Bouw aan je doelen en dromen

Mindset boeken top 10 die je leven veranderen

Wil jij ook graag je mindset veranderen van een fixed mindset naar een Growth mindset? Ben je het zat om vast te zitten in het leven dat je nu hebt of wil je meer bereiken? De boeken die ik op een rijtje hebt gezet zijn bekende boeken die je leven veranderen.

Wil je groeien in je leven en werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

In dit artikel geef ik je mijn top 10 mindset boeken die je leven zullen veranderen. Of misschien heb je kleine doelen en denk je altijd dat het jou niet lukt om het vol te houden.

Deze boeken helpen je om je doelen te stellen en de motivatie te geven om door te gaan.

Voordat ik de top 10 mindset boeken die je leven veranderen voor je op een rijtje zet wil nog vermelden dat ik gebruik maak van affiliate marketing. Dit houdt in dat als je iets koopt via mijn link dat ik een klein percentage ontvang. Het kost jou niets extra’s. Bij YvsDesigns houden we van eerlijkheid. Ik wil iedereen die iets koopt via mijn link alvast hartelijk bedanken.

De boeken die ik in deze top 10 heb gezet zijn ook echt boeken welke ik zelf heb gelezen. Sommige zelfs meerdere keren omdat ik het belangrijk vind om steeds meer inzichten uit deze boeken te halen.

Wil jij iets in je leven veranderen? Wil je aan de slag en je mindset veranderen? Gaanvoor positieve verandering over jezelf en je leven? Of misschien wil je voor je droomleven gaan? Ga dan aan de slag met deze mindset boeken top 10 en je leven zal veranderen als je er echt iets mee doet.

Ik hoop dat deze boeken voor jou ook gaan zorgen om de beste en mooiste versie van jezelf te worden.

Top 10 mindset boeken

1. master your mindset (nummer 1 mindset boek)

Dit is voor mij nummer 1 als het gaat om boeken die je mindset veranderen. Dit boek heeft mij geholpen om in te zien wat ik wil met mijn leven. Met de twaalf stappen welke Michael Pilarczyk uitlegt in dit boek heb ik mijn doel duidelijk gemaakt voor mezelf en is het duidelijk geworden wat ik zelf nodig heb en wat ik moet doen om mijn persoonlijke doel te bereiken.

Ontdek met Master your Mindset je eigen mogelijkheden, verander je denkwijze en haal het beste uit jezelf.

2. you are a badass

Dit geweldige boek was het 2e boek dat ik gelezen heb van Jen Sincero. Het eerste boek dat ik had van haar was Your are a badass at Money Making.

Na het lezen van het boek you are a badass ken je jezelf nog beter. Met dit boek begrijp je waarom je bepaalde dingen doet. Je leert de dingen die je niet kunt veranderen te omarmen en je leert te veranderen waar je niet van houdt.

Werk aan je persoonlijke ontwikkeling om te zien wat je wel wilt in het leven. Zoals zij al zegt in het boek Je bent al een badass maar je moet nog even leren hoe.

3. je bent zoals je denkt

In je bent zoals je denkt legt Michael Pilarczyk je uit hoe je gedacht je dagelijkse realiteit creëren. Je leert hoe belangrijk het is om je eigen gedachten te onderzoeken en hoe je deze zelf kunt veranderen.

4. just f*ucking do it

Laat los wie je denkt te moeten zijn en leef jou eigen leven. Kies voor jezelf.

Maak je eigen keuzes wat anderen er ook van denken. Durf te worden wie je echt wilt bent.

Je krijgt van dit boek heerlijke energie en je raakt gemotiveerd om echt voor jezelf te kiezen.

5. de kracht van het nu

In de boeken om je mindset te veranderen mag de kracht van het nu niet ontbreken.

Deze bestseller heeft mij er toe gebracht dat ik mijn opleiding tot mindfulness coach met cognitieve therapie ging doen. Het heeft mijn kijk op dingen verandert. Je leert gelukkig te zijn in het nu. Je onechte en gecreëerde ego los te laten.

6. Think and grow rich (de Nederlandse editie)

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt.

Think and Grow Rich is de klassieker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. Dit boek is vertaald in het Nederlands naar de geest van deze tijd.

Als je alleen uitgaat van de titel lijkt het alleen om geld te gaan. Dit mindset boek gaat over succes. Het is een jarenlang onderzoek geweest naar hoe mensen succes krijgen in het leven.

