Bouw aan je doelen en dromen

Lezen om te ontspannen. Lekker relaxen met een boek of e-reader is goed voor je

Lezen als ontspanning

Wat is er heerlijker om ontspannen te lezen. Lekker kopje koffie of thee erbij en misschien iets lekkers om te eten en even de wereld om je heen vergeten. Verdiept in een boek vergeet ik alles. Ik vind het heerlijk om te relaxen met een goed boek. Ook op bed lees ik geregeld een boek met alleen het lampje van mijn e-reader aan zodat ik ontspannen wordt.

Dit artikel bevat affiliatie linken. Dit houdt in dat als u iets besteld via mijn link dat ik een klein percentage ontvang. Het kost u niets extra’s. Ik wil degene die iets kopen via mijn link alvast hartelijk bedanken.

Ik hou van heel veel verschillende soorten boeken. Mijn favoriete boeken zijn wel de thrillers maar ook een mooie roman of waargebeurd verhaal laat ik niet liggen.

Hou jij ook van lezen?

Dit artikel zal ik steeds blijven aanvullen met leuke boeken.

Ik zal ook steeds nieuwe boeken, bestsellers en aanbiedingen plaatsen. Als je net zo gek ben als ik van lezen is het altijd leuk om op de hoogte te zijn van de aanbiedingen.

Bestsellers

e-books tot € 5,00

boeken tot € 10,00

Boek reviews:

Sylvia Day (erotische romans)

Sylvia Day is een internationale bestseller auteur in twintig landen. Ze heeft meer dan twintig romans geschreven, waaronder de zeer populaire Crossfire-serie. Haar boeken verschijnen in veertig landen en wereldwijd zijn er meer dan 12 miljoen exemplaren van verkocht. Ze is een nummer 1 bestsellerauteur in twintig landen, favoriet bij lezers van allerlei genres. Als je van lezen houdt en ook van een beetje lichte erotische boeken dan zijn de boeken van Sylvia Day een aanrader om te lezen.

Crossfire serie van Sylvia Day

Wat heb ik genoten van de Crossfire-serie. Ik had eerst alleen het 1e deel gekocht voor op mijn e-reader maar ik kon niet meer stoppen met lezen. Ik wilde weten hoe het met Eva en Gideon verder zou gaan. Na het lezen van deel 1 heb ik direct de hele crossfire-serie gekocht. Het was een goed besluit. De boeken zijn zo goed geschreven dat het je nieuwsgierig maakt. Je wilt het niet meer wegleggen.

Deze serie is verkrijgbaar als papieren boek maar ook als e-book. Ik kan je aanraden om de omnibus te kopen want je zal zien dat je niet kan stoppen na het eerste deel. De vijftig tinten boeken verdwijnen in het niets bij deze goed geschreven erotische romans.

Als je ook boeken van Sylvia Day hebt gelezen vind ik het leuk als je het in een reactie laat weten. Misschien heb je nog een aanrader voor mij om te lezen.

Nog zo’n goede serie van Sylvia Day. De Passie serie

Jennifer Donnelly (romans)

Van Jennifer Donnelly heb ik de rozen trilogie gelezen. 3 prachtige romans die je ook niet kan weg leggen. Op aanraden van een vriendin had ik het eerste boek De Theeroos gekocht. Zij was er razend enthousiast over dus ook van deze serie eerst alleen deel 1 gekocht. Na het lezen van De Theeroos was ik ook verkocht en heb ik ook deel 2 De Winterroos en deel 3 het laatste deel De Wilde Roos gekocht.

De boeken zijn heel prettig geschreven en het verhaal blijft je boeien tot de laatste letter.  De boeken bevatten veel romantiek maar ook authentieke details uit de tijd waarin ze zich afspelen. Je waant je terug in de tijd en vergeet alles om je heen.

De serie is verkrijgbaar als papieren boek maar ook als e-book.

E-reader om te lezen

Ik zei altijd dat ik geen e-reader wilde hebben omdat ik er van hield om een papieren boek in mijn handen te hebben. Ik lees heel veel en op een gegeven moment had ik zoveel boeken dat ik ruimtegebrek kreeg. Op dat moment heb ik besloten om een e-reader te kopen. Nog steeds ben ik er heel blij mee. Het weegt niets en je kan er zoveel boeken op kwijt. Vooral op vakantie vind ik dit ideaal maar ook het lezen op bed is een stuk makkelijker geworden hierdoor. Nog een voordeel is dat ebooks goedkoper zijn dan papieren boeken.

Jeffery Deaver (thrillers)

Als je van thrillers houdt moet je de boeken van Jeffery Deaver echt lezen. Heb je de film Bone Collector gezien? Dit was een boek van Jeffery Deaver welke verfilmd is.

Ik heb de hele Lincoln Rhyme serie gelezen. Stuk voor stuk waren dit spannende boeken. De schrijfstijl is heel prettig om te lezen en de boeken blijven spannend tot het eind. Sommige boeken zijn helaas niet meer of moeilijk te krijgen.

Dochter van Isfahan van schrijfster Anita Amirrezvani

Wat een prachtig boek is dit. Het is moeilijk om weg te leggen als je er in begint.

Het verhaal speelt zich af in de zeventiende eeuw in Iran. Het gaat over een meisje van 14 de huwbare leeftijd. In plaats van een prachtige toekomst komt er ongeluk en tegenspoed in haar leven. Haar vader overlijdt en laat geen bruidsschat achter. Zij en haar moeder binnen noodgedwongen een nieuw leven in Isfahan daar wordt ze tapijt knoopster. Ze wordt gedwongen een liefdeloos, geheim huwelijk te sluiten. Met al haar wilskracht, talent, verraad en dromen lukt het haar om een betere toekomst te creëren en uiteindelijk vrijheid

De 7 zussen serie van Lucinda Riley

Over de schrijfster:Lucinda Riley woont in Engeland en Zuid-Frankrijk. Ook heeft ze een huis op het Thaise eiland Koh Chang. Haar jeugd bracht zij deels door in Bangkok, en deels in Ierland. Ze haalt veel van de inspiratie voor haar boeken uit de plaatsen waar ze woont en gewoond heeft.

De boeken 7 zussen (romans)

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?
De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Alle zussen krijgen een brief met daarin een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Waar komen ze vandaan? Hoe is hun adoptie verlopen?

Boeken algemeen

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *