke babyshower bedankjes aan de gasten geven. Er zijn heel veel leuke ideeën om zelf babyshower bedankjes te maken. Wil je liever kraamfeest bedankjes bestellen? Ook dan vind je in dit artikel ook leuke ideeën en de linken waar je de babyshower bedankjes kan bestellen.

Hoe organiseer je een onvergetelijke babyshower

Ik heb al eerder een artikel geschreven “Hoe organiseer je een onvergetelijke babyshower“. In dat artikel vind je leuke ideeën en tips om een babyshower te organiseren zodat je niets vergeet.

Met deze blogpost geef ik nog meer ideeën voor babyshower bedankjes.

Welke ideeën over kraamfeest bedankjes vind je in dit artikel:

Leuke ideeen om babyshower bedankjes zelf maken en leuke kaartjes maken om er aan te hangen

Voordat ik verder ga met leuke ideeën voor bedankjes voor de babyshower wil ik nog even het volgende mededelen. Ik gebruik in dit artikel affiliate marketing. Dit houdt in dat ik mogelijk een klein percentage ontvang als je iets koop via mijn link. Dit kost je niets extra’s. Ik wil degene die iets bestellen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Babyshower bedankjes zelf maken

Ben je creatief of wil je kosten besparen dan kan je de kraamfeest bedankjes ook zelf maken.

Je kan dit simpel doen met gekleurd karton. Vaak wordt er roze of blauw gebruikt maar je kan natuurlijk ook een neutrale kleur kiezen. Dit is het leuke van babyshower bedankjes zelf maken.

Zelf heb ik voor een collegaatje leuke rompertjes gemaakt welke we aan een babyflesje hebben gehangen voor de gasten.

babyshower bedankjes mini flesjes met romper kaartje

Rompertje van karton als kaartje voor je babyshower bedankjes.

Wat heb je nodig:

karton om kaarten te maken

patroon van een romper kaartje

satijn lint

het paint programma op de computer

printer

schaar

eventueel lijm als je net zoals ik nog iets op de voorzijde van het rompertje wilt maken. In mijn geval was dit een sterretje.

een leuk kadootje voor de gasten waar je het kaartje aanhangt zoals bijvoorbeeld een mini babyflesje, kartonnen doosje gevuld met wat lekkers zoals bijvoorbeeld mini chocolade hartjes. Ook kan je bijvoorbeeld een organza zakje vullen met bijvoorbeeld nagellak en een nagelvijl of een ander verzorgingsproduct.

Wil je zelf een kartonnen rompertje maken om aan je kraamfeest bedankje te hangen dan kan je hier een gratis patroon vinden van een rompertje. Je kan dit rompertje bewerken met bijvoorbeeld een programma als paint en de gewenste tekst voor het babyshower bedankje er in typen. Daarna print je het uit en kan het knippen beginnen. Met een gaatjes tang voor leer kan je er makkelijk een gaatje in maken, een touwtje er aan en je hangt het aan het bedankje van je keuze.

Luier van papier als kaartje voor je kraamfeest bedankjes

Wat heb je nodig:

karton om kaarten te maken

patroon voor luier kaartje

satijn lint

paint programma op de computer

printer

schaar

lijm om de tekst in de luier te plakken

printpapier

een leuk kadootje voor de gasten waar je het kaartje aanhangt zoals bijvoorbeeld een mini babyflesje, kartonnen doosje gevuld met wat lekkers zoals bijvoorbeeld mini chocolade hartjes. Ook kan je bijvoorbeeld een organza zakje vullen met bijvoorbeeld nagellak en een nagelvijl of een ander verzorgingsproduct.

Op dezelfde manier als het rompertje van karton kan je ook een luier kaartje maken. Een patroontje van een luier vind je hier. Dit patroon is A4 formaat maar je kan het verkleinen in een programma zoals Paint. In het geval van de luier zou ik voor de tekst kiezen om er een wit vel in te plakken met de gewenste tekst voor je kraamfeest bedankje. Dit kan je gewoon met printpapier maken.

Circel van karton met daarin een witte circel met tekst.

Natuurlijk kan je als kaartje ook een rondje knippen van gekleurd karton en in het programma Word of Paint een leuke tekst bedenken welke je er in wilt hebben. Je tekent een rondje en daarin zet je de tekst. Deze tekst print je uit op wit papier en plak het in het kartonnen rondje. Ook dit kan je hangen aan je gekozen kadootje voor de gasten van je babyshower.

Babyshower bedankjes ideeën.

Nu heb je alvast wat ideeën van kaartjes welke je aan je bedankjes kan hangen. Leuke ideeen waar je de bedankjes aan kan hangen zijn:

mini babyflesjes

nagellak

mini drank flesje

een klein potje met een plantje

Bedankdoosje voor de babyshower met wat lekkers er in

Nog meer ideeën voor babyshower bedankjes om zelf te maken

Op mijn Pinterest bord over babyshower organiseren staan nog meer leuke voorbeelden. Als je geïnteresseerd bent kan je het bord babyshower ideeën hier vinden.

Bijna iedereen houdt wel van een lekkere chocoladereep daarom is deze chocoladereep met een wikkel met babyshower tekst heel leuk om kado te geven. Bijna iedereen houdt wel van een lekkere chocoladereep daarom is deze chocoladereep met een wikkel met babyshower tekst heel leuk om kado te geven

Wat heb jij gekozen als babyshower bedankjes?

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *