Blog

Welkom op mijn blog

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Eerst zal ik iets vertellen over mijn blog. Mijn blog is bedoeld om iedereen een “feel good” ervaring te geven. Ik schrijf over diverse onderwerpen met het doel om iedereen ontspannen te leren leven. Of het je op zoek bent naar een hobby om te kunnen ontspannen zoals bijvoorbeeld acrylgieten, worstelt met je financien en je deze problemen wilt oplossen of meer geld wilt verdienen online, je jezelf thuis wilt voelen in je eigen huis of je relatieproblemen hebt en je wilt deze een nieuw lezen in blazen. Het gaat er om dat iedereen een comfortabel en ontspannen leven moet kunnen leiden.

Iedereen moet kunnen genieten van het leven. Je moet leuke dingen kunnen doen en als dat niet lukt hoop ik dat je de oplossing vindt in mijn artikelen.

Om sneller te kunnen vinden waar je verbeteringen in je leven wilt aanbrengen heb ik de volgende categorien gemaakt:

Hobby’s: Hier vind je heel veel verschillende hobby’s om te kunnen ontspannen van lezen, legpuzzels tot acrylgieten. Neem eens een kijkje als je op zoek bent naar een ontspannende nieuwe hobby

Mindfulness: Veel artikelen over bijvoorbeeld symptomen burn out, hoe kan je leren ontspannen, hoe krijg je rust in je hoofd, mediteren, zelfvertrouwen en nog veel meer onderwerpen. Kortom alles wat met spanning en ontspanning van je lichaam en geest te maken hebben.

Wonen: leuke artikelen over je huis inrichten, handige tips, woonaccessoires. Alles om je prettig te voelen in je huis en een interieur te maken wat bij je past.

Gezin, relatie en familie: Het zegt het eigenlijk al alles wat met deze onderwerpen te maken heeft. Uitstapjes, dingen om te doen maar ook onderwerpen zoals aankomen in gewicht, cadeau tips en meer.

Financien: Bespaar tips, extra geld verdienen, geld verdienen online, geld verdienen met bloggen, schulden alles komt ter sprake wat met geld te maken heeft.

Persoonlijke ontwikkeling en carriere: onderwerpen zoals online studeren, hoe vergroot je je zelfvertrouwen, hoe kan je doelen stellen en deze volhouden, goed omgaan met complimenten

Erotiek: Natuurlijk hoort erotiek en sex ook bij een ontspannen leven. De onderwerpen varieren van hoe maak je je relatie weer spannend, mooie lingerie tot sexspeeltjes.

 

Ik hoop dat je geniet van je bezoek en dat je nog eens terugkom om weer nieuwe artikelen te lezen.

Als je je aanmeldt voor mijn pinterest of facebookpagina blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste berichten.

Mogelijk dat ik binnenkort een nieuwsbrief aan ga bieden om je op de hoogte te houden maar op dit moment vind ik dat mijn blog nog de meeste aandacht nodig heeft.

Ik wil leuke en interessante blog artikelen blijven schrijven voor jullie.

Heb je zelf een onderwerp waar je meer van wilt weten laat dan gerust een reactie achter bij de blogposts.

Heb je interesse in een samenwerking kijk dan voor de mogelijkheden op mijn contact pagina