De waarheden en wijsheden van Napoleon Hill zijn echt tijdloos. Dit boek geeft je de stappen mee in de strategie die miljoenen mensen hebben gevolgd. Het is de formule voor een succesvol en voldaan leven.

Persoonlijk pak ik dit boek keer op keer op en elke keer leer je wat nieuws.

Zoals Napoleon Hill al schrijft in dit boek je herkent de boodschap als je er klaar voor bent.

7. de edele kunst van not giving a fuck

Je hoeft niet altijd positief te zijn. Leer omgaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Vind de moed en het zelfvertrouwen waar je nu zo’n behoefte aan hebt. Ren niet meer weg voor je angsten, fouten en je onzekerheid maar durf het onder ogen te zien. In dit boek krijg je de tools om te kiezen waar jij om geeft en dus ook waar je niet om geeft. Dit idee omarmen werkt bevrijdend. Het boek is ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en helpt je om te worden wie je werkelijk bent. Het boek zit vol goede grappen en humor maar je leert er veel van.

Kortom een echte aanrader.

8. ja maar wat als alles lukt

Echt een heerlijk boek voor je persoonlijke ontwikkeling.

10 regels voor een ja-maar vrij leven.

Met dit boek zal je ja maar Mindset: “Ik ben te oud” ja maar “dat kan ik niet” gaan veranderen in een ja-en mindset. Je ja-maar gedachten zullen niet gaan helpen om verder te komen in het leven. Ze houden je tegen in te doen wat je werkelijk wilt.

Het is de bedoeling van dit boek om in plaats van een ja-maar houding een ja-en houding te ontwikkelen.

Aan de hand van 10 regel wordt er uitgelegd hoe jij deze ja-en houding kan ontwikkelen.

Ben jij iemand die regelmatig zegt tegen jezelf: Ja maar……… dan is dit boek een echte aanrader.

9. de 7 eigenschappen voor succes in je leven

Dit boek leert je je mindset te veranderen voor succes in je leven.

Als je jezelf als doel hebt gesteld om succesvol te worden in je werk maar ook in de omgang met vrienden en familie is dit het boek wat je moet lezen.

Je moet weten wat je wilt en wat je voor anderen kan betekenen.

10. leef meer denk minder

Met dit boek verander je je pieker mindset. Je leert minder te denken en meer te leven zoals de titel al beschrijft.

Als je veel piekert zit je teveel in je hoofd en geniet je minder van de dingen om je heen. Ben je een piekeraar ga dan aan de slag met dit boek.

Wil je echt aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en je gedachten veranderen dan zijn deze mindset boeken echte aanraders. Met deze boeken zal je mindset veranderen naar een growth mindset en wees eerlijk dat is toch het mooiste wat je jezelf kado kunt doen.

Als bonus tip wil ik je nog een leuke aanbieding meegeven. Het ebook van de Puur mindset academy “Wordt de beste versie van jezelf. Als je echt aan de slag wilt met je mindset is dit een fantastisch ebook. Je krijgt het ebook tevens als luisterboek zodat je overal waar je maar bent aan de slag kunt om je denkwijze te veranderen.

Bestel je dit ebook krijg je ook nog de 3 onderstaande ebooks cadeau:

  • 20 Mindset Life Hacks
  • 22 Tips voor geluk
  • 150 Goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf

Conclusie over boeken die je mindset veranderen

Je mindset veranderen met deze boeken werkt echt. Natuurlijk moet je er wel iets mee doen. Als je ze alleen maar leest en daarna niet aan de slag ga met jezelf zal er niets veranderen. Een handige tip om je mindset te veranderen is om echt aan de slag te gaan met je belemmerende overtuigingen. Geloof me ik dacht dat ik er niet zoveel had. Na het lezen van de bovenstaande mindset boeken heb ik nog deze cursus gedaan om mijn mindset te veranderen en overtuigingen keihard aan te pakken. Het gaf me zoveel verlichting om te zien waar het mis ging met mijn beperkende overtuigingen. Nu ken ik mezelf goed en werk keihard aan mijn eigen doelen om te bereiken wat ik graag wil. Ook heb ik mijn uitstelgedrag aangepakt met deze training. Sindsdien weet ik waar ik voor sta en waar ik voor ga en is mijn mindset veranderd van alleen maar denken naar er daadwerkelijk voor gaan.

Met welke mindset boeken heb jij je leven veranderd?

Ik ben benieuwd welk boek jouw leven heeft veranderd. Welk boek heeft jou het beste inzicht gegeven in je eigen gedachtenwereld?

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *