Bouw aan je doelen en dromen

Aroma diffuser

aroma diffuser voor luchtbevochtiging

Een Aroma diffuser is zo heerlijk om te hebben voor de lekkere geuren en om de lucht te bevochtigen.

Het is weer koud en de verwarming staat aan. Dit betekend drogere lucht in huis, gebarsten lippen en droge huid. Ik vond het daarom een geschikte tijd om op zoek te gaan naar leuke Aroma Diffusers.

Mijn artikelen bevatten affiliate linken. Dit houdt in dat als je iets koop via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage krijg. Het kost u niets extra’s. Degene die iets bestellen via mijn links wil ik alvast hartelijk bedanken.

Waarom kiezen voor een aroma diffuser?

De Aroma Diffuser helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. Je doet er een paar druppels van je favoriete etherische olie in en je verspreidt ook nog eens een lekkere geur in je huis.

Deze Aroma Diffusers kunnen ook gebruikt als een niet aroma therapie luchtbevochtiger. Je doet er dan alleen water in en geen etherische oliën.

Ik heb er een aantal gevonden welke in elk interieur passen. Het leuke aan deze Aroma diffusers dat het echte woonaccessoires zijn. Behalve functioneel vind ik ze ook heel leuk om neer te zetten. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

7 mooiste aroma diffusers

Deze  O’dor aroma diffuser  lijkt op een tulp.

Het is een mooie houtlook woonaccessoire welke je overal neer kan zetten. Deze luchtbevochtiger kan met of zonder etherische olie gebruikt worden. Hij heeft een zachte rustgevende LED verlichting.  Deze kan je in 7 rustgevende kleuren instellen. De kleuren zijn groen, donkerblauw, rood, geel, roze lichtblauw en wit.  Ook heeft hij 2 lichtopties (zwak en helder). 

Je hoeft maar een paar druppels etherische olie in het waterreservoir te doen.Hij verspreidt dan een heerlijke geur. Hij heeft een capaciteit van 400 ml water. Hij heeft een auto-off functie zodat hij automatisch uitschakeld na 5 seconden als het waterreservoir leeg is. Tevens heeft hij 2 mistopties.Een krachtige en een standaard mist. Je kan hem op tijd instellen. Dit is 1 uur, 2 uur, 6 uur en continu.


Dit is dezelfde aroma diffuser als hierboven maar dan in het zwart. Ook deze is in houtlook. De vormgeving maakt deze luchtbevochtiger een hele mooie woonaccessoire.

Mooie luchtbevochtiger van O’dor

Ook deze aroma diffuser is van O’dor. Het waterreservoir is kleiner dan de luchtbevochtiger hierboven. Met zijn watertankcapaciteit van 300 ml kan deze geurverspreider tot 10 uur werken met maar 1 hervulling van de aroma olie en verfrist ruimtes tot 25m2. Wees eerlijk het is toch een prachtige woonaccessoire in houtlook. Hij kan met of zonder etherische olie gebruikt worden. Deze luchtbevochtiger heeft ook 7 rustgevende kleuren net zoals de aroma diffuser hierboven. Door de auto-off functie schakelt hij vanzelf uit na 5 seconden als het waterreservoir leeg is.


Deze aroma diffuser is dezelfde luchtbevochtiger als hierboven maar dan in de kleur zwart. Je kan zelf degene kiezen die in jou interieur past.


Om het geheel van het merk O’dor compleet te maken. Je kan er een leuk starterspakket met etherische olie bij kopen zodat je direct meer geuren in huis hebt om te variëren.


Medisana Aroma Vernevelaar.

Deze aroma diffuser van Medisana zorgt voor een fijne nevel. Ook bij deze luchtbevochtiger heb je maar een paar druppels etherische olie nodig. Het apparaat schakelt automatisch uit als de watertank leeg is. De watertank is 100 ml. 

Leuke aroma diffuser van SensaHome. De aroma diffusers van SensaHome verspreiden een ontspannende en frisse geur door je woonkamer. De kleuren van de luchtbevochtiger veranderen continu. 


Door de mooie vormgeving past deze in elk interieurs.
Met deze aroma verstuiver beleef je het ontspannende wellness gevoel thuis. Een paar druppel etherische olie zorgen voor een ontspannend effect voor lichaam en geest. Het waterreservoir is 80 ml.De LED-verlichting veranderd langzaam van de ene naar de andere kleur.

Dit zijn een aantal soorten Aroma Diffusers welke ook luchtbevochtigers zijn.

Zo vang je twee vliegen in één klap.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om een droge lucht in huis tegen te gaan. De bovenstaande zijn leuke woonaccessoires.

Grote luchtbevochtigers

Wil je het groter aanpakken?
Kies dan voor één van de onderstaande luchtbevochtigers.

Met deze Philips AC2729/10 – Luchtbevochtiger & Luchtreiniger in één behandel je de luchtkwaliteit en de luchtvochtigheid. Hij kan gebruikt worden in ruimtes tot 60m2. De luchtreiniger verwijdert 99,97% van de alergenen in de lucht. Ook verwijdert hij bacteriën en virussen. Wat heel handig is bij dit apparaat is dat je hem kan gebruiken als 2 in 1 maar ook alleen om te zuiveren. Voor mensen met een allergie probleem is dit een ideaal apparaat.

Deze effectieve luchtbevochtiger met ionisator, koude en warme verneveling regelt automatisch de ingestelde luchtvochtigheid.Hij verbeterd de luchtkwaliteit in binnenruimtes tot ca. 65m²/160m. Wat handig is bij deze luchtbevochtiger is uitgerust met een permanent keramisch / nano / zilver filter. Dit permanente filter kan eenvoudig gereinigd worden en hoeft daardoor niet vervangen te worden.

Een Dyson luchtbevochtiger staat in elk interieur. Het design van Dyson is prachtig en de technologie is geweldig.
De Dyson AM10 is een Luchtbevochtiger die gebruikt maakt van Dyson’s Air Multiplier™ technologie. Deze zorgt voor gelijkmatige verdeling van de nevel.

Dyson technologie

Door de Dyson Ultraviolet reinigingstechnologie worden 99,9% van de bacteriën uit het water verwijderd. Hierdoor verspreidt de machine schone, gehydrateerde lucht. Hij verspreid deze gelijkmatige en stille manier. . Zo zorgt hij voor je gezondheid in de winter en voor verkoeling in de zomer.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen om je te laten kiezen tussen de diverse luchtbevochtigers.
Het is van belang dat je luchtvochtigheid in huis op peil is zodat je geen last krijgt van je last van een verstopte neus, droge ogen, droge huis en droge lippen.

fonQ.nl

Wonen algemeen

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *