werken vanuit huis als zelfstandige

Werken vanuit je eigen huis als zelfstandige of als bijverdiensten

Werken vanuit je eigen huis als zelfstandige of als bijverdiensten

Wat is nou fijner om te kunnen werken vanuit je eigen huis.

Je kan er voor kiezen om als zelfstandige te gaan werken vanuit je eigen huis op fulltime basis of parttime. Of natuurlijk als extra inkomsten van uit huis. Doe je het als extra inkomsten met bijvoorbeeld je hobby dan hoef je soms niet ingeschreven te worden bij de kamer van koophandel en kan je het opgeven als overige inkomsten bij de belasting. Informeer hier goed naar om problemen achteraf te voorkomen. Informeer hiervoor bij de Belastingdienst.

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate linken. Dit houdt in dat als je iets koopt via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage ontvangt. Dit kost je niets extra. Ik wil degene die iets kopen alvast hartelijk bedanken.

Cursussen en opleidingen om te werken als zelfstandige vanuit huis.

Er zijn diverse leuke cursussen en opleidingen die je thuis kunt volgen om later te kunnen starten met wat je zelf leuk vind. Iedereen droomt er wel eens van om voor zichzelf te beginnen. Of om met je hobby geld te verdienen als bijverdienste.

Wil je echt gaan werken als zelfstandige dan komt er heel wat bij kijken. Laat je goed informeren bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.

Klinkt het nog steeds goed begin dan met een plan voor jezelf te maken. Wat belangrijk is om te doen is een ondernemersplan maken. Dit houdt je gefocust op je doel wat je wilt bereiken.

In welke branche wil je iets gaan doen? Kies een gerichte cursus uit als je aan iets nieuws wilt beginnen.

Hieronder zal ik een aantal cursussen vermelden welke je kan volgen in verschillende branches.

Categorie Wellness

Nagelstyliste en nailart

Een opleiding tot nagelstyliste is heel leuk om te doen. Je maakt mensen blij en gelukkig met mooie nagels. Het vergt wat oefening maar hoe vaker je oefent tijdens de cursus en daarna krijg je steeds meer snelheid.  Als je de cursus tot nagelstyliste hebt afgerond heb je nog de mogelijkheid om de cursus Nail Art er na te gaan doen zodat je een compleet pakket kan aanbieden aan je klanten.

Schoonheidsverzorging en schoonheidsspecialiste

Als je dit als hobby of bijverdiensten wilt doen is de Cursus Schoonheidsverzorging heel leuk om te doen. Je leert hoe je er zelf mooi uit kunt zien en hoe je dit effect ook bij anderen bereikt.

Wil je dit wat professioneler gaan doen ga dan voor de opleiding Basiscursus Schoonheidsspecialiste . Ben je van plan om hiervan je werk te maken als zelfstandige dan moet je gaan voor een ANBOS branchediploma met de Cursus Vakdiploma schoonheidsspecialiste zodat je alle kanten op kan.

Pedicure

Wil jij mensen helpen met hun voetverzorging dan is pedicure een vak voor jou. Er is veel vraag naar pedicures. Deze opleiding tot pedicure is een door ProVoet erkende branche opleiding. Cursus Pedicure branchediploma (voetverzorging) Het werken als pedicure kan je zowel vanuit huis doen of bij mensen thuis.

Visagie

Hou je van make up en mensen mooi maken dan is visagie misschien wel iets voor jou. Wil je eerst ontdekken over het vak visagie bij je past en het echt is wat je wilt. Probeer dan de  Visagie Basiscursus Dit is een uitgebreide introductie in visagie. Je weet daarna wat het beroep inhoudt en hoe je mensen mooi maakt. Weet je zeker dat je visagie leuk vind en je wilt hiermee verder kies dan voor een branchediploma Visagie. Je vindt deze onder vakopleidingen in Wellness.

Studeren met korting of vraag een gratis proefles aan.

Op dit moment zijn er voor alle genoemde opleidingen leuke aanbiedingen. Wil je starten dan kan dat nu met 50% korting.

Twijfel je nog en wil je eerst zien wat deze cursus of opleiding inhoudt kan je een gratis proefles aanvragen. Met deze proefles kunt u zien of de cursus of opleiding is wat u er van verwacht. Het verplicht u tot niets. 

Categorie Coaching

Wil je graag mensen coachen dan zijn er bij de NHA ook diverse opleidingen om je eigen bedrijf als coach te starten.

Ze hebben onder meer cursus Budgetcoach, cursus Dating Coach, cursus Loopbaancoach, Kindercoach en ook de Cursus Life coach.

Coaching is de ideale manier om thuis te werken en/of bij mensen langs te gaan en te helpen met problemen.

Vraag een gratis proefles aan om te kijken of het beroep van een coach is voor je is. Je hoeft alleen op de bovenstaande banner te klikken en je proefles naar keuze aan te vragen.

Er zijn nog andere instituten waar je online cursussen c.q opleidingen kunt volgen. U kunt ook een Gratis gids  aanvragen bij de LOI of vraag  NTI – Gratis proeflessen aan zodat je kunt zien of een opleiding geschikt voor u is.

Eigen blog beginnen om geld te verdienen vanuit huis

Wil je weten hoe je een eigen website of een eigen blog kan maken lees dan mijn artikel: Hoe maak je een eigen blog met WordPress?

Zoals ik beloofd hebt vind je hier onder de linken mijn andere artikelen over geld verdienen en besparen:

Ik hoop dat je nog verder geholpen bent met mijn bovenstaande artikelen.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat. Hoe meer mensen ik kan helpen om financieel beter in hun vel te kopen hoe beter.

Heb jij nog tips voor de lezers?

NTI studentbeoordelingen

In deze blogpost worden affiliate linken gebruikt. Ik ontvang mogelijk een klein percentage als u besluit een opleiding te gaan doen of een gratis proefles aan te vragen. Ik promoot enkel producten en bedrijven die ik zelf leuk vind. Degene die iets kopen via mijn link wil ik alvast hartelijk bedanken.

Zelf heb ik de opleiding tot Life Coach gevolgd bij de NHA. Ik was zeer tevreden over de begeleiding en het cursus materiaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *