Gezin,relatie en familie Hobby's

Babyshower bedankjes (kraamfeest bedankjes)

babyshower bedankjes zelf maken-babyshower bedankjes bestellen-babyshower bedankjes ideeen

Bij een leuke originele babyshower wil je natuurlijk ook leuke babyshower bedankjes aan de gasten geven. Er zijn heel veel leuke ideeën om zelf babyshower bedankjes te maken. Wil je liever kraamfeest bedankjes bestellen? Ook dan vind je in dit artikel ook leuke ideeën en de linken waar je de babyshower bedankjes kan bestellen.
Hoe organiseer je een onvergetelijke babyshower

Ik heb al eerder een artikel geschreven “Hoe organiseer je een onvergetelijke babyshower“. In dat artikel vind je leuke ideeën en tips om een babyshower te organiseren zodat je niets vergeet.

Met deze blogpost geef ik nog meer ideeën voor babyshower bedankjes.

Welke ideeën over kraamfeest bedankjes vind je in dit artikel:

  • Babyshower bedankjes zelf maken en leuke kaartjes maken om er aan te hangen
  • leuke babyshower bedankjes bestellen

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Voordat ik verder ga met leuke ideeën voor bedankjes voor de babyshower wil ik nog even het volgende mededelen. Ik gebruik in dit artikel affiliate marketing. Dit houdt in dat ik mogelijk een klein percentage ontvang als je iets koop via mijn link. Dit kost je niets extra’s. Ik wil degene die iets bestellen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Babyshower bedankjes zelf maken

Ben je creatief of wil je kosten besparen dan kan je de kraamfeest bedankjes ook zelf maken.

Je kan dit simpel doen met gekleurd karton. Vaak wordt er roze of blauw gebruikt maar je kan natuurlijk ook een neutrale kleur kiezen. Dit is het leuke van babyshower bedankjes zelf maken.

Zelf heb ik voor een collegaatje leuke rompertjes gemaakt welke we aan een babyflesje hebben gehangen voor de gasten.

babyshower bedankjes mini flesjes met romper kaartje

Rompertje van karton als kaartje voor je babyshower bedankjes.

Wat heb je nodig:

Wil je zelf een kartonnen rompertje maken om aan je kraamfeest bedankje te hangen dan kan je hier een gratis patroon vinden van een rompertje. Je kan dit rompertje bewerken met bijvoorbeeld een programma als paint en de gewenste tekst voor het babyshower bedankje er in typen. Daarna print je het uit en kan het knippen beginnen. Met een gaatjes tang voor leer kan je er makkelijk een gaatje in maken, een touwtje er aan en je hangt het aan het bedankje van je keuze.Luier van papier als kaartje voor je kraamfeest bedankjes

Wat heb je nodig:

Op dezelfde manier als het rompertje van karton kan je ook een luier kaartje maken. Een patroontje van een luier vind je hier. Dit patroon is A4 formaat maar je kan het verkleinen in een programma zoals Paint. In het geval van de luier zou ik voor de tekst kiezen om er een wit vel in te plakken met de gewenste tekst voor je kraamfeest bedankje. Dit kan je gewoon met printpapier maken.

Circel van karton met daarin een witte circel met tekst.

Natuurlijk kan je als kaartje ook een rondje knippen van gekleurd karton en in het programma Word of Paint een leuke tekst bedenken welke je er in wilt hebben. Je tekent een rondje en daarin zet je de tekst. Deze tekst print je uit op wit papier en plak het in het kartonnen rondje. Ook dit kan je hangen aan je gekozen kadootje voor de gasten van je babyshower.

Babyshower bedankjes ideeën.

Nu heb je alvast wat ideeën van kaartjes welke je aan je bedankjes kan hangen. Leuke babyshower bedankt kaartjes om het aan te hangen zijn:

Nog meer ideeën voor babyshower bedankjes om zelf te maken

Op mijn Pinterest bord over babyshower organiseren staan nog meer leuke voorbeelden. Als je geïnteresseerd bent kan je het bord babyshower ideeën hier vinden.

Babyshower bedankjes bestellen

Ben je niet creatief of vind je het teveel werk om zelf babyshower bedankjes te maken dan vind je hieronder leuke links waar je ze kan en klaar kan bestellen.

Het leuke is dat je bij PartyDeco alles kan krijgen voor een kraamfeest. Je bent dan in één keer klaar voor de babyshowerbedankjes maar ook de babyshower versiering kan je daar krijgen.

Wat heb jij gekozen als babyshower bedankjes?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *