Bouw aan je doelen en dromen

Werken vanuit je eigen huis als zelfstandige

Werken vanuit je eigen huis als zelfstandige of als bijverdiensten

Wat is nou fijner om te kunnen werken vanuit je eigen huis.

Je kan er voor kiezen om als zelfstandige te gaan werken vanuit je eigen huis op fulltime basis of parttime. Of natuurlijk als extra inkomsten van uit huis.

Doe je het als extra inkomsten met bijvoorbeeld je hobby dan hoef je soms niet ingeschreven te worden bij de kamer van koophandel en kan je het opgeven als overige inkomsten bij de belasting. Informeer hier goed naar om problemen achteraf te voorkomen. Informeer hiervoor bij de Belastingdienst.

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate linken. Dit houdt in dat als je iets koopt via mijn link dat ik mogelijk een klein percentage ontvangt. Dit kost je niets extra. Ik wil degene die iets kopen alvast hartelijk bedanken.

Cursussen en opleidingen om te werken als zelfstandige vanuit huis.

Er zijn diverse leuke cursussen en opleidingen die je thuis kunt volgen om later te kunnen starten met wat je zelf leuk vind. Iedereen droomt er wel eens van om voor zichzelf te beginnen. Of om met je hobby geld te verdienen als bijverdienste.

Wil je echt gaan werken als zelfstandige dan komt er heel wat bij kijken. Laat je goed informeren bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.

Klinkt het nog steeds goed begin dan met een plan voor jezelf te maken. Wat belangrijk is om te doen is een ondernemersplan maken. Dit houdt je gefocust op je doel wat je wilt bereiken.

In welke branche wil je iets gaan doen? Kies een gerichte cursus uit als je aan iets nieuws wilt beginnen.

Hieronder zal ik een aantal cursussen vermelden welke je kan volgen in verschillende branches.

Categorie Wellness

Nagelstyliste en nailart

Schoonheidsverzorging en schoonheidsspecialiste

Pedicure

Visagie

Studeren met korting of vraag een gratis proefles aan.

Op dit moment zijn er voor alle genoemde opleidingen leuke aanbiedingen. Wil je starten dan kan dat nu met 50% korting.

Twijfel je nog en wil je eerst zien wat deze cursus of opleiding inhoudt kan je een gratis proefles aanvragen. Met deze proefles kunt u zien of de cursus of opleiding is wat u er van verwacht. Het verplicht u tot niets. 

Categorie Coaching

Wil je graag mensen coachen dan zijn er bij de NHA ook diverse opleidingen om je eigen bedrijf als coach te starten.

Eigen blog beginnen om geld te verdienen vanuit huis

Zoals ik beloofd hebt vind je hier onder de linken mijn andere artikelen over geld verdienen en besparen:

Ik hoop dat je nog verder geholpen bent met mijn bovenstaande artikelen.

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat. Hoe meer mensen ik kan helpen om financieel beter in hun vel te kopen hoe beter.

Heb jij nog tips voor de lezers?

In deze blogpost worden affiliate linken gebruikt. Ik ontvang mogelijk een klein percentage als u besluit een opleiding te gaan doen of een gratis proefles aan te vragen. Ik promoot enkel producten en bedrijven die ik zelf leuk vind. Degene die iets kopen via mijn link wil ik alvast hartelijk bedanken. Het kost je niets extra’s.

Zelf heb ik de opleiding tot Life Coach gevolgd bij de NHA. Ik was zeer tevreden over de begeleiding en het cursus materiaal.

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *