Bouw aan je doelen en dromen

Sinterklaas tips voor een gezellig feest

Sinterklaas tips

Ik wil jullie alvast een aantal Sinterklaas Tips geven. Op 5 december is het weer zover. Het is Sinterklaas feest. Een gezellig feest met familie en/of vrienden.

Het betekend ook weer een drukke tijd.  Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen om te verzinnen wat je moet kopen en welke voorbereidingen je moet treffen voor het Sinterklaas feest.

Je wilt niet op het laatst moeten rennen en vliegen om alles in huis te hebben.

Hieronder alvast een paar tips om van Sinterklaas een leuk en gezellig feest te maken.

Sinterklaas tips: Schoenkadootjes

Omdat Sinterklaas al eerder in het land is dan 5 december is het handig om alvast wat kleine schoen kadootjes van te voren te kopen. Dit zijn kleine kadootjes en hoeven geen dure kadootjes te zijn. Je vind al hele leuke kadootjes bij de Action voor een paar centen. Zo blijft het nog leuk voor je portemonee ook. Ook bij Bol.com vind je leuke schoenkadootjes voor de sint.

Sinterklaas tips: Kleurplaten van de Sint

Laat je kinderen een leuke kleurplaat maken van Sinterklaas. Op internet zijn veel gratis kleurplaten de downloaden welke ze kunnen kleuren. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap. Je kind(eren) is lekker aan het kleuren en je hebt zelf even je handen vrij.

Het boek van Sinterklaas

Het boek van Sinterklaas mag niet ontbreken.

Sinterklaas feestwinkel

Een handige website voor Sinterklaas decoratie, Sinterklaas kadozakken,Sinterklaas kostuums, en nog veel meer.

Sinterklaas en zwarte pieten kostuums, feestartikelen, versiering en kado's

Sinterklaas tips voor eten en drinken

Bij het Sinterklaas feest horen natuurlijk de pepernoten, strooigoed, chocoladeletters maar ook warme chocolademelk met slagroom.

Dat zijn toch wel de traditionele snoeperijen en drinken.

Natuurlijk is het gezellig om ook hartige dingen op tafel te zetten.

Het belangrijkste is dat het gezellig is wat je ook eet of drinkt.

Sinterklaas kado’s

Het is nooit handig om op het laatste moment te moeten verzinnen welk kado je voor sinterklaas hebben. Eigenlijk zou je vroeg moeten beginnen om dingen op te schrijven zodra je iets weet zodat je het niet vergeet en echt moet gaan verzinnen.

Ik zal nog een apart blog artikel schrijven met kado tips voor iedereen welke je online kunt bestellen. Ik raad aan om zo snel mogelijk te beginnen met bestellen omdat het in december altijd druk is met online bestellingen. Je kan de kado’s welke je nodig heb maar binnen hebben toch.

Ben je op zoek naar een kado voor een vrouw  kijk dan eens leuke cadeau ideeen voor vrouwen bij kado’s voor vrouw en en om ideeen op te doen voor een kado voor mannen kan je het cadeau tips voor mannen bekijken. Of misschien wil je weten welke parfum je moet kopen voor iemand kijk dan eens bij Welk geurtype ben jij?

Geld verdienen met enquetes

Wil je net zoals ik sparen voor kadobonnen welke je voor je sinterklaas kado’s kan besteden volgend jaar? Begin dan ook met enquetes in te vullen om bij te verdienen.

Ik doe dit bij Lifepoints en Toluna zo spaar ik aardig wat kadobonnen bij elkaar in een jaar. Je kan jezelf aanmelden via onderstaande banners. Wil je meer weten over geld verdienen met enquetes invullen dan kan je mijn artikel Enquetes invullen geld verdienen lezen.

Gerelateerde berichten

    1 reactie

  1. Feest blogger
    op 11:08 am

    Sinterklaas is en blijft altijd leuk! Bedankt voor je leuke tips om het nog gezelliger te maken!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *