Bouw aan je doelen en dromen

Industriele woonaccessoires.

Industriële woonaccessoires zijn de perfecte toevoeging aan elk modern interieur. Met hun stoere, minimalistische ontwerpen voegen ze karakter en persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Of je nu van een strakke, industriële look houdt of juist een vleugje vintage wilt toevoegen, er zijn talloze mogelijkheden om je huis te transformeren met deze trendy accessoires.

Wat is een industrieel interieur?

Een industrieel interieur is een interieurontwerpstijl die zijn inspiratie haalt uit industriële ruimtes zoals fabrieken en pakhuizen. Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn stoere, onbewerkte materialen zoals metaal, beton en ruw hout. Ook worden vaak ruwe, onafgewerkte oppervlakken en minimalistische ontwerpen gebruikt. Industriële interieurs stralen een gevoel van authenticiteit, eenvoud en functionaliteit uit. Ze zijn vaak voorzien van open ruimtes, hoge plafonds en grote ramen om een ruimtelijk gevoel te creëren. Het kleurenpalet is meestal neutraal en bestaat uit tinten zoals grijs, zwart, wit en bruin. Industriële interieurs zijn populair vanwege hun stoere en eigentijdse uitstraling

Mooie industriele woonaccessoires geven je interieurs de look die je wilt.

Oude verweerde meubelstukken en oude industriele woonaccessoires

Gebruik oude verweerde meubelstukken en woonaccessoires. Dit geeft heel veel sfeer aan je interieur.

Kijk ook bij 2e handswinkels of antiekmarkten. De oude spullen passen ook goed een industrieel interieur.

Vaak vind je daar die verroeste spullen uit een oude fabriek of boerderij. Oude verweerde koffers om neer te zetten. Bovendien is het nog leuk om te doen ook. Vooral antiek boerderijen zijn heel leuk. Daar vind je echt van alles. Er zijn er genoeg te vinden op het internet als je daar naar toe wilt.

Oplossing voor de muren voor de industriële look

Het industriële interieur kenmerkt zich door oude verweerde muren. Wil je niet je muren schilderen? En wil je ook geen steenstrips? Dan is het onderstaande industriële behang een uitkomst. Als je dan op een gegeven moment van interieur wilt veranderen is het weer makkelijk te verwijderen.

Industrieel wonen behang-industrieel interieur

Links boven: fotobehang factory
rechts boven: fotobehang warehouse
midden rechts: behang met grote verweerde roestige metalen platen
links onder: behang oude planken petrol en grijs
rechts onder: behang met verweerde metalen platen industrieel grijs

Industriële woonaccessoires online

Ga je liever voor nieuwe spullen voor die industriele look? Hieronder staan een aantal leuke industriële woonaccessoires.

Het zijn allemaal online winkels zodat je ook nog kan shoppen vanuit je luie stoel.

Industriele lampen

Verlichting is in elk interieur belangrijk. Het maakt heel veel sfeer in je huis. Kies voor verlichting welke je kan dimmen. Of kies anders voor een losse dimmer zodat je lampen behalve gezellig ook nog functioneel zijn.

Je wilt tenslotte sfeer verlichting als je ’s avonds gezellig zit maar ook een goede verlichting als je iets moet doen.

Industriele woonaccessoires: industriele hanglampen

industriele hanglampen- industrieel wonen -ideeen

1 Moos Fenne Hanglamp
2 Lucide fix multiple hanglamp
3 Moos Tirza Hanglamp
4 industriele hanglamp betonlook met verstelbaar touw
5 Light & Living hanglamp Mary hout met nikkel (deze superleuke industriele hanglamp is helaas niet meer verkrijgbaar maar er zijn bij Fonq.nl gelukkig nog veel meer leuke industriele lampen te vinden.
6 Moos hanglamp Cas

Industriele woonaccessoires: Vloerlampen / staande lampen

Om nog meer sfeer in je huis te brengen zijn de staande industriele lampen ook heel leuk. Ten eerste zijn ze functioneel maar ook omdat er hele mooie pronkstukken tussen zitten. Ik heb er een aantal op een rijtje gezet om je een idee geven wat er allemaal te koop is.

industriele vloerlampen-industriele staande lampen- industriele woonaccessoires-

1. Light & Living Vloerlamp John F Driepoot nikkel en teak. Helaas is deze lamp niet meer verkrijgbaar maar er zijn nog veel meer industriele staande lampen te vinden bij Fonq.nl
2. Vloerlamp Dave Zwart
3. Light & Living Toluca driepoot vloerlamp
4. Kare Design Vloerlamp Rocky
5. HK Living vloerlamp Riet
6. Vloerlamp Wilson (uitverkocht)

Industriele woonaccessoires: Industriele wanddecoratie

Natuurlijk wil je niet met kale muren zitten. Wanddecoraties zijn daarvoor hele goede woonaccessoires. Er is in woonaccessoires en zo ook industriele wanddecoratie heel veel keus.

Onderstaand is een hele kleine greep om ideeën op te doen.

Als je zelf bijvoorbeeld een mooie foto hebt is het heel leuk om deze foto op aluminium te laten afdrukken. Dit kan je bijvoorbeeld doen bij Fotogeschenk.nl of bij Albelli.nl

Ook kan je bij Werkaandemuur.nl kiezen voor een mooie industriele foto van een fotograaf. Je kan daar kiezen uit diverse formaten canvas zodat je zelf kunt bepalen hoe groot je het wilt hebben. Doordat dit geen massa productie is heb je een originele industriele wanddecoratie welke je niet overal tegenkomt.

industriele wanddecoratie- industriele woonaccessoires-

1.BePureHome Welldone Wandplank
2. NeXtime station wandklok
3. MOOS Bergen Wandrek
4. Wandklok Zink
5. Kave Home Belamo Ladderkast
6. D Bodhi Shelfmate Wandbox

Dit artikel bevat affiliate marketing. Dit houdt in dat indien je iets koopt via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage ontvang. Het kost je niets extra. Ik wil degene die iets bestellen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

 

fonQ.nl

Ideeën industrieel wonen

Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen met de ideeën voor een industrieel interieur.

Conclusie

Industriële woonaccessoires zijn een geweldige manier om je interieur een trendy en eigentijdse uitstraling te geven.

Met hun stoere, minimalistische ontwerpen en ruwe materialen voegen ze karakter en persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Of je nu van een strakke, industriële look houdt of juist een vleugje vintage wilt toevoegen, er zijn talloze mogelijkheden om je huis te transformeren met deze trendy accessoires. Ga aan de slag en creëer een interieur dat helemaal bij jou past!

lifestyle

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *