Bouw aan je doelen en dromen

Friends of Animals

Iedereen die mij kent weet dat ik gek ben van dieren. Wat is er dan beter dan schrijven over een goed doel voor honden en katten. Een vriendin van mij is vrijwilliger voor de Stichting Friends of Animals. Zij verzamelt spullen zoals eten, speeltjes, manden, dekens dus eigenlijk van alles waar de honden en katten in Spanje mee geholpen zijn.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Dit artikel is niet gesponsord maar omdat ik weet dat haar hart bij dit vrijwilligerswerk ligt en ik zelf ook de dieren een warm hart toe draag heb ik dit artikel geschreven in samenwerking met haar.

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate linken. Dit houdt in dat indien je wat koopt via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage ontvang. Dit kost je niets extra. Ik wil degene die iets kopen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Wat is het doel van Friends of Animals?

Het doel van Friends of Animals is om steun te verlenen aan de asielen in Spanje en zo de leefsituatie van de honden en katten ter plaatse te verbeteren. Het dierenleed in Spanje is groot. Gelukkig zijn er mensen die zich bekommeren om deze dieren. Dit alles bestaat uit vrijwilligers werk. Friends of Animals is een non profit organisatie die jullie steun goed kan gebruiken.

Elke dag zien de vrijwilligers in Spanje dierenleed. Ze proberen zo goed als ze kunnen zich hier overheen te zetten. Ze doen hun werk uit liefde en willen het vrijwilligerswerk zo goed mogelijk doen zodat de honden en katten goede verzorging en liefde krijgen.Deze stichting bestaat geheel uit vrijwilligers en zij kunnen jullie hulp goed gebruiken

Het gebrek aan geld en goederen maakt het werk van de vrijwilligers er niet makkelijker op. De honden en katten worden van de straat gehaald en gered. Dit is natuurlijk niet het enige. De honden en katten moeten dan ook ergens veilig ondergebracht worden en worden verzorgd. Dit kost veel geld.

De Nederlandse tak van Friends of Animals helpen om het werk van de vrijwilligers in Spanje door te kunnen laten gaan.

Zij helpen de Spaanse collega’s (vrijwilligers) met het bouwen en verbouwen van de asielen. Er wordt in Nederland geld ingezameld en materialen zodat de honden en katten een veilig onderkomen hebben en de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben. Dit is zowel op medisch gebied als de voor ons normale dingen voor onze honden en katten zoals voer en veel liefde.

Dit kunnen ze niet alleen. Ze hebben hier jullie hulp hard voor nodig. Samen met jullie hulp kunnen we deze dieren helpen.

Worden de honden en katten door Friends of Animals naar Nederland gehaald?

Het antwoord hierop is NEE. Ze halen geen dieren naar Nederland maar de honden en katten worden ter plaatse geholpen aan een mooi leven.

De Nederlandse vrijwilligers van Friends of Animals zorgen er voor, samen met de mensen die hun steunen, dat de dieren in goede gezondheid verkeren. De zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben zodat ze in goede staat geadopteerd kunnen worden.

Zij zorgen er ook voor dat de vrijwilligers in Spanje de mogelijkheid hebben om de honden en katten van de straat te redden. Ze bieden veilig onderdak in de vorm van asiel/opvang. Deze asielen zijn gebouwd en verbouwd met financiele steun en goederen vanuit Nederland.

Wat gebeurd er met de spullen die jullie leveren?

Zij helpen de asielen in Spanje aan spullen en voer voor de honden en katten. Deze goederen worden naar Spanje gebracht door de Nederlandse vrijwilligers. Zoals jullie begrijpen kost ook het transporteren van deze spullen veel geld.

Met deze goederen kunnen ze het asiel inrichten zodat de honden en katten, ondanks dat ze in het asiel zitten, een comfortabel leven hebben.

De goederen gaan niet alleen naar de asielen van Friends of Animals, maar worden tevens verdeeld onder asielen in Spanje die ook hulp hard nodig hebben. Zo worden er nog meer honden en katten voorzien van de benodigde hulp.

Met de steun van de Nederlandse vrijwilligers kunnen de asielen in Spanje overleven en zo ook blijven bestaan. Zij zorgen er voor dat de honden en katten in Spanje de kans krijgen om gered te worden, verzorging krijgen en een gezonde, happy hond/kat kunnen worden in een forever home. Ook deze honden en katten hebben recht op een gouden mandje toch?

Dier algemeen

Hoe kan je Friends of Animals helpen?

Vind je ook dat ze goed werk doen? Wil je de vrijwilligers hierbij helpen of steunen zodat de honden en katten een mooi leven krijgen?

Dan zijn er diverse mogelijkheden.

Neem een kijkje op de website van Friends of Animals en kijk waar je mee kunt helpen. Ze zoeken nog vrijwilligers en vele honden en katten wachten nog op een foster baasje. Wil je een foster baasje worden van katten dan kan dit door deze link te volgen. Of ben je een honden mens en wil je liever een foster baasje worden van een hond dan kan je deze link volgen. Op de website vind je hier informatie over de manier waarop je hun kunt steunen of helpen.

Wil je nog meer van mijn artikelen lezen kijk dan eens in de categorien:

hobby’s

mindfulness

wonen

lifestyle

geld

persoonlijke ontwikkeling en carriere

erotiek

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